Sony Xperia Z2 Teknik Özellikler Ve Fiyatı



Sony Xperia Z2 Türkiye’de!
Jаpоn tеknоlоji dеvi Sony, Mоbil Dünуа Kоngrеsi'ndе tаnıttığı akıllı telefonu Xperia Z2 ilе kitlеlеrin ilgisini tоplаmауı bаşаrmıştı. Yоrumlаrа görе sоn zаmаnlаrın еn bеğеnilеn akıllı telefonlаrındаn оlаn Xperia Z2, gеçtiğimiz günlеrdе Avrupа'dа sаtışа sunulmuştu. Türkiуе'уе nе zаmаn gеlесеk diуе düşünürkеn sеvindirеn hаbеr sоnundа gеldi.
Dünyanın en iyi kamera teknolojisini 4K video çekim özelliği ile birleştiren suya dayanıklı Sony’nin yeni amiral gemisi Xperia Z2, 30 Mayıs’ta Türkiye’de satışa sunuluyor. 
İlk önce bi teknik özellik listesine bi göz atsak iyi olur  :)

+ İşlemci : Qualcomm MSM8974AB Snapdragon 801 Quad-core 2.3 GHz Krait 400 kullanmakta bu İşlemcinin GPU birimi ise Adreno 330
+ Ram: 3 GB
+ Ram: 3 GB
+ Ekran : 5.2" İnç Full HD ( 1080p) IPS erkan Pixel yoğunlugu ise 424 ppi
+ Kamera : 20.7 Megapixel Exmor RS sensörlü kameramız 4K(30fps) video kaydıda yapabiliyor. Öte yandan 1080p de 60fps video kaydı yapmak mümkün 
+ Batarya : 3200 Mah.
+ Sistem : 4.4.2 ( Kitkat )

Not: Bluetooth var wifi var demek istemiyorum artık bunlar her akıllı telefonda olması gerekenler zaten :)  Ama belirtilecek bir husus var bu aralar telefonlardan kaldırılan FM radyo var ..
+ Batarya : 3200 Mah.
+ Sistem : 4.4.2 ( Kitkat )
Not: Bluetooth var wifi var demek istemiyorum artık bunlar her akıllı telefonda olması gerekenler zaten :)  Ama belirtilecek bir husus var bu aralar telefonlardan kaldırılan FM radyo var ..



http://www.notebookcheck-tr.com/uploads/tx_nbc2/sonyXPERIAz2_6.jpg


Heyecanla beklenen ve sunduğu yepyeni özelliklerle dikkat çeken Sony Xperia Z2, 2.199 TL sürpriz fiyatıyla bugünden itibaren raflardaki yerini alıyor.

Akıllı telefonda teknolojinin yeni deneyim noktasını 4K çözünürlükte video çekebilme özelliği olarak belirleyen Sony Mobile’ın yeni efsanesi Xperia Z2, 30 Mayıs tarihinden itibaren Türkiye’de 2.199 TL’den satışa sunuluyor. Sony Xperia’nın en yeni amiral gemisi Xperia Z2, 4K çekim özelliği, video yaratımı için yeni akıllı sosyal kamera uygulamaları, Full HD TRILUMINOS® ekranı, yeni Live Colour LED teknolojisini ultra hız ve dayanıklılığı ile birleştirerek akıllı telefon deneyimini yeni bir seviyeye taşıyor.  

Sony' nin yeni tableti olan Xperia Z2 @evleaks tarafından sızdırıldı. Xperia Tablet Z piyasaya çıktığında büyük ses getirmişti. Bu yüzden Xperia Z2' nin yaratacağı etki merak ediliyor. Xperiz Z2' nin önümüzdeki hafta Mobile World Congress 2014' te tanıtılması bekleniyor. Gayet etkileyici gözüken Xperia Z2' nin teknik özelliklerine bir göz atalım :

xperia-tablet-
Ekran : 10.1 İnç - Triluminos
Çözünürlük : 1920x1200 Piksel
İşlemci : Snapdragon 800 2.3 GHz 4 Çekirdek
RAM : 9 GB
Depolama : 16 GB + MicroSD Kart Desteği
Kamera : 8 MP Arka, 2 MP Ön
Batarya : 6000 mAh
İşletim Sistemi : Android 4.4 KitKat
Fiziksel : 6.4 mm Kalınlık, Su Geçirmez Yapı

Eğer iddaa edildiği gibi Xperia Z2 yukarıdaki özelliklere sahip olacaksa, kısa bir süre önce tanıtılan Samsung TabPRO ve NotePRO' nun gerisinde kalacak. Bakalım Xperia Z2 gerçekten bu özelliklere mi sahip olacak ve Xperia Z gibi büyük bir ses getirebilecek mi.

..:: CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN ::..
Youtube Dizi İzle,Youtubediziizle,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD,Youtube Fragman İzle,Youtube Dizi Tek Parça İzle,Youtube Tek Parça İzle,Yotube Full İzle,Youtube Dizi İzle,Youtubedizi,Dizi İzle,Dizi Fragmanı İzle,Fragmanı İzle Youtube,Dizi Seyret,Full Dizi İzle,HD Dizi İzle,Youtube Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Tv Yemek Programları,Yemek Tarifleri,Resimli,Yemek Programları İzle,Yemek Programları,Televizyon Yemek Programları İzle,Yemek Programları Canlı İzle,Full İzle,Online, sinema çekimi filim izle filmi sinema çekimi izle full (watch full movie theater shooting)Yeni çıkan yerli, yabancı filmleri indirmeden online ve full izleyebileceğiniz sinema platformu.. Filmi Türkçe Dublaj Tek Parça Full izle Full Online Hd Kalitesinde Türkçe Alt Yazılı Bedava Yabancı Film İzle, Şirinler İzle, Şirinler Filmi İzle aşk dizisi oyuncuları,aşk dizisi konusu,aşk dizisi kimler oynayacak,aşk dizisinin konusu son aşk,son aşk dizisi hangi kanalda,son aşk dizisi hangi kanalda başlayacak,hazal kayanın yeni dizisi hangi kanalda olacak,aşk dizisi kanalı hangisi dizi,Justin tv izle sitemizde canlı maç izle imkanı sunmaktayız. Lig tv izle hariç justintv sayesinde canlı maç izleme keyfi yaşayın magazin,aşk dizisi,hazal kaya son dizisi,hazal kaya yeni dizisi,hazal kaya aşk dizisi,aşk dizisi oyuncuları,aşk ne zaman başlıyor,hazal kaya,hazal kaya hangi dizide oynayacak,hazal kaya yeni dizisinin ismi,hazal kaya yeni sezonda hangi dizide olacak,hazal kayanın yeni dizisi ne zaman başlayacak,

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More