Küçük Ağa 20. Bölüm İzle 10 Haziran Salı



Küçük Ağa 20. Bölüm Fragmanı 10 Haziran Salı Mehmetcan çeteyle beraber okulda yine yaramazlık peşindedir. Okuldaki öğretmenleri ve müdürü çileden çıkartmayı yine başarır.
10 Haziran Küçük Ağa 20. Bölüm Sinem, Ali’nin Başak’la yeni bir hayat kurmaya çalışmasından habersizdir ve Ali’nin geçirdiği kazadan sonra, ona karşı daha fazla duygu yüklüdür. Sinem’in kulağına gelenler ise hoşuna gitmez.

Küçük ağa 20. bölüm fragmanı ve özeti Maho, Mehmet Ağa’yı yine çileden çıkartır. Sinem ve Mehmetcan’ın aldıkları karar karşısında Ali ise ne yapacağını şaşırır.

Ali’nin geçirdiği kaza neticesinde herkes perişan haldedir. Mehmetcan, babasını sayıklamakta, Mehmet Ağa ne yapacağını bilmez durumdadır. Sinem, kimi nasıl sakinleştireceğini, kendisi nasıl sakinmiş gibi durabileceğini şaşırmış haldedir. Başak, Bülent herkes şok içindedir. Artık kimse Mehmetcan’ın yüzünü güldüremez. Tek duymak istedikleri şey, Ali’den gelecek iyi bir haberdir. 3 Haziran Salı Günü Saat 20:00'de Kanal D'de...
Kanal M Sinema tv canlı izleCanlı İzlemek İçin TIKLAYINIZ 
Küçük Ağa 19. bölüm fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.


İşin özü izleyiciyi kendine çekmeyi başardı gibi.

Ancak bir izleyici olarak yer yer sıkıldığımı da söylemeden edemeyeceğim.

Başrollerinde Birce Akalay (Sinem), Sarp Levendoğlu (Ali) ve Emir Berke Zincidi (Mehmet Can) yer alıyor.

Yapımcılığını Erler Film’in (Yeşilçam kokması da bu yüzden) üstlendiği Küçük Ağa’da diğer oyuncular Zeki Alasya(Mehmet Ağa), Kayhan Yıldızoğlu(Burhan Dede), Şükrü Türen(Adnan), Nazan Diper(Esma), Banu Zorlu(Yeşim), Hakan Bilgin(Maho), Ruhsar Öcal(Nur). 
Senaryosunu Ahmet Yurdakul, Sinan ve Ozan Yurdakul Kardeşler’in  yazdığı dizinin yönetmenleri Aysun Akyüz ve Erol Özlevi. Ahmet Yurdakul, Arka Sokaklar’ın senaryosunu da yazan isimdir.

Her iki yapım da Erler filme ait olduğuna ve senaristleri de aynı olduğuna göre Küçük Ağa’nın bu kadar emniyetle içli dışlı olmasına şaşmamak gerek!

Sezercik,Ömercik çakması Can Can Mehmet Can'a Emir Berke Zincidi zaten sevilen bir oyuncu.Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden gönüller de taht kurmuştu.Tam bir problem çocuk ayarında bazen biraz büyütse de rolünü onun o tatlılığı kapatıyor açığı.

Dizinin izleyici kitlesi baya geniş tutulmaya çalışılmış.

Ağalar konaklar ile daha ileri yaş grubu hedeflenmiş.Emir Berke ile de çocuk ve genç seyirciler hedeflenmiş.


Eee tabi orta yaş ve 20 yaş üstü izleyicileri de unutmamak lazım internet üzerinden diziyi izleyen kesimi.Reklam yok sorun yok .
Küçük ağa 19. bölüm fragmanı 3 Haziran salı , Küçük ağa 19. bölüm fragmanı izle , Küçük ağa 19. bölüm özeti , küçük ağa 20. bölüm fragmanı 10 Haziran salı , Küçük ağa 20. bölüm fragmanı izle , küçük ağa 20. bölüm özeti

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More