Deniz Yıldızı 1045. Bölüm İzle 10.06.2014



1045. Bölüm Özeti
Deniz Yıldızı 1045. Bölüm Özeti; İkbal’in sözünü dinlememesine sinir olan Kadriye nasıl bir plan yapacaktır? Hastanede herkes Ozan’ın başında gelecek iyi haberleri beklemektedirler. Bahri, Mustafa’ya uyandırma işlemine başlayacaklarını anlatır. Ozan’ın hayata dönmesiyle ilgili nasıl bir sonuç yaşanacaktır?
Deniz Yıldızı 1045. Bölümde neler olacak? Suna hastaneye geldikten sonra Can’ı arayarak bir daha kendine ulaşmaya çalışmasının hayati sonuçlar doğurabileceğini söylemek ister ancak bu planı
gerçekleştirebilecek midir?

fox tv canlı izleFox Tv Canlı İZLE

1043. Bölüm Özeti

Melih dün Banu’nun gizlice Atakan’dan aldığı dosyayı polise verir. Evrakta sahtecilikten Atakan’ın mesleğini yapamaz hale getirip yok oluşuna zemin hazırlamak ister. Yaptığı plan istediği gibi sonuçlanacak mıdır? Kadriye kendinden habersiz İkbal’in mahalleye gelip Engin’le karşılaştığını öğrenir. Engin’e çaktırmaz ama ne yapacağını planlamaya başlamıştır. İkbal’in sözünü dinlememesine sinir olan Kadriye nasıl bir plan yapacaktır? Hastanede herkes Ozan’ın başında gelecek iyi haberleri beklemektedirler. Bahri, Mustafa’ya uyandırma işlemine başlayacaklarını anlatır. Ozan’ın hayata dönmesiyle ilgili nasıl bir sonuç yaşanacaktır? Suna hastaneye geldikten sonra Can’ı arayarak bir daha kendine ulaşmaya çalışmasının hayati sonuçlar doğurabileceğini söylemek ister ancak bu planı gerçekleştirebilecek midir?

Bölüm Tarihi: 06/06/2014

Deniz Yıldızı 1042. bölüm özeti yayınlandı. Deniz Yıldızı'nda Banu Melih'e gerçekleri itiraf ediyor. İkbalkızı Ayşe’nin özlemine dayanamıyor. Deniz Yıldızı 1042. bölüm izle. Deniz Yıldızı 1042. bölüm fox tv izle. Deniz Yıldızı 1042. bölümde neler olacak ?

Deniz Yıldızı hafta içi hergün Fox TV'de...
 
Deniz Yıldızı 1042. Bölüm Özeti

Banu, Melih’e Atakan’ın kendisini tehdit ettiğini anlatmış. İkili Atakan’ı cezaevine göndermek ve ondan kurtulmak için bir plan yapar. Banu, Atakan’ın evinden, onu yakalatacak dosyaları çalacaktır. Bunun için Banu, durumu belli etmeden Atakan’ın evine gider. Acaba Banu ve Melih, Atakan’a yakalanacak mıdır? İkbal, kızı Ayşe’nin özlemine dayanamaz ve gizlice Gecekondu mahallesine gider. Aynı anda eve doğru giden Engin, acaba İkbal’i, Ayşe’yi görmeye giderken yakalayacak mıdır? Sabiha ve Şükran, Umut’un bulunmasının ardından geçmiş olsuna Kadriye Gecekonduya gider. Kadriye İkili’yi kovmaktan beter eder. Ayşe ise olanlardan sonra Yusuf’la konuşur. Acaba İkili kavuşmak için şimdi ne yapacaktır? Engin, Kadriye’nin verdiği gazla, Umut’un kaybolmasını Yusuf’un planladığını düşünür. Acaba Engin, şimdi ne yapacaktır? Suna, Mustafa’yı Süleyman’ı vururken görmüş ve Mustafa’nın Süleyman’ı öldürdüğünü düşünmektedir. Sürekli kabus gören, sinirleri bozulmuş ve artık Mustafa’dan daha da korkan Suna, Mustafa’ya gördüklerini itiraf eder. Mustafa şimdi ne yapacaktır?

Bölüm Full izle,Deniz Yıldızı 1044Bölüm Full izle,Deniz Yıldızı 1043Bölüm Full seyret,Deniz Yıldızı son bölüm izle,Deniz Yıldızı 1043Bölüm 

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More