Survivor 43. Bölüm izle 9 Haziran 2014




9 Haziran 2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler 43.Yeni Bölüm Tanıtım Fragmanı - Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'ın üstlendiği Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında finale sayılı günler kala heyecan giderek artıyor. Survivor'un bu akşam yayınlanacak olan 43. yeni bölüm tanıtım fragmanı Star TV ve acunn.com'dan yayınlandı.

AHMET DURSUN'UN AYAĞI KIRILDI MI?


Survivor'un bu akşam yayınlanacak olan 43. yeni bölümde iletişim oyunu sırasında Yiğit'le karşı karşıya gelen eski futbolcu Ahmet Dursun sakatlık geçirdi. Yiğit'in Turabi'ye ''Ayağı kırıldı galiba'' demesi ileyenleri üzdü. Ahmet Dursun'un ayağının kırık olup olmadığı ve sağlık durumunun nasıl olduğu bu akşam saat 20:00'da Survivor'un yeni bölümünde belli olacak. Survivor Ünlüler Takımı'ndaki Ahmet Dursun sakatlık geçirdi. Survivor Gönüllüler yarışmacısı Yiğit'in Turabi'ye ''Ayağı kırıldı galiba'' demesi izleyenleri şaşırttı. Sonra yapılan açıklamada Ahmet Dursun'un ayağının kırılmadığını ... söylediler. İşte Ahmet Dursun'un sakatlık geçirdiği anlar...

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'de bir ayrılık daha yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Takımı ada konseyine gitti. Ada konseyinde en çok Tolga Karel'in ismi çıktı. Ünlüler Takımı'ndan Ahmet Dursun, Gökhan Keser ve Merve Aydın kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu Ahmet Dursun kazandı. Ahmet Dursun, Tolga Karel'in karşısına Merve Aydın'ın ismini söyledi ve elenmesi muhtemel ikinci aday oldu. SMS sıralamasında Merve Aydın'dan az oy alan Tolga Karel Survivor adasına veda eden isim oldu.        

Daha Önce Survivorda Elenen Yarışmacılar: 
Survivor 2. Hafta 10 Mart 2014 Pazartesi EKREM elendi.
Survivor 3. Hafta 17 Mart 2014 Pazartesi  EDA elendi.
Survivor 4. Hafta 24 Mart 2014 Pazartesi SAMANTA elendi.
Survivor 6. Hafta 7 Nisan 2014 Pazartesi BERNA elendi.
Survivor 7. Hafta 14 Nisan 2014 Pazartesi ERTUNGA elendi.
Survivor 8. Hafta 21 Nisan 2014 Pazartesi MERT elendi.
Survivor 10. Hafta 5 Mayıs 2014 Pazartesi İSMAİL BAKİ elendi.
Survivor 11. Hafta 12 Mayıs 2014 Pazartesi DUYGU BAL elendi.
Survivor 12. Hafta 20 Mayıs 2014 Pazartesi MÜGEelendi. 
Survivor 13. Hafta 26 Mayıs 2014 Pazartesi SERENAY elendi.
Survivor 14. Hafta 02 Haziran 2014 Pazartesi AKIN elendi.
Survivor 15. Hafta 09 Haziran 2014 Pazartesi TOLGA elendi.

GÖNÜLLÜLER NEW YORK'TA MİLLİ TAKIMLA BULUŞTU

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'de ödül oyunu heyecanı yaşandı. Gönüllüler Takımı zorlu mücadeleyi 10-7 kazanarak büyük sevinç yaşadı. Bu haftanın ödül oyununu kazanan Gönüllüler ilk olarak New York ' ta güzel bir gezintinin ardından A Milli Futbol Takımı ve Fatih Terim ile keyifli sohbet etme imkanı buldu.

SURVİVOR 08 HAZİRAN 2014 OYLAMA SONUÇLARI

2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler'de Akın Saatçi'nin elenmesiyle güçlü bir takım haline gelen Gönüllüler Takımı, son dokunulmazlık oyununu kazanmayı bildi. Kimin kimi yazacağını merak eden seyirciler Acun Ilıcalı'nın oyları açmasıyla büyük bir süprizle karşılaştı. Ünlüler Takımı'nın sakatlığı bir türlü geçmeyen Tolga Karel'in ismi üç kez okunarak elenmesi muhtemel ilk aday olarak belli oldu.      

SURVİVOR 2014'DEN BU HAFTA KİM ELENECEK?

  star canlıStar TV Canlı İzle

Survivor Ünlüler Gönüllüler Yeni Bölüm Full İzle:


Survivor bu hafta kim elendi 02.06.2014




..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak, fstar

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More