2012 KPSS Memur Alımı Tarihleri Haziran ve Kasım 2012′de




2012 KPSS Memur Alımına dair tercih takvimi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından açıklandı. Takvime göre KPSS 2012/1 Haziran Memur Alımına başvurular 18-27 Haziran 2012, KPSS 2012/2 Kasım Memur Alımına başvurular ise 19-28 Kasım tarihleri arasında ÖSYM tarafından alınacak. Dolayısıyla 2012 yılında KPSS Tercih ve Yerleştirme işlemleri ile Haziran ayında KPSS 2012/1, Kasım ayında KPSS 2012/2 Memur alımı yapılacak. Haziran 2012 ve Kasım 2012′de alım yapılacak memur sayıları ise DPB tarafından kurumlardan alınacak taleplerden sonra netlik kazanacak.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bu yıl yapılacak ilk KPSS yerleştirmesi için DPB tarafından yerleştirme taleplerinin toplanacağı tarihleri açıkladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bu yıl yapılacak ilk KPSS yerleştirmesi için Devlet Personel Başkanlığı (DPB) tarafından kamu kurum ve kuruluşlarından yerleştirme taleplerinin 12 Mart-20 Nisan tarihleri arasında toplanacağını bildirdi.

Bakan Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl yapılacak KPSS B grubu (lisans), A grubu ve öğretmenlik kategorileri için sınav başvuru tarihinin 9-18 Nisan, sınav tarihinin ise 7-8 Temmuz; KPSS B grubu ortaöğretim ve önlisans kategorisi için sınav başvuru tarihinin 18 Haziran-4 Temmuz, sınav tarihinin ise 23 Eylül olarak belirlendiğini ifade etti.

Çelik, şunları kaydetti:

”Bu yıl yapılacak ilk KPSS yerleştirmesi için DPB tarafından kamu kurum ve kuruluşlarından yerleştirme talepleri 12 Mart-20 Nisan tarihleri arasında toplanacak. Bu kadrolar 22 Mayıs 2012 tarihinde ÖSYM Başkanlığına bildirilecek ve 18 Haziran-27 Haziran tarihleri arasında ÖSYM Başkanlığınca tercihler alınacak.

İkinci yerleştirme için DPB kamu kurum ve kuruluşlarından yerleştirme talepleri 22 Ağustos-21 Eylül tarihleri arasında toplanacak, bu kadrolar 19 Ekim’de ÖSYM Başkanlığına bildirilecek ve 19-28 Kasım tarihleri arasında ÖSYM Başkanlığınca tercihler alınacak.

Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu

3 yorum:

merabalar,1970 dğumluyum lisans,çalışma ekonomisi ndüristiyel işkiler mezunuyum işe girmede yaş problem olurmu sınava baş vursammı,ne önrirsiniz boşu boşun girmiş olmak istemiyorum sadece cumartesi oturumunamı girsem yoksa pazar günkü oturumlarınada girsemmi kararsızım fikir olarak yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim...

fen edebiyat 3.sınıftayım bu yıl lisans kpssye gireresem seneye kullanabilirmiyim aldğım puanı

kpds başvurusu bugün sona eriyor uzatılabilirmi çünkü maaşa göre bütçe ayarlanması her kesim için iyi olur ilgililere duyurulursa iyyaralı olacaktır.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More