Survivor 2015 All Star



Acun'dan Bomba Survivor All Star Sürprizi
Bu güne kadar yarışmış yarışmacılardan meydana gelecek olan Survivor all star yarışması 2015‘de Tv 8 ekranlarında olacak.

Survivor 2015 Yarışması Başvuru Formu – Survivor 2015 Yarışmasına Nasıl Gidilir?
Star TV ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı‘nın yaptığı Survivor 2015 Yarışma programına izleyici, seyirci veya yarışmacı olarak nasıl gidilir? Survivor 2015 yeni sezon yarışma programına nasıl katılırım? Başvuru formu nerede? Survivor 2015 Yarışması
Mülakat nasıl gibi bütün bu sorularınızın cevabı bu sayfamızda yer almaktadır.
Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını yaptığı Survivor yarışması gelecek sezonda eski yarışmacıların yarışacağı All Star bölümüyle ekranlarda olacak.

Acun Ilıcalı'dan muhteşem bir Survivor geliyor.. Gelecek sezon..
Yaptığı her iş ile izlenme rekorları kıran Acun Ilıcalı gelecek sezon öyle bir Survivor ile gelecek ki ekranlarda fırtına olup esecek. Gelecek sezon All Star olarak ekranlara gelecek
olan Survivor merak ile bekleniyor.

Acun Ilıcalı beklenen açıklamayı yaparak dünden bu güne Survivor yarışmasına katılan yarışmacıların arasından seçeceği yarışmacılarla Survivor all star yarışmasını 2015 yılında Tv 8 ekranlarında yayınlayacak.

tv 8 tv canlı izleTV8 Canlı İzlemek için TIKLAYINIZ

Star TV Survivor 2015 Yarışması Başvuru Formu Hakkında Bilgiler
Survivor 2015 Yarışmasının Formatı Nedir?
Survivor yarışmasında 3 aylık zorlu mücadele sonrasında galip gelen ve birinciliği kazanan kişiye ise tam 500.000 TL büyük ödül var. Survivor 2015 yarışmasının formatında bir değişiklik olduğu taktirde bu sayfamızdan sizleri bilgilendireceğiz.
Survivor 2015 Yarışma Başvuru Formu
Başvuru formu için bilgiler henüz açıklanmadı. Acun medya tarafından resmi olarak başvuru formu açıklandığı anda bu sayfamızdan duyuracağız. Başvuru formunu buradan takip edebilirsiniz. http://www.acunn.com/survivor

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Survivor All Star’ın yarışmacıları içinde tahminler başladı. Survivor şampiyonlarında Merve Oflaz’ın katılması beklenen yarışmaya, Duygu Çetinkaya, Pascal Nouma, Hilmicem ve Hasan’ın tekrardan yarışmacı olacağı tahmin ediliyor.

Acun Medya tarafından yapılan ve sunulan Survivor yarışması yüksek izlenme oranlarına sahip olup haftanın üç günü ekrana seyirciyi kitlemektedir.Survivor gönüllüler ve ünlüler olmak üzere iki grubu ve adaya ayrılmaktadırlar.Birbirinden güçlü ve ünlü isimler yer almakta olup her sene yapmış olduğu Survivor yarışmasını Acun Ilıcalı 2015 yılı itibariyle bir değişikliğe gidiyor.

2015 Yılında Survivor All Star yapacağını açıklayan Acun Ilıcalı bu sefer bugüne kadar Survivor'a katılmış olan tüm güçlü isimleri bir araya toplamayı düşünüyor.Özellikle kadroda olacağı düşünülen bazı isimler şu şekilde olmaktadır; Merve Oflaz, Pascal Nouma, Hilmicem ve Hasan gibi isimler kesin gözüyle bakılırken diğer isimlerin kimler olacağı henüz daha bilinmemektedir.

Acun Ilıcalının bu yeni Survivor All Star yarışması ile oldukça dikkat çekeceği ve o kadar başarılı ve güçlü isimlerin bir araya toplanması oldukça heyecan verici olacağa benziyor. Survivor All Star' ın 2015 yılının Mart ayında Tv8 ekranlarında başlaması bekleniyor.

