CANDY CRUSH OYUNU CAN HİLESİ VİDEO ANLATIM - CANDY CRUSH NASIL CAN KAZANILIR



candy crash oyunu,candy crush oyunu bölümleri,candy crash oyunu hileleri,candy crash bölümler nasıl geçiliyor,candy crash bölümleri geçmek,candy crus bölüm geçme hilesi,candy crus hileleri,candy crus bölümleri nasıl geçicem,candy crus bölüm geçme hilesi varmı,candy crus nasıl çok can alınır 



Türkiye'nin hatta Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesi olan Facebook, kullanıcı sayısının çok olması ile birlikte kendi içerisindeki oyunları ile de en çok rağbet gören siteler arasında yer alıyor. Facebook içinde bir çok oyun bulunmaktadır.
Bunlardan en çok oynananlardan ilki Facebook Okey Plus oyunu ve bununla ilgili şifre bilgilerini önceki yazımızda paylaşmıştık. Birde Criminal Case oyunu var bununda sınırsız enerji hilesini paylaşmıştık. 

Şimdi ise Facebook bir diğer en çok oynanan oyunu ve gerek telefonda gerek bilgisayarda en çok oynanan oyunu olan CANDY CRUSH SAGA oyunu var. 
Candy Crush Saga oyunu yediden yetmişe herkesin en çok oynadığı oyunlardan biri, Oyunun çabuk can bitmesi oyuncuları  çileden çıkarıyor. 

Sizlere bu yazımızda Candy Crush sınırsız can, oyun geçme, el geçme ve doğru hamle gibi bilgilerini paylaşacağız. Yazımızın devamındaki videodan Candy Cash Saga oyununun hilelerini öğrenebilirsiniz. Severek oynadığınız oyun olan Candy Cruash Saga oyununun zorlandığınız ve geçemediğiniz bölümlerini geçmeniz için bilgileri aşağıdaki videodan öğrenebilirsiniz.


CANDY CRUSH SAGA Sonsuz Can Hilesi

                          



Oyun Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz...





candy crash can nasıl alabilirim,candy crysh için hile varmı,candy crush can hilesi,candy crush bölüm geçemiyorum,candy srus nasıl oynanır,candy crush bölüm nasıl geçilir,candyt crash bu bölüm nasıl geçilir,candy crush canım çabuk bitmesin diye ne yapmam gerek

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More