Arkadaşım Hoşgeldin 22.Bölüm İzle 29 Mayıs 2014



Kahkaha tufanı kaldığı yerden devam ediyor. Tolga ÇEVİK ve Ezgi MOLA nın sunduğu komedi dükkanının devamı olan Arkadaşım Hoşgeldin 29 Mayıs akşamı yeni bölümüyle KANAL D ekranlarında. Arkadaşım Hoşgeldin 22.bölüm fragmanı izlemeniz için hazır. Keyifli seyirler.Arkadaşım Hoşgeldin 22.Bölüm Fragmanı konusu sitemize eklenmiştir. HD görüntü kalitesinde Arkadaşım Hoşgeldin 19.Bölüm Fragmanı sitemizdeki yerini almıştır.

Kanal M Sinema tv canlı izleCanlı İzlemek İçin TIKLAYINIZ

Arkadaşım Hoşgeldin yeni bölümüyle 29 Mayıs akşamı 20.00′de KANAL D ekranlarında sizlerle buluşacak. Arkadaşım Hoşgeldin 22.Bölüm Fragmanı sitemize eklenmiştir. İyi seyirler dileriz.


Arkadaşım Hoşgeldin İzle-Arkadaşım Hoşgeldin Yeni Bölüm Fragmanı-Arkadaşım Hoşgeldin Sertap Erener... Arkadaşım Hoşgeldin'in yeni bölüm fragmanı Kanal D'den yayınlandı. Arkadaşım Hoşgeldin'in bu haftaki konuğu sanatçı Sertap Erener olacak. Sertap Erener'in konuk olacağı Arkadaşım Hoşgeldin'in 20. yeni bölümü 15 Mayıs 2014 Perşembe akşamı Kanal D'de olacak. İşte Arkadaşım Hoşgeldin 20. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

Sertap Erener Arkadaşım Hoşgeldin 20. Yeni Bölüm - Kahkahanın bir an olsun dinmediği Arkadaşım Hoşgeldin'in yeni bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Tolga Çevik, Ezgi Mola, Minik ve Yönetmenin bu haftaki konuğu sevilen sanatçı Sertap Erener olacak.

ARKADAŞIM HOŞGELDİN 19. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Arkadaşım Hoşgeldin Burak Kut - Kahkahanın bir an olsun dinmediği Arkadaşım Hoşgeldin'in 19. bölüm ile hayranlarıyla buluştu. Tolga Çevik, Ezgi Mola, Minik ve Yönetmenin bu haftaki konuğu sevilen sanatçı Burak Kut oldu.

YATAK SAHNESİ SALONU KAHKAHAYA BOĞDU

Arkadaşım Hoşgeldin'in dün akşam yayınlanan bölümün ikinci kısmında Tolga Çevik ve salondaki seyircinin birlikte oynadığı yeni evlenenler skecindeki yatak sahnesi izleyenleri kahkahalara boğdu. Skecin kısa bir bölümünde de Tolga Çevik'in kızı Tuna ashneye çıkarak yaptıklarıyla salonu güldürmeyi başardı.

Arkadaşım Hoşgeldin'in bu haftaki konuğu Burak Kut

Her bölümüyle izleyenleri kahkahalara boğan, Perşembe günlerinin vazgeçilmezi ' Arkadaşım Hoşgeldin ' bu hafta, Burak Kut'u konuk ediyor. Samimi tavırlarıyla herkesi çok güldüren Burak Kut, söylediği şarkıyla herkesi büyüledi. Arkadaşım ve Ezgi de şarkısından sonra Burak Kut ' a hayranlıklarını ve tebriklerini ilettiler.

