Samsung Note 4 Teknik Özellikleri ve Satış Fiyatı



Samsung Note 1, Note 2, Note 3 derken şimdide  Galaxy Note 4 modelini sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni modelin ekranının Quad-HD olacağını gösterdi. Galaxy S5 Prime modeli ile aynı ekrana sahip olacak cihazın özelliklerinden ise henüz haber yok.

Samsung Galaxy Eylül olduğunu Not 3 yayınlandı, Amerika Birleşik Devletleri ve diğer ülkelerde Ekim. Hangi biz her zaman yakında serbest beklemek zorunda değilsiniz doğruluyor. Ama biz bu yıl Galaxy Note 3 yerine olacak bu yıl Not cihazda bazı
tahminler yapabilir. Herhalde bu yıl cihaz Not 4 Galaxy ve Samsung zaten iki kez bu haberi doğruladı. Yukarıda bahsettiğim gibi Galaxy Note 4 ile ilgili bir şey söylemek için henüz erken, ama biz bize Galaxy Note 4 bekleyebilirsiniz ne kadar ayarlamanızı sağlar birkaç rapor ve onayları var. Biz Galaxy Note 4 ile ilgili birkaç rapor var, en çift arasında konuşalım Bu tek tek. Note 4 modelinin S5 Prime modeli ile aynı özelliklere sahip olacağı konuşuluyor. Sadece farklı ekran boyutları ve S-Pen desteği dışında birebir aynı olacak cihazların tasarımları da çok merak ediliyor.


Zira geçmişte burada sizlerle paylaştığım üzre Samsung baş tasarımcısında değişikliğe gitmişti. Bu durum S5 Prime ve Note 4 modellerinde metal kasanın tercih edilebileceğini düşündürüyor. Note 4 modelinin tahmin edilen özellikleri ise şöyle;

-5.7 inç Quad-HD Super AMOLED Ekran
- Corning Gorilla Glass 3
- 3 GB Ram
- Snapdragon 801 işlemci
- Adreno 330 grafik işlemci
- 32/64 GB Hafıza
- 128 GB Harici SD Kart desteği
- 16 MP arka ve 5 MP ön kamera
- Android 4.4 KitKat
- 3500 mAh batarya

Yeni görüntülemek Not 4 vs Samsung Galaxy S5 özellikleri ve. Samsung Not 4 beklemek veya Samsung S5 telefonu satın gerekip gerekmediğini öğrenmek için karşılaştırma özellikleri Samsung açısından sanayinin en başında yer alıyor Galaxy Note serisi cihazlar toting kalemle kralı teknoloji vızıltı ve artan satış. Yıl 2014 de dördüncü nesil görmek için ayarlanır Samsung Note 4 Yayın Tarihisu geçirmez ve toza dayanıklı Samsung Galaxy S5 çıkışından sonra. 5.1 inç 1080p HD ekran Samsung S5 bir akıllı telefon daha phablet çalışacaktır.Böylece 5.7 inç ekran ile Not 4 yeni Galaxy S5 karşılaştırmak için makul görünüyor olduğunu.
Galaxy S serisi, özellikle high-end akıllı oluşur ise Samsung Galaxy Note serisi high-end tabletleri ve phablets (akıllı telefon + tablet) içerir. Galaxy S5 Galaxy S ailesinin en genç üyesi olan ve çeşitli telefon taşıyıcıları şimdiden cep telefonu için ön siparişleri kabul başladı.


Samsung Galaxy Note S5 vs 4 Özellikleri Karşılaştırma ve Özellikleri

Samsung Galaxy S3 kullanarak veya Galaxy Note telefon ve bir adım yukarı son nesil doğru atlama yerine yükseltmek istiyorsanız, Samsung kontrol edebilirsiniz HTC One Şu vs Galaxy S4 ve Özellikleri Ekran, Kamera, ikisinin Pil karşılaştırın En İyi Akıllı Telefonlar 2013 . ; okuyucular için kim sorusuna Samsung Galaxy Note S5 vs 4 cevabını arıyor Hangisi daha iyi, hangi altında nasıl iki cihazın özellikleri ve özellikleri vadede karşılaştırmak olduğunu. 4 Not 3 halefi olması beklenmektedir Not. Samsung Note 4. geliştirme ve piyasaya ilişkin herhangi bir basın açıklaması vermemiştir. Ancak, sektör uzmanları Samsung yakında Not 4 duyurdu ve Samsung üzerinde çalışmaktadır birçok yeni teknik özelliklere sahip olması bekleniyor inanıyorum. Sen Not 4 söylence özellikleri dışarı veren birçok önde gelen teknoloji portalları bulabilirsiniz. Size daha net bir görüntü vermek için bu iki cihaz karşılaştırma denedim.





