Samsung Galaxy S3 için Android KitKat 4.4 güncellemesi Gelecek mi?



Samsung, Android 4.4.2 KitKat güncellemesini cihazlarına dağıtmaya devam ediyor.  Samsung'un akıllı telefon piyasasında bugünkü yerine gelmesinin en önemli modellerinden olan Galaxy S3 için Android 4.4 güncellemesi artık gelmeyecek! İşte ayrıntılar..Galaxy S3 özellikleri teknik bilgileri. Samsung Galaxy kullanıcılarına kötü haber Samsung tarihinin en başarılı telefonları arasında yer alan Galaxy S3, maalesef yolun sonuna gelmiş
gözüküyor.. Geçtiğimiz aylarda güncellemenin Galaxy Note 2, Note 3 ve S4 modelleri için geleceğinin haberini vermiştik. Güncellemenin gelip gelmeyeceği merak edilen akıllı telefonu S3 hakkında ise üretici firma, bugünlerde resmi bir açıklama yaptı.

Samsung Galaxy S3, Apple karşısında büyük bir başarı kaydederek tarihe geçen bir model olmayı başardı. Ancak her şeyin bir sonu olduğu gibi S3’ün de sonu geldi. Artık son güncellemelerden yararlanamayacak.GALAXY S3 LTE VERSİYONU KİTKAT ALACAK

Samsung Galaxy S3'ün Amerika'da pazarlanan LTE versiyonu ise orjinal KitKat'dan faydalanabilenecek. Bunun sebebi olarak ise uluslararası S3'ün çok daha fazla işlemci gücüne sahip olmasına karşın, 1 GB RAM'i bulunması gösteriliyor.

Her ne kadar KitKat sadece 512 MB talep etse de, TouchWiz arayüzünün bellekte çok yer tutması bazı teknik sıkıntılar yaratıyor.
Samsung'un diğer bir efsanevi telefonu Note 2 içinse güncelleme dağıtılmaya başlandı.


Samsung Galaxy S3, Koreli teknoloji devinin tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı. Galaxy S3, iPhone avcısı olarak tanındı ve üst üste satış rekorlarına imza attı. Ne var ki başlangıcı olan her şeyin sonu olduğu gibi, bir devirde sona yaklaşıyor. Samsung, daha önce arabistan resmi sayfasından bizzat verdiği haberi yalanladı. Sammobile isimli, Samsung’a yakınlığıyla tanınan internet sitesinin haberine göre; Galaxy S3'ün ülkemizde de satılan uluslararası sürümü, Android 4.4 KitKat güncellemesinden faydalanamayacak.

Samsung Galaxy S3'ün Amerika’da pazarlanan LTE versiyonu ise orjinal KitKat'dan faydalanabilenecek. Bunun sebebi olarak ise uluslararası S3'ün çok daha fazla işlemci gücüne sahip olmasına karşın, 1 GB RAM’i bulunması gösteriliyor. Her ne kadar KitKat sadece 512 MB talep etse de, TouchWiz arayüzünün bellekte çok yer tutması bazı teknik sıkıntılar yaratıyor.
Samsung’un diğer bir efsanevi telefonu Note 2 içinse güncelleme dağıtılmaya başlandı.

Gerçekliği "doğrulanan" belgeye göre Galaxy S4 Mini, Galaxy S3 LTE, Galaxy Grand 2, Galaxy Mega 5.8 ve Galaxy Mega 6.3, KitKat güncellemesini alacaklar. Belgede yer alan can sıkıcı detay ise Galaxy S3'ün uluslararası sürümünün (GT-I9300) "çözülmeyen sorunlar" nedeniyle KitKat güncellemesini almayacak olması. Ortaya çıkan belgeler, Samsung'un TouchWiz uygulamalarını Galaxy S3'e yerleştirmekte sorun yaşadığını, sistem uygulamalarının yüklenmediğini gösteriyor. Bu nedenle Samsung, Galaxy S3'ün güncellemesini iptal etmiş durumda.
Sammobile'ın haberine göre Samsung, Galaxy S5 için Android 4.4.3'ü de test etmeye başlamış durumda. Listedeki cihazların bazılarının Android 4.4.2 yerine direkt olarak Android 4.4.3'e yükseltilme ihtimali de var.


GSM, HSPA+21 EDGE / GPRS (850 / 900 / 1 800 / 1 900 MHZ) HSPA+21 (850 / 900 / 1 900 / 2 100) 802.11a/b/g/n WiFi Direct GAP, SSP, HSP, HFP1.5, A2DP, SPP, OPP, PBAP, MAP, AVRCP 1.3, HID NFC DLNA, MHL 1.0, HDMI 2 desteği KIES, KIES Air desteği

Ekran
HD Super AMOLED 16 M 4,8" 720 x 1 280 (HD) Bellek 16 / 32 GB Renk Çakıl Mavisi, Mermer Beyazı Servis ve uygulamalar Samsung Apps Oyun merkezi ChatON mevcut ActiveSync mevcut B-to-B Uyumluluğu: Sybase / Webex / Device encryption / Cisco vb.
İşletim Sistemi
Android 4.0 (ICS) Pil 2 100 mAh Micro USB Şarj İşlemci Dört Çekirdek İşlemci 1,4 GHz İşlemci Hızı Bağlantı USB 2.0 3,5 pi 4 kutuplu, Stereo MicroSD (64 GB'ye kadar) Micro USB mevcut MHL mevcut Ses ve Video MPEG4, H.264, H.263, VC-1. DivX, VP8, WMV7/8, Sorenson Spark, DivX3.11 Full HD (1080p) Video Kaydı ve Oynatma 30 fps'ye kadar kayıt MP3, AMR-NB / WB, AAC / AAC+ / eAAC+, WMA, OGG (Vorbis), FLAC, AC-3, apt-X


..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More