PEPSİ KAPAK ŞİFRELERİ - FACEBOOK PEPSİ ŞİFRELERİ



facebook şifresi pepsi kapakları,pepsi kapaklarında ki okey şifreleri,facebook pepsi şifreleri,pepsi den çıkan okey şifreleri,facebook kapak şifrleri,facebook nasıl çip para kazanırım,çip para kazanmak nasıl,nasıl facebook çip para şifresi kazanırım,facebook okey şifresi kazanma nasıl,pepsi kapaklarından çıkan facebook okey şifreleri,facebook okeyde çip para kazanma şifreleri,çip para kazanma şifreleri,nasıl çip para kazanırım facebookta,feysbukta çip para kazanma,feysbukta okey şifresi kazanma,feysbukta pepsi şifreleri
Dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitesi olan Facebook 1 milyarın üstünde kullanıcı ile liderliğini koruyor. Dünyanın her yerinde popüler olan sitede kullanıcılar tarafından oynanan oyun çılgınlığı devam ediyor. 
Sitede her türlü oyunun bulunduğu ve milyonlarca oyuncunun bulunduğu oyunları basında ise Facebook'ta oynanan okey oyunu geliyor. 
Facebook okey oyununda gerçek kişiler tarafından karşılık konuşarak ve yazışarak oynanan oyun olan okey içerisinde çip puanın gerekli olduğu bir oyudur. Çip puan sayesinde oyun içerisinde istediklerinizi yapmaya olanak sağlayan cip puan nasıl kazanılır sorusu için ise Pepsi kapaklarının altındaki şifrelerden ücretsiz 30.000 cip puan hediyesi kazanılıyor. 
Pepsi kapaklarından kazanılan şifreler umarım şansınızı döndürmeye yaramıştır. Bizde sizlere yardımcı olması ve kazancınız bol olması nedeni ile bir kaç Pepsi kapak şifrelerini paylaşacağız.
İşte sizin için paylaştığımız Facebook Okey plus ve 101 okey için gerekli olan pepsi kapak şifreleri...
GDH4RJKK5, 6G54RH33, BRZ9DNB, RTAM9STC, LK41MN96, GYNMH8U, GTZKAJPU

Sizde elinizdeki yada bildiğiniz şifreleri paylaşabilirsiniz...


0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More