Samsung Galaxy Note S5 vs 4 Özellikleri Karşılaştırma ve Özellikleri

Kullanıcı bu iki eksantrik cihazlar arasındaki üstün özelliklerinden bazılarına bir göz atalım:
  • Ekran
    Samsung test edilmiştir Youm ekran , esnek ekran, Eğri ekranı ve 3D Ekran. Kavisli ekranın avantajlarından biri bile bir açıdan ekranda içeriğini okuyabilir. Samsung Galaxy Note 4 kavisli bir 3D görüntü için ilk cihaz olacağı söylentiler bol vardır. Ancak, biz bu sene gelen herhangi bir Samsung Note 4 kavisli ekranı görmüyorum. Galaxy S5 432 ppi 2560 x1440 çözünürlükte 5.1 inç boyutlarında Super AMOLED ekrana sahip. Samsung Note 4 5.8 2160p santim 2K Ultra-HD ekran özelliği bekleniyor.

  • Kamera
    Çift kamera high-end akıllı telefonlar ve tabletler ve Galaxy S5 ve Not 4 hem de özellikleri dual kameralar ortak bir özellik haline gelmiştir. Telefonun bothe ayrıca LED flaş, otomatik odaklama, görüntü sabitleme, geo tagging, gülümseme ve yüz tanıma, HD görüntü ve video kaydı gibi bazı iyi fotoğraf geliştirme özellikleri var. Galaxy S5 5312 x 2988 piksel çözünürlüğe sahip bir 16MP kamera içeriyor ve LED Flaş.Samsung S5 de bu iki görüntü deklanşöre basıldığında her zaman alır odaklanan gelişmiş HDR modu ve sonrası çekim özellikleri. Samsung Galaxy S5 ön kamera 2 MP olduğunu. Samsung Galaxy Note 4 de 16MP kamera ile geliyor kullanıcılara yüksek kaliteli fotoğraf ve selfies çekmek sağlayacak "anti-shake" özelliği yer alacak. Karanlıkta çekilen fotoğrafların kalitesi de bir destek verilmiştir. Samsung Note 4 kamera da 4K video yakalama yeteneğine sahip olacak.



  • İşlemci
    Samsung Galaxy S5 2.5GHz Quad-core Snapdragon 805 işlemci bulunuyor. Samsung kendi yaklaşan cihazlarda 64 bit mimarisi ile 8 çekirdekli işlemcileri getirmek niyetinde olduğunu duyurmuştu. O Not 4 düşünüldüğünde dönerken serbest bırakılması hala, okta-çekirdekli işlemciler içinde başlangıç ​​bekleniyor.
  • RAM
    Samsung yüzden şansını bunu gerçekleştirmek için daha fazla görevleri var olacak ikincisi dikkate Not 4 bir 4GB RAM için gitmeye karar verebilir yüksek Not 3'te bir 3GB RAM kullanılır. Kendi adına Samsung S5 2GB RAM çalıştırın.
  • Depolama
    Hafıza her zaman Samsung ile büyük bir göz olmuştur, Not 4 ve S5 kullanıcıların 64GB depolama genişletmek mümkün olacak bir microSD yuvası ile 16GB ve 32GB sürümleri gelip ayarlanır. Not 4 için 128GB versiyonu bir olasılık olarak mooted olmuştur.
  • Batarya
    Samsung S5 Samsung iddia konuşma süresi 21 saat ve bekleme modunda 390 saate kadar ultra-güç tasarrufu modu ile 2800mAh pil paketleri. Ultra-tasarrufu modu telefon% 10 pil. 24 saate kadar çalışmasını sağlayacak , diğer yandan Samsung Note 4 Samsung S5 gibi aynı güç tasarrufu özelliklerine sahip bir 3800 mAh lityum-iyon pil ambalaj söyleniyor.


