Star tv Büyük Risk Yarışması Başvuru Formu ve Son Bölüm İzle




Startv nin yeni programlarından birisi yakında sizlerle olacak işte size büyük fırsat hem eğlenin hem risk alın
Çok yakında Star televizyonunda yayına başlayacak olan büyük risk yarışma programına katılım alımları şimdiden başladı.
Televizyon yarışmalarına büyük ilgi gördüğünü biliyoruz. Büyük risk yarışma programıda başlamadan sesini duyurdu. İzlenimler fazla olacak gibi gözüküyor.
Selçuk Yöntem’in sunduğu büyük risk yarışmasına sizlerde katılmak yarışmacı
olarak ödül kazanmak ve yarışmanın keyfini yaşamak isterseniz alt kısımdan katılım için başvuru yapabilirsiniz.
Star Tv Büyük Risk Katılım / Başvuru
Başvuru yapacaklar gelen pencereden bilgilerini eksiksik olarak doldurması gerekli.
Açılan pencerede ad,soyad,resim (bilgisayar ortamından gönderebilirsiniz.), D. tarihi, D. yeri, açık adresiniz, email adresiniz, telefon numaranız sabit veya cep telefonu girebilirsiniz size ulaşmaları için sürekli ulaşabilecekleri bir numara giriniz.
Medeni durumunuz, meslek, çalıştığınız kurum, en son mezun olduğunuz okul , yabancı dil, yurtdışana çıkıp çıkmadığınız,yurt dışına çıktıysanız gördüğünüz ülkeler hangileri.
Televizyonda hangi tür programlar izlediğiniz, sürekli takip ettiğiniz dizi veya programlar,sevdiğiniz müzik türleri neler, okuduğunuz agzete veya dergiler,üye olduğunuz dernek veya kuruşlar, ilgi alanlarınız, en sevdiğiniz 3 film adı, en sevdiğiniz 3 kitap ismi.
Ayrıntılı bir şekilde yarışmaya başvurma nedeniniz, programdan yarışmacı olarak beklentileriniz,daha önce bir yarışmaya katılıp katılmadığınız bilgisi,katıldıysanız yarışma ismi tarihi ödül aldıysanız ödül bilgisi, olumlu özelikleriniz ve olumsuz özelikleriniz, kendinizi kısaca tanımlamanız gerekmektedir.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..





Başvuru FORMU

 

 

Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu

1 yorum:

selçuk yöntem gibi usta bir komple snstçının sunacağı proğrama katılmak herkesin rüyasıdır.tabiiki bu arada benimde rüyam.

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More