Panda'nın Sosyal Medya'yı Sallayan Yeni Reklamı



Son günlerde sosyal medyada fazlasıyla paylaşılan ve konuşulan bir reklam filmi var. Panda dondurma firmasının bu yeni reklam filminde, sadece dondurmaya vurgu yapılıyor. Dondurmadan çıkacak kodları, kazanılacak hediyeleri bekleyen insanlara "hiç beklememeleri gerektiği ve sadece dondurmayı yemeleri gerektiği" aktarılıyor. Hem de oldukça komik bir videoyla Dış ülkelerde eşine sıkla rastladığımız karşılaştırmalı reklamlar
ülkemizde de izin verildi. Hal bu olunca artık diğer firmalar gibi birbirlerini ezecek reklamlar gün yüzüne çıktı. Eşine en çok rastladıklarımız telefon firmalarının reklamlarıydı. Her reklamda birbirlerini ezer, küçümserlerdi. Tabi bizde hayranlıkla bu reklamları izlerdik. Türkiyede ise bu alanda en büyük hamle dondurma üreticisi PANDA'dan geldi. 

En büyük rakibi olan Algida firmasının reklamlarını hepimiz biliriz. Özellikle yapılan örneklemeler dikkat çekiyor. Mesela, bir dondurma sayesinde kazanabileceğiniz son model bir otomobil şansınız milyonda birdir ve kazansanız bile vergi parasını ödemekte zorlanabilirsiniz. O yüzden böyle beklentiler içine girmenize hiç gerek yok.
Kupondur, koddur, yolla arabayı kap gibi cazip edici reklamları oldukça yaygındı.Fakat izleyeceğiniz reklam büyük firmaların reklam kokan hareketlerine göndermede bulunuyor. Fazla söz etmeden buyrun reklam filmini izleyin.


0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More