Vay Arkadaş Yarışması Son Bölüm İzle ve Başvuru Formu



Vay Arkadaş'a nasıl katılabilirim?
Vay Arkadaş yarışmasında yarışmak istiyorum?
VAY ARKADAŞ'ta yarışmak istermisiniz?
İşte Vay Arkadaş Yarışma Başvuru Formu
Yaz sezonunu zirvede geçirmek isteyen Star TV ailesi Vay Arkadaş yarışmasını yayın akışlarına dahil etmiş durumda. Oktay Kaynarca Beyin sunumu ile ekranlara gelecek olan yarışmaya katılmak isterseniz Vay Arkadaş başvuru formu bağlantılarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Vay Arkadaş yarışmasının başvuru formu sayfasına Başvuru İçin TIKLAYINIZ bağlantısını kullanarak ulaşabilirsiniz. Yarışmaya katılacak olan herkese şimdiden başarılar dileriz.

STAR TV VAY ARKADAŞ YARIŞMASI HAKKINDA BİLGİ:

Vay Arkadaş yarışması hakkında bilgiyi yakında burada bulabilirsiniz. Yarışma kuralları, yarışmaya kimler katılabilir, yarışma ne zaman başlayacak, yarışmanın kuralları gibi soruların yanıtlarını buradan bulabilirsiniz...

Başvuru formunda basitçe doldurmanız gereken bilgiler isteniyor. Adınız soy adınız sevdikleriniz sevmedikleriniz gibi gibi standart yarışma programı formu işte. Bir kaç dakikada yarılma formunu doldurarak sizde vay arkadaş yarışmasına başvurup oktay kaynarca ile yarışabilirsiniz.
Oktay KAYNARCA kimdir ?
Oktay Kaynarca (d. 27 Ocak 1965, Malatya), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu. Oktay Kaynarca, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı Yüksek Lisans Bölümü mezunudur. Ayrıca oyuncunun memleketi Hekimhan’da Oktay Kaynarca isminde bir de cadde vardır.
Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965 Üsküdar doğumludur.Çocukluğunun bir dönemi Berlin’de geçti. Konservatuvara girmeden önce Ege Tiyatrosu’nda Turgut Özak’ın “Duvarların Ötesi”nde adlı oyununda oynadı. Ardından birkaç çocuk oyununda yer aldı. Konservatuvar zamanında TRT için “Gençler Dizisi”nde oynadı. İlk profesyonel oyunculuğunu Ali Atik, Ayşegül Atik’le bir çocuk oyununda yaptı ve ilk parasını kazandı. İlk oyunu bir müzikal idi. Konservatuvardan mezun olduğu 1991 yılında Tiyatro Stüdyosu’nda “Kan Kardeşleri” (Blood BrOthers) adlı müzikalde Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Celal Perk, Jülide Kural, Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlu ile beraber oynadı. Sonra yine aynı tiyatroda 1993-1994 sezonunda “Derin Bir Soluk Al” oyununu oynadı ve tiyatro hayatını noktaladı.
Bu oyunla Avni Dilligil “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü”nü aldı. 2003 yılında başlayan Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır rolüyle ününe ün kattı. Karşısına çıkan Halit adlı karakterin sıktığı kurşunla ölmüştür. 2008 yılında yayına giren Adanalı dizisindeki “Adanalı Yavuz” rolüyle izleyici tarafından çok sevilmiştir. 2011 yılında yayına giren Nuri dizisinde Nuri karakterini oynamıştır. 2012 yılında Melek Angun ile dünya evine girmiştir.Ayrıca 2012 yılında Ustura Kemal dizisine başlamış fakat gereken reytingleri yakalayamadığı için diziye son vermek zorunda kalmıştır.

Oktay Kaynarca’nın Oynadığı Filmler


1989 Gençler
1990 Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni
1995 Bir kadının anatomisi
1994 Yengeç sepeti
1999 Köstebek (TV Dizisi)
2000 Yarın Geç Olmayacak (tv dizisi)
2001 Yeditepe İstanbul (TV Dizisi)
2001 Deli Yürek: Bumerang cehennemi – Cemal
2001 Tek Celse (tv dizisi)
2002 Bayanlar baylar (TV Dizisi)
2002 Lahmacun ve pizza (TV Dizisi)
2003 Esir şehrin insanları (TV Dizisi)
2003-2004 Kurtlar Vadisi (TV Dizisi)- Süleyman Çakır
2004 Aşkımızda ölüm var (TV Dizisi)
2004 Avrupa Yakası (TV Dizisi)
2004 Kalbin zamanı
2004 Adı Aşk Olsun (Yapımcı)
2006 İlk Aşkım (TV Dizisi)
2007 Geniş Zamanlar (TV Dizisi)
2007 Beynelmilel
2007 Sıfır Dediğimde
2007-2008 Kuzey Rüzgarı (TV Dizisi)
2008 Alia
2008-2010 Adanalı (dizi) (Tv dizisi) – Yavuz Dikkaya(Adanalı)
2008 Hoşçakal Güzin (TV Filmi)
2008 Kardelen (TV Dizisi)
2010 Yahşi Cazibe (TV dizisi) – Komiser (Konuk Oyuncu)
2010 Seyyal 3 (Kısa Film)
2011 Nuri (TV Dizisi) – Nuri
2011-2012 Sakarya Fırat (TV Dizisi)
2011 Çanakkale Ruhu
2012 Ustura Kemal (TV Dizisi) – Kemal
2012 Nalet Oyun
2013 İnadına Yaşamak (TV Dizisi) – Emir Atasoylu
vay arkadaş yarışması, 2014 vay arkadaş, star tv vay arkadaş, vay arkadaş başvuru formu, vay arkadaş başvurusu, vay arkadaş yarışmasına nasıl başvurulur, vay arkadaş kayıt, vay arkadaş yarışması kayıtları, vay arkadaş yarışması ne zaman, vay arkadaş yarışma kuralları, vay arkadaş yarışmasına kimler başvurabilir, vay arkadaş yarışması nasıl, vay arkadaş yarışması tanıtım, vay arkadaş yarışması hakkında bilgi,star tv 2014

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More