Survivor 37. Bölüm izle 26 Mayıs 2014




Survivor yarışmasının 37.Bölümünü 26 Mayıs Pazartesi günü sitemizden tek parça olarak Hd görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz. Star Tv ekranlarında yayınlanan Survivor'da bu hafta heyecan dolu dakikalar sizi bekliyor. Survivor yeni bölümü siteye eklenmiştir. Survivor 36.bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor.İyi Seyirler...Star TV'nin sevilen yarışma programı Survivor ekranları başına kitleyecek herkesi. Survivor 36. bölümü yayınlanacak. Survivor 26 Mayıs 37. bölümünü izle. Star TV izle. Survivor 26 Mayıs izle. Survivor 36. bölüm izle.Survivor Yeni
Bölüm izle tek parça Full HD 1080p izle - Son Bölüm (Haberdar.com Farkıyla) Survivor 36. Bölümde neler yaşandı? Star Tv’nin merakla beklenen yarışması Survivor son bölümü ile 26 Mayıs’da  ekrana geldi. Survivor 37. Bölümü kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler haberimizdeki linke tıklayarak son bölümü kesintisiz olarak izleyebilirler. Survivor 37. Bölüm tek part kesintisiz olarak sanalguncel.blogspot.com’da Survivor 2014 ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya mücadelesini sanalguncel.blogspot.com farkıyla sizlerle buluşturuyoruz. Survayvır yeni bölüm ve fragmanlarını sitemizden takip edebilirsiniz. Survivor da Ünlüler mi Yoksa Gönüllüler mi Kazandı? Survivor'da Bu Aksam Kim Kazandı? Survivor İzle Survivor 37.Bölüm İzle 26 Mayıs Pazartesi/Star Tv
Survivor Ünlüler Gönüllüler'in 20 Mayıs 2014 tarihli yayınında ekranlara gelen ödül oyununu kazanan takım burada sizlerin ekranınız olan sanalguncel.blogspot.com adresinde yer almaya devam edecektir.
star canlıStar TV Canlı İzle

Survivor bu hafta kim elendi 26.05.2014

Survivor adasında bu hafta kim elendi adaya veda etti 25.05.2014. Dokunulmazlık oyunu kaybeden Ünlüler bu hafta adadan ayrılacak kişinin ismini Tolga olarak belirledi.
Bu hafta 25 Mayıs günü yayınlanan Survivor Ünlüler ve Gönüllüler adasında yaşanan dokunulmazlık oyunu kaybeden Ünlüler takımı tek tek oy kullandı. Adaya gitmesini istedikleri kişi ise Tolga Karel Oldu.
Bu hafta adalar birleşti ve Surivor adasındaki SMS oylaması sonucuna göre adaya veda eden kişi belirlenecektir.
Survivor'da finale çok az bir zaman kalırken ünlülerden bir kişi daha eksildi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülerin adayı Tolga Karel oldu. Tolga Karel, Merve'nin seçtiği isim olan Serenay Aktaş ile adada kalma yarışı verdi. 'Gerçek zamana en yakın yaptığımız konsey bu diyen' Acun Ilıcalı elenen ismi açıkladı. En az oyu alan Serenay Aktaş Survivor'a veda etti.

Survivor'daki eleme Acun'u bile şaşırttı
 
Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'de bir ayrılık daha yaşandı. Merve'nin yakın arkadaşı Serenay'ın adını yazması 'dost kazığı' olarak yorumlandı.
 
 
Star TV'de Acun Ilıcalı'nın yönetimindeki Survivor'ın 7. sezonunun dün geceki bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Takımı ada konseyine gitti.


Daha Önce Survivorda Elenen Yarışmacılar:
Survivor 2. Hafta 10 Mart 2014 Pazartesi EKREM elendi.
Survivor 3. Hafta 17 Mart 2014 Pazartesi  EDA elendi.
Survivor 4. Hafta 24 Mart 2014 Pazartesi SAMANTA elendi.
Survivor 6. Hafta 7 Nisan 2014 Pazartesi BERNA elendi.
Survivor 7. Hafta 14 Nisan 2014 Pazartesi ERTUNGA elendi.
Survivor 8. Hafta 21 Nisan 2014 Pazartesi MERT elendi.
Survivor 10. Hafta 5 Mayıs 2014 Pazartesi İSMAİL BAKİ elendi.
Survivor 11. Hafta 12 Mayıs 2014 Pazartesi DUYGU BALelendi.
Survivor 12. Hafta 20 Mayıs 2014 Pazartesi MÜGEelendi.
Survivor 13. Hafta 26 Mayıs 2014 Pazartesi SERENAY elendi.

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More