EKİN KOÇ KİMDİR - SANA BİR SIR VERECEĞİM TİLKİ KARAKTERİ EKİN KOÇ VE RESİMLERİ



ekin koç kimdir ekin koç kariyeri,ekin koç biyografisi,sana bir sır vereceğim dizisi ekin koç,sana bir sır vereceğim dizisi tilki karakteri kim,sana bir sır vereceğim tilki karakteri ekin koç,sana bir sır vereceğim dizisi oyuncuları kimler,sana bir sır vereceğim dizisi ekin koç,sana bir sır vereceğim ekin koç resimleri,sana bir sır vereceğim tilki resimleri,ekin koç tilki karakteri,tilki karakteri kim oynuyor ,tilki karakterini oynayan oyuncu kim ,tilki karakterini oynayan ekin koç,ekin koç resimleri,ekin koç,sana bir sır vericem tilki kim,sana bir sır vericem ekin koç kim,sana bir sır verecem dizisi tilki kim,sana bir sır vericem dizisi izle

Ekin Koç 5 temmuz 2013 tarihinde FOX TV ekranlarındında başlayacak olan SANA BİR SIR VERECEĞİM dizisinde oynayacak ve Tilki karakterini canlandıracak bir oyuncudur.
Ekin Koç'un dizideki rolü Tilki karakteri olacak,

Ekin Koç'un canlandıracağı Tilki karakteri 18 yaşında asi ve serseri ruhlu, özel güçleri olup kendini görünmez yapabilen bir karakterdir. Tek başına bağımsız yaşadığı için kimseden yardım istemeyerek kendi sorunlarını kendi çözer. Dışarıdan kimseye ihtiyacı olmayan gibi görünse de aslında sevecen ve sevdiği kişiyi koruyan birisidir.

Peki Ekin Koç kimdir, Kaç yaşındadır, Biyografisi ve Resimlerini sizler için paylaştık...

İşte EKİN KOÇ Hayatı

Murat Boz'a olan benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Ekin Koç 27 yaşında olup 1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yakışıklı  oyuncunun boyu 1,70 cm ve göz rengi kahverengidir. Ekin Koç 35 buçuk atölyesi öğrencisi olup, Vahide Gördüm ve eşi Altan Gördüm'den dersler alan oyuncu şimdi ise Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde oynayacak.

Ekin Koç hakkında daha fazla bilgiye ilerleyen günlerde sitemizden ulaşabilirsiniz...

Ekin Koç Resimleri

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More