Kış Uykusu (Winter Sleep) Filmi İzle



Yapımı : 2014 - Türkiye
Tür : Dram
Yönetmen : Nuri Bilge Ceylan
Oyuncular : Haluk Bilginer ,  Nejat İşler ,  Demet Akbağ ,  Melisa Sözen ,  Serhat Kılıç
Senaryo : Nuri Bilge Ceylan ,  Ebru Ceylan
Yapımcı : Zeynep Özbatur



Kış Uykusu film oyuncu kadrosu:
 Demet Akbağ
Haluk Bilginer
Melisa Sözen
Serhat Kılıç
Ayberk Pekcan
Nejat İşler

Nuri Bilge Ceylan'a dev destek

Avrupa Konseyi'ne bağlı Avrupa Görsel-İşitsel Eserler Destek Fonu Eurimages; Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi "Kış Uykusu"na 450.000 Euro destek verdi! 

Türkiye-Fransa-Almanya ortak yapımı olan film böylece, Türkiye'nin bugüne kadar aldığı en yüksek desteği aldı. Avrupa sinemasını geliştirmek, ortak yapımları, dağıtımları ve gösterimleri destekleyerek sinema profesyonelleri arasında işbirliğini teşvik etmek üzere Avrupa Konseyi tarafından 1989'da oluşturulan bir fon olan Eurimages'ın geçtiğimiz hafta Almanya'nın Dresden kentinde yapılan 113. toplantısında; toplam 13 proje destek aldı. 

Toplantıda Türkiye; Nuri Bilge Ceylan'ın "Kış Uykusu" projesine yapılan 450.000 Euro maddi destek ile bugüne kadarki en yüksek destek miktarını kazandı. 

Filmin yapım ortakları Zeynep Özbatur Atakan'a ait ZeynoFilm ile NBC Film'in yanı sıra, Almanya'dan Bredok Film Production ve Fransa'dan Memento Films ortaklığında gerçekleştiriliyor.

Film Özeti
Türk sinemasının Cannes tescilli, bol ödüllü yönetmeni Nuri Bilge Ceylan'ın Bir Zamanlar Anadolu'da filminden sonra hayata geçirdiği son yapım olan Kış Uykusu'nun konusu sır gibi saklanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Haluk Bilginer ve Melisa Sözen'in yer alacağı gelen bilgiler arasında.

Aydın emekli bir oyuncudur; aktörlüğü bıraktıktan sonra Orta Anadolu'da kendi halinde küçük bir otelde çalışarak günlerini geçirir. Hayatında ise iki kadın vardır: Kendisine her anlamda uzak ve soğuk olan genç karısı Nihal ve boşanmış olan kız kardeşi Necla. Kışın bastırması ve kar yağışının artması bu küçük taşrada en çok Aydın'ın sinirlerine dokunur ve onu uzaklara gitmeye teşvik eder... 
Türk sinemasının Cannes tescilli, bol ödüllü yönetmeni Nuri Bilge Ceylan'ın Bir Zamanlar Anadolu'da filminden sonra hayata geçirdiği son filmi olan Kış Uykusu yine yüzünü taşraya dönen bir yapım. Filmin başrolünde Haluk Bilginer yer alırken, kadroda kendisine Demet Akbağ, Melisa Sözen, Ayberk Pekcan, Serhat Mustafa Kılıç, Tamer Levent, Nejat İşler ve Nadir Sarıbacak eşlik ediyor.


Nuri Bilge Ceylan kim? Nuri Bilge Ceylan "Kış Uykusu" adlı filmi ile 67. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülünü kazandı. Peki Nuri Bilge Ceylan kimdir? Kış Uykusu fragman haberimizde. Nuri Bilge Ceylan'ın aldığı ödüller, filmleri ve hayatı. (Nuri Bilge Ceylan) Kış Uykusu fragman Nuri Bilge Ceylan kim? Nuri Bilge Ceylan "Kış Uykusu" adlı filmi ile 67. Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülünü kazandı. Peki Nuri Bilge Ceylan kimdir? Kış Uykusu fragman haberimizde. Nuri Bilge Ceylan'ın aldığı ödüller, filmleri ve hayatı. (Nuri Bilge Ceylan) Kış Uykusu fragman Nuri Bilge Ceylan, "Ödülümü son bir yılda hayatını kaybeden Türk gençlerine adıyorum" dedi. Ceylan, "Bu sene Türk sinemasının 100. yıldönümü. İnanılmaz güzel bir tesadüf. Thierry Fremaux, Gilles Jacob ve Jane Chanpion’a çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü son bir yıl boyunca hayatını kaybeden tüm Türk gençlerine hediye ediyorum" diye konuştu. KIŞ UYKUSU FRAGMAN

CANNES'DA DİĞER ÖDÜLLER
İkinci en iyi film:  “Le Meraviglie”, Yön. Alice Rohrwatcher, İtalya
En İyi Yönetmen: “Foxcatcher”,  Yön. Benett Miller, ABD
Jüri Özel Ödülü: “Mommy”,  Yön,  Xavier Dolan, Kanada.
En İyi Senaryo: Leviathan, Yön. Andrey Zvyagintsev, Rusya
En İyi Erkek Oyuncu:  Timothy Spall, “Mr Turner”, İngiltere
En İyi Kadın Oyuncu: Julianne Moore, “Maps to the Stars”, ABD

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More