Survivor 27.Bölüm izle 4 Mayıs 2014



Survivor 4 Mayıs akşamı yeni bölümüyle STAR TV ekranlarında. Survivor 27. bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.

Survivor 27.Bölüm konusu sitemize eklenmiştir. HD görüntü kalitesinde Survivor 25.Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır.



Survivor yarışması 26-27-28. Bölüm fragmanı sitemize eklenmiştir. Survivor 26-27-28.Bölümü 3-4-5 Mayıs cumartesi-pazar-pazartesi günü kaldığı yerden tüm heycanıyla devam ediyor. Survivor 26-27-28. Bölümü Star Tv ekranlarında.. İyi Seyirler Survivor yeni bölümüyle 4 Mayıs akşamı 20.00′de STAR TV ekranlarında sizlerle buluşacak. Survivor 27.Bölüm Fragmanı sitemize eklenmiştir. İyi seyirler dileriz.
Survivor 2014 te takımlar eşitlendi. Son iki ödül oyununuda kazanan Gönüllüler Takımında moraller çok yüksek. Akın ve Duygunun takıma gelmesi belliki takımda pozitif etki yaratmış. Survivor Dünkü bölümde büyük çekişmeye sahne olsada ödülleri gönüllüler kaptı. Survivor 26. Bölüm bakalım nasıl geçecek. Survivor Yeni Bölümü 3 Mayıs Cumartesi akşamı Star Tv de yayınlanacak. Survivor İzlemek içinn doğru adrestesiniz. Sitemizden kaçırdığınız Survivor bölümlerini Tek Parça izleyebilirsiniz. Survivor 2014 25. Bölüm yayınlandıktan hemen sonra sitemize eklenecektir. İyi seyirler.
Survivor 4 mayıs 2014 Dokunulmazlık oyununu GÖNÜLLÜLER 8-7  kazandı
Survivor 4 Mayıs pazar günü ödül oyununundan sonra  dokunulmazlık oyunu oynandı. Çok zorlu geçen oyunda durm 7-7 berabere oldu.Son oyunda Sahra , Serenayı yenerek oyunu Gönüllüler 8-7 kazandıç Dokunulmazlık ödülünü kaybeden Ünlüler ada konseyinde eleme için 1 kişi seçecek. 5 Mayıs pazartesi günü 1 kişi elenecek.Bu arada ünlülerden Ahmet Dursun ve Tolga sakatlık geçirdi.
Survivor Ünlüler Ada konseyinde İsmail Baki ve Tolga  3 er oyla seçildi
Survivorda Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler ada konseyinde toplandılar.Ada konseyinde İsmail Baki 3, Tolga Karel ‘e 3 oy çıktı.Tolga ve İsmail Bakiye 1 kişi daha eklenecek ve 3 kişi arasından 1 kişi adadan ayrılacak.Tolga ile İsmail Baki 5 Mayıs 2014 pazartesi günü sms 1. tarafından seçilen yarışmacı ile elemeye girecek ve adadan gidecek yarşmacı belli olacak

               Survivor 4 mayıs 2014 Ödül oyununu ÜNLÜLER 10-7 kazandı
Survivor 4 Mayıs 2014 pazar günü önce Ödül oyunu oynandı.Ödül oyununda yarışmacılar çamur engellerinden geçip karşı taraftaki 6 şekil tahtayı doğru yapmaya çalıştılar.Oyunda Ünlülerin üstünlüğü var. Ünlüler 6-4 öne geçtiler.Ünlülerde İsmail Baki ve Serenay Gnüllülerde ise Turabi oyunları kazanarak Ünlüler 10-7 öne kazandılar.Böylece Ünlüler Hotelde Yemek yiyecekler duş alacaklar ve 1 gece yatacaklar.

Özellikle Akın’ın tekrar Gönüllüler takımına geçmesi ile takım daha da güçlendi. Şimdi artık Ünlüleri zor yarışlar bekliyor.

SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMI SON ŞEKLİ ŞÖYLE OLDU

Tolga Karel (Oyuncu), Gökhan Keser (Oyuncu, şarkıcı), Ahmet Dursun (Futbolcu), İsmail Baki Tuncer (Komedyen) Merve Aydın (Milli atlet), Serenay Aktaş (Bayan Futbolcu),

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI SON ŞEKLİ ŞÖYLE OLDU

Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen Sahra Esra Işık, Müge Uzel, Akın Saatçi (Ünlülere gitti ve Tekrar geri geldi , Duygu Bal(Valeybolcu)Survivor Yarışmacıları bu haftaya hazırlandılar. Survivor İzleyenleri heyecanlandıracak yeni bölümde kim elecek? Survivor Bireysel

 Dokunulmazlıkı kim kazanacak Sms oylamasına hangi yarışmacı çıkacak? Sms te 1. olan yarışmacı kimin ismini söyleyecek? Bu soruların hepsini 5 Mayıs akşamı Star Tv de öğreneceğiz. Survivor 28. Bölüm İzlemeyi sakın kaçırmayın. Survivor Yeni Bölümleriyle çok yakında Starda. Survivor 5 Mayıs Pazartesi yayınlandıktan heme sonra sitemizden izleyebilirsiniz. Survivor 2014 izlemek için doğru adrestesiniz...
Survivor 2014 yarışmasında ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya mücadeleleri soluksuz tüm heycanıyla devam ediyor. Survivor ünlülerinin ve gönüllülerinin mücadelesini sitemizden takip edebilirsiniz.




..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More