Windows 8 Programın Sistem Gereksinimleri ve Kurulum Dosyası




Windows 8 indir

Merakla beklenen yeni nesil işletim sistemi Windows 8'in beta sürümü çıktı. Yayınlanan bu sürümde Windows 8'in yapısını görebilirsiniz. Şunda Türkçe sürümü bulunmayan Windows 8 beta indir sadece İngilizce olarak deneyebilirsiniz.

Windows herhangi sızmaya karşı Windows 8'i kendi sitesinden yayınladı. Yayınlanan bu sürüm deneyen
kişilerden tam not aldı. Yeni sürüm ile çok şık bir görünüm ve işlevsellik birleştirildi. Özellikle uygulamalar ile desteklenen Windows 8 şimdiden büyük heyeacan uyandırdı. Sizde Windows 8 deneyimi yaşamak için aşağıdaki linklerden Windows 8 indirebilirsiniz.

Windows 8 İndirme Seçenekleri

Windows 8 Geliştirici Araçları (pre-beta) English, 64-bit (x64)
İNDİR (4.8 GB)
Windows 8 (pre-beta) English, 64-bit (x64)
İNDİR (3.6 GB)
Windows 8 (pre-beta) English, 32-bit (x86)
İNDİR (2.8 GB)



Windows 8 Sistem Gereksinimleri

  • 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı 32-bit (x86) , 64-bit (x64) işlemci
  • 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) veya 2 GB RAM (64-bit)
  • 16 GB harddiskte alan (32-bit) veya 20 GB (64-bit)
  • DirectX 9 grafik sürücü WDDM 1.0 veya daha yeni




Windows 8 full sürüm'ün ne zaman çıkacağı sorusuna ise Janelle Poole açıklamalarında yer verdi. Windows Business Group'un halkla ilişkiler müdürü Janelle Poole, yaptığı açıklamada bize Ekim 2012 tarihini belirtiyor.

"Henüz çıkış tarihini konuşmadık ve genelde konuşmayız da. Her zaman kilometre taşları hakkında konuşuruz ve sıradaki kilometre taşı da Şubat sonu yayınlanacak olan beta" dedi. "Yorum yok" gibi gözüküyor değil mi? Fakat devamı var: "Bence en önemli şeylerden biri iyi bir yol haritası. Her üç senede bir yeni yeni bir Windows sürümü yayınlıyoruz. Üç yıl önce de Ekim ayında Windows 7′yi yayınladık. Bence bu yol haritasını göz önünde bulundurmak gerekir."Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu

Windows 8 Sistem Gereksinimi


Windows 8 Sistem Gereksinimleri Windows 8 tabanlı tüm cihazlarda:

  • Tabletler ve/veya döndürülebilir ekranlı dizüstüler için en az 1366×768 piksel çözünürlük
  • En az 10GB’lık boş (aktif olarak kullanılabilir) alan
  • En az 5 noktalı çoklu dokunmatik ekran
  • NFC desteği (Kullanıcılar kolay biçimde yararlanabilsinler diye eğer çevremizde eşleştirebileceğimiz bir durum varsa bize otomatik olarak bildirimde bulunulacak. Bunu bir nev’i telefonlarımızda çıkan ‘kablosuz ağ var’ bildirimine benzetebiliriz. )
  • Güç, ekran döndürme kilidi, Windows tuşu ve ses arttırma/azaltma olmak üzere toplam 5 tane fiziksel tuş
  • UEFI sistem yazılımı
  • Wi-Fi ve Bluetooth 4.0 bağlantıları; en az 1 adet USB 2.0 yuvası
  • 720p çözünürlüğünde kamera
  • Jiroskop, manyetometre, akselerometre algılayıcıları
  • Hoparlörler
5 Ara 2011 – Windows 8 Türkçe Tek Link. windows 8 download, windows 8 indir, windows 8 tr indir, windows 8 tek link, windows 8 full indir, windows 8 full ... Etiketler: Bilgisayar,windows,windows 8,windows 8 download,windows 8 full türkçe indir,windows 8 indir,windows 8 legal,windows 8 orjinal indir. Tarih: 22:35 ... 22 Kas 2011 – Windows Xp win 7 win 8 full Crack Yapmak programı İndir download serial key dinle, Windows Xp win 7 win 8 full Crack Yapmak programı İndir ...

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More