  • S5 ve Not 4 Hem Çift kanallı Wi-Fi özellikleri ile yetenekli 3G ve 4G LTE olacaktır.
  • İşletim sistemi
    Samsung galaxy S5 ve Android 4 koşmak Not Hem Kikat 4.4.2. Kullanıcılar böylece telefonunuzu kişiselleştirmek ve pil tasarrufu yeteneği ile yüksek hızlarda çeşitli görevleri gerçekleştirmek mümkün olacak. Yeni işletim sistemi aynı zamanda son Samsung TouchWiz arayüzü bulunuyor.
  • Su geçirmez ve toza dayanıklı
    , her iki cihaz Samsung S5 ile bu özelliği test etmiş düşünüyor, su ve toza karşı dayanıklı olacağını hiç brainier değildir.
  • Galaxy S5 Not 4 Fiyat vs
    AT & T Galaxy S5 için fiyat açıklayacak ilk taşıyıcıları biriydi. Sözleşmeli Samsung Galaxy S5 Fiyat off-sözleşme fiyatı yaklaşık 649,99 $ civarında iken, 199,99 $ olduğunu. Telekom analist tahmin Samsung Note 4 fiyatı yaklaşık 799 $.
As we know the NOTE series have a good reputation in smartphone market by virtue of their quality and specifications, I have a lovely story with the Galaxy Note 2 which is the best phone I have ever had. Why ? It had answered all my desires for a perfect smartphone and I still love having one. Yet, now Galaxy Note 4 how will be and when we can obtain this new Samsung phone coming out, this phone will come with triptych screen according to vice President for portable devices sector. Currently, the information about the new Samsung Galaxy Note 4 are kind of limited, you stay tuned until we give all the details in the upcoming days. We barely have some specifications but we didn't dare to provide you with them because they aren't trusted ones, stay in touch in Samsung section.
About the date release of this new Samsung new phone coming out in 2014, according to reports noted the South Korean tech leader, planning to release the phone in September 2014.

Cihazın 2014 sonbaharı ile 2015 yılı başlangıcı arasındaki bir tarihte, büyük olasılıkla ekim veya kasım ayında tanıtılması bekleniyor.

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

2 yorum:

Gelen son haberlere göre Samsung, yeni tabletfonu Galaxy Note 4'ü eylül ayında düzenlenecek olan IFA teknoloji fuarında tanıtmayı planlıyor.

Korea Times, kendilerine telefon eden isimsiz kaynağın verdiği bilgilere dayanarak, Samsung’un yeni tabletfonu Galaxy Note 4'ün eylül ayında Berlin’de düzenlenecek IFA fuarında tanıtılacağını yazdı.

Telefon ilgili merak edilen konuların başında gelen ekran büyüklüğü hakkında ise kesin olarak açıklanmış veya sızdırılmış bir bilgi yok. Ancak söylentiler Galaxy Note 4'ün 6 inçlik bir ekrana sahip olacağında birleşiyor.

Ekran çözünürlüğü hakkındaki söylenti ise Çinli site CNMO’dan geldi: Galaxy Note 4'ün 1440x2560p (2K) çözünürlüğünde ekrana sahip olacağını belirtiyor. Note 4 hakkında çıkan bir diğer söylenti deGalaxy S5gibi IP67 standartlarında su ve toz geçirmez olacağı.

Galaxy Note 4'ün sahip olacağı iddia edilen diğer teknik özellikler ise 64 bit işlemci, 4 GB bellek ve 20 MP kamera şeklinde sıralanıyor.

Samsung'un Galaxy S5′ten sonra en çok beklenen akıllı telefonu olan Galaxy Note 4 hakkında, daha önce tasarım ve ekran şekli hakkında dedikodular çıkmıştı. Bunlara bir yenisi de GSMArena tarafından eklendi. Dedikoduya göre, Galaxy Note 4, N910 T (Muscat) adıyla ortaya çıktı.

Haberde bilgiler şu şekilde veriliyor: Bugüne kadar 5,9 veya 6 inç olması beklenen Samsung Galaxy Note 4′ün ekran boyu 5,7 inç -yani Galaxy Note 3 ile aynı boyutta- olacak. Note 4, Galaxy S5 Prime'dan 0,5, Galaxy S5′ten 0,6 ve Galaxy S5 Mini'den ise 1,2 inç büyük olacak.

Telefonun boyutu sabit kalsa da, ekran çözünürlüğü QHD (1440 x 2560) seviyesine yükselecek. Galaxy Note 4′ün söylentiler dahilinde çıkan teknik özellikleri arasında su geçirmezlik, Exynos Hexa ya da Snapdragon 801 işlemci, 20,1 megapiksellik arka kamera ve 4 GB bellek yer alıyor.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More