Daha önceki yıllarda yayınlanan Survivor yarışması ve yarışmacıları çoktan özlenmeye başladı. 2014 yılına Star Tv ekranlarında yayınlanan survivor yarışmasının, yarışmacıları monoton ve sessiz bir yarışma sergiledi. Bu sene önceki yıllara göre survivor yarışmasını izleyen sayısıda oldukça azdı. Gönüllüler takımının ödül yarışmalarında yaşadıkları olaylar dışında fazla ilgi çeken bir şey gözlemlenmedir. Bu sene istediği verimi alamayan Acun Medya, 2015 yılında daha eski yarışma yöntemlerine ağırlık verecek gibi. Oflaz, Pascal Nouma, Hilmicem, Merve, Hasan Survivor All Star yarışmasında en sevilen isimlerin boy göstermesi bekleniyor. Seneye Acun’un kanalı olan TV8 ekranlarında yayınlanması beklenen survivor yarışmacılarını herkes merak etmeye başladı. Takımlar 9'ar kişilik olabilirmiş.

Televizyon ekranlarının en iddialı yarışması Survivor Ünlüler Gönüllüler yayın hayatını Star ekranlarında sürdürüyor. Uzun zamandır pek çok yarışma, pek çok ödülü geride bırakan Survivor katılımcıları finale doğru azalarak ilerlemeye devam ediyor. Hafta sonlarının en popüler televizyon programlarından biri olan yarışma ile ilgili haberler de oldukça dikkat çekiyor. Bunlardan biri de 2015 Survivor All Stars ismindeki program. 2015 Survivor yarışmasında bugüne kadar yarışan Survivor yarışmacıları boy gösterecek. Survivor All Stars olarak adlandırılan bu yarışma Tv 8 kanalında yayın hayatına girecek. Haber sosyal medyada ve bazı sitelerde yayılmaya başladı ve bu konuda tahminler yürütülüyor. Halkın Survivor'da en çok görmek istediği isimlerden biri Pascal Nouma ve Hilmicem ve Hasan olarak karşımıza çıkıyor.
Şuan için 2015 Survivor All Stars yarışmacıları belli değil ancak eski yarışmacılardan oluşan bir kadro olacağına kesin gözü ile bakılıyor. Böyle bir yarışma bir hayli heyecanlı olacaktır. Sizlerde 2015 Survivor All Star yarışmasında kimlerin olacağına dair tahminlerini yürütebilir bizlere sunabilirsiniz.

Survivor gelecek yıl en iyi eski yarışmacıların yarışacağı All Star bölümüyle ekranlara gelecek
Acun Ilıcalı, kendi kanalı Tv8 için çalışmalara çoktan başladı. Ilıcalı önümüzdeki çok özel bir Survivor`la izleyecilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Survivor, gelecek sezon eski yarışmacılardan oluşan All Star kadrosuyla ekranlara gelecek.

Oflaz, Pascal Nouma, Hilmicem, Merve, Hasan gibi oyuncular en çok sevilen isimler ve haberlere göre bunlar seneye yapılacak Survivor All Star yarışmasında tekrar boy gösterecek. Bu insanlar hepimize tekrar eski Survivor heyecanını yaşatabilir. Nihat Doğan da katılması istenen yarışmacılardan biridir. Seneye Survivor Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı TV 8′de yayınlanacak ve oldukça ilgi çekeceğe benziyor. Heyecanla bekliyoruz.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Acun ile Pascal arasında geçen konuşma:

Seyirciler arasında Pascal Nouma'yı gösteren Acun Ilıcalı:
"Survivor'da 2 senedir kırmızı kartlısın, seni Süper Survivor'a bekliyorum." dedi.

Pascal ise:"Tabi ben Süper Survivor'ı bekliyorum zaten." dedi.

Bunun üzerine Acun Ilıcalı "Bu sene olur mu?" diye sordu.
Pascal:"Olur, ben hazırım." diye cevap verdi.

Pascal Nouma dışında Super Survivor'da Anıl Tetik'in de yarışması bekleniyor. Alemin Kıralı dizisiyle oyunculuğa adım Anıl Tetik'in spor yaparak yarışmaya hazırlandığı öğrenildi.
Video: startv

Survivor All Star Nerede Çekiliyor ?

