İnci caps kapatıldı mı?



İncicaps kapatıldı ! İncicaps'e girmek için tıkla İncicaps sitesi açma yolları. TİB İncicaps sitelerini kapattı. İncicaps siteleri erişime engellendi. İncicaps için sosyal medya ayaklandı. İncicaps'in kapatılmasıyla ilgili binler tweet atıldı. İncicaps'e nasıl girerim? İncicaps kapatıldı nasıl girilir? İşte İncicaps için Dns ayarları..


İnci caps kapatıldı mı? Son dakika..İnci caps sitesi kapatıldı mı? Twitter da bir anda gündeme oturan caps sitesi incicaps tib tarafından kapatıldı
mı?
Yalnız eleştirilerinde belli bir dozajı tabiki de vardır. Hakaret etmeden her türlü eleştiri hoş bir şekilde karşılanmalıdır. Kendisine eleştiri yapıldığında hoş bir şekilde karşılayan kişi zaten kendini aşmıştır.
Unutma: Her zaman eleştiriler, senin gelişmene katkı da bulunur.

Her neyse konunun biraz dışına çıktım. İnci Caps ne zaman açılacak herhangi bir bilgi yok. Ancak TİB' in mahkeme kararı olmadıkça açacağını düşünmüyorum.

İncicaps neden kapatıldı? Ne zaman açılacak? twitter hashtag #direnincicaps


 Dün gece, incicaps.com ve inciswf.com sitelerine girmek isteyen kullanıcılar TİB'in (Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı) 06.06.2014 tarih ve 490.05.01.2014.-107278 kararı nedeniyle siteye tedbir amaçlı erişim engeli konulduğu yazısıyla karşılaştı.
Kullanıcılar bu duruma tepkilerini Türkiye ve Dünya Trend Topic listesinde "#direnincicaps' hashtagi ile gösterdi.
Sosyal medyanın son dönemlerde en çok kullanılan incicaps fenomeninin engellenmesi kullanıcılar tarafından büyük tepki çekti. Konuyla ilgili 70 binden fazla tweet atıldı.
DNS değiştirme yöntemine veya VPN’lere başvurmanız gerekecek.

DNS DEĞİŞTİRME

Bunun için Başlat>Ayarlar>Denetim Masası kısmına girin ve Ağ Ayarları bölümünden Yerel Ağ Bağlantısı Durumu penceresini açın.
Ardından Özellikler butonuna tıklayın ve Internet Protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) seçeneğine çift tıklayın.
Ardından Genel sekmesi altında 'Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan' bölümünü aktive edin.

Son olarak Tercih edilen DNS sunucusu kısmına 8.8.4.4, Diğer DNS Sunucusu bölümüne de 8.8.8.8 yazın ve Tamam'a tıklayın.

Aynı kısımlara sırasıyla 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 yazarak da bu ayarı değiştirmeniz mümkün.



0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More