Her hafta, %100 doğaçlama ile iki ayrı maceranın sahnelendiği “Arkadaşım Hoşgeldin”in ilk bölümünde, Arkadaşım, 70 ' lerde unutulmuş bir yönetmen olur. Ezgi de, Arkadaşım ' ın yıllar öncesinden tanıdığı ve aşık olduğu güzel aktristtir. Arkadaşım, Ezgi ' yi yeniden film çekmeye ikna etmeye çalışırken, elbette Burak Kut da sürpriz bir karakterle maceraya dahil olur.
“Arkadaşım Hoşgeldin”de, Arkadaşım ve Ezgi’ye bu hafta sahnede Sertab Erener eşlik edecek. Türkiye’nin en önemli seslerinden biri olan Sertab Erener sahnede Ezgi ve Arkadaşım’la olmadık işlere kalkışacak. Elektrik olmayan köylere elektrik götürme görevini üstlenen hayırsever Arkadaşım, yolda hamile bir bayanla karşılaşır. Doğum sancısı gelen kadını Ezgi ile birlikte, Ezgi’nin ebe olan ablası Sertab Erener’e götürürler. Ve asıl elektriklenme de orada olur!
İkinci bölümde ise, evli bir çift olan Ezgi ve Arkadaşım uçak ile seyahat etmektedir. Yolculuk sırasında uçak arızalanır ve düşer. Arkadaşım, Ezgi ve bir yolcu daha kurtulur. Hayatta kalma mücadelesi veren üçlünün başına gelecek olanlar ise, başlarına gelen uçak kazasından daha felaket ve de daha komiktir.

Arkadaşım Hoşgeldin 19.bölüm fragmanı ve özeti…
Arkadaşım Hoşgeldin’e Burak Kut konuk!
Tolga Çevik, Ezgi Mola, Yönetmen ve Minik’in bu haftaki konuğu; Burak Kut. Samimi tavırlarıyla herkesi çok güldüren Burak Kut, söylediği şarkıyla da izleyenleri büyüledi. Arkadaşım ve Ezgi de şarkısından sonra Burak Kut’a hayranlıklarını ve tebriklerini ilettiler.
Her hafta, tamamen doğaçlama iki ayrı maceranın sahnelendiği “Arkadaşım Hoşgeldin”in ilk bölümünde, Arkadaşım, 70’lerde unutulmuş bir yönetmen olur. Ezgi de, Arkadaşım’ın yıllar öncesinden tanıdığı ve aşık olduğu güzel aktristtir. Arkadaşım, Ezgi’yi yeniden film çekmeye ikna etmeye çalışırken, Burak Kut da sürpriz bir karakterle maceraya dahil olur.
İkinci bölümde Arkadaşım, eşinin abisinden kaçmaktadır. Eşiyle kavga ettiği için kendisinin peşine düşen abisi, Arkadaşım’a oldukça zor anlar yaşatacaktır! Arkadaşım kaçarken, soluğu kuaför olan Ezgi’nin kuaför dükkanında bulur. Arkadaşım, Ezgi’den kendisini korumasını isteyince ortaya eğlence dolu görüntüler çıkar.
Arkadaşım Hoşgeldin 18.bölüm fragmanı ve özeti…
Her hafta, tamamen doğaçlama iki ayrı maceranın sahnelendiği “Arkadaşım Hoşgeldin”in 18. bölümünde Arkadaşım, çılgın bir motorcu oluyor! Arkadaşım’ın, eğlence dolu motor yolculuğunda, kendisine bir başka motorcu daha dahil oluyor. Üstelik bu motorcu, mizah dünyasının ünlü ismi Erdil Yaşaroğlu. Yönetmen iki motorcuyu vapura bindirir ve macera başlar!
İkinci bölümde Arkadaşım, diyaloglarıyla izleyenlere eğlence dolu anlar yaşatacak  Karadenizli bir korsan olur. Annesinin isteği üzerine, hamsi avlamaya giden Arkadaşım,  trol yapan denizcilerle karşılaşır. Ezgi ve Arkadaşım’ın trol balıkçılarla mücadelesi ise, izleyenleri kahkahaya boğacak.
Yayın Tarihi :01 Mayıs Perşembe/Yayın Saati :22.30



..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More