2015 Yılında Tv8 ekranlarında Acun Ilıcalının sunumunu yağacağı Survivor all star yarışması nerede çekilecek hayranlar tarafından sorgulanmaya ve hatta sosyal medyada yer önerilmeye başlandı.

Survivor all star yarışmasının daha önceki parkurlardan daha zor olacağını düşünecek olursak yapımcılar iklim şartları daha zor olan bir Ülke yada Adada çekimlerin yapması bekleniyor.

Sizce Survivor All Star nerede olmalı ?

Kaynaklar:
milliyet
aktifhaber
bizimhaber
guncelkafa
habertoplam
akcadagguncel
bolbilgi
gazeteciler

Buda Survivor Panorama' da geçen konuşma.
acunn

Gelişmeler ile birlikte güncellenecektir.

7 yorum:

Adı geçenler dışında Teymuralp,Hakan,Metehan,Mustafa Topaloğlu,Doğukan Manço,Nihat Altınkaya ve Nihat Doğan'da olmalı.İlk Survivor Acun Medya yapımı değildi eğer o da dahil olursa Uğur,Özgür,Celal üçlüsünüde görmek isterim şahsen.

Ayşıl,Özlem,Mesut,Cevdet(Aslanlar&Kanaryalar)
Merve, Başak, İhsan, Hakan(Kızlar&Erkekler)
Nihat Doğan, 3T, (Ünlüler&Gönüllüler Sezon 1)
Nihat Altınkaya, Hasan, Begüm, Almeda (Ünlüler&Gönüllüler Sezon 2)
Doğukan, Ü.Karan, Cengiz, Hilmicem, Murat, Duygu (Ünlüler&Gönüllüler Sezon 3)

+ bu seneden Merve, Berna, Gökhan, Akın


Tahminlerimden yarısı katılsa benim için efsane olmaya yeter.

Takımlar 9' ar kişilik olacağına göre 18 kişi. Ayrıca Berna bu sene diskalifiye olduğu için seneye katılamaz geçen sezon Yetenek Sizsiniz Türkiye de Acun ile Pascal' ın konuşmasını hatırlarsanız Survivor' a gelmek istermisin Pascal senin ceza süren dolu diyor Pascal gelirim diyor. Acun heralde zaten planlamıştı All Star' ı.

Bende görmek istediğim kadroyu yazıyım. (Kızlar - Erkekler sezonu, bu sezon, kızlar ve Şampiyonlar hariç)

Nihat Doğan
Taner
Pascal Nouma
Hasan
Tefik
Doğukan Manço
Ümit Karan
Murat
Cengiz

ilk survivorları hatırlamıyorum ama

dogukan manço
uğur Pektaş
murat
akın
nihat Altınkaya
merve aydın
serenay
hasan
nihat doğan
pascal
cengiz coşkun
hilmicem
begüm
taner (acun almaz)
turabi ( bu kez artislenemez agır toplar var )
anıl
ümit karan
Ahmet dursun
duygu
Berna

ayrıca şampiyonları götürmez bence

Buralar değerlenir. 3t Taner ve nihat dogan reyiz kesin olmali gerisini siz doldurursunuz.

türkiye eurovision sahnesinden bile çekildi ama survivor tam gaz her sene devam valla... 2015 versiyonunda da ünlüler takımında içinde yine bir-iki tane normal ünlü, diğerlerinin az ünlü hatta azın da azı ünlü, gönüllüler takımında ise 2 adet eli yüzü düzgün kaslı, bir tane güzel ama gereksiz kız, bir tane çirkin ama atletik kız, bir tane 45 yaş civarı adam, bir tane ilk elenmeye aday etkisiz eleman, bir tane çaçaron kadın veya çirkef erkek, bir tane de kulisçi olup da performansı düzensiz kadın-erkek olacak olan yarışma.

bir de 1-2 seneye kadar da best of türü bişey bekliyorum ayrıca.

bence kadro Tecavüzcü Coşkun,Şahin K, Nuri Alço, aydemir akbaş Efsanesi bir arada olsun..:)
kaşı tarafta Banu Alkan , Ahu Tuğba , Serpil Çakmaklı, Sibel Kekilli , Müjde Ar olsun :)

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More