BimCell Nedir BimCell Tarifeleri Nasıl Abone Olunur?



BİMcell Nedir? BİMcell Tarifeleri Nasıl Abone Olunur? BİMcell Nedir? BİMcell Tarifeleri Nasıl Abone Olunur? 

BİMcell Nedir? BİMcell Tarifeleri Nasıl Abone Olunur?

BİM İcra Kurulu Üyesi ve CFO’su Haluk Dortluoğlu BİMcell’in hayata geçmesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “BİM kalite anlayışından ödün vermeden etkin maliyet yönetimi politikasıyla ve müşteri memnuniyetine odaklanarak faaliyetlerini sürdürüyor.
Mobil iletişimin BİM’cesi sloganıyla GSM sektöründe fark ortaya koyacak bir hizmet sunmaya başladık. Hizmet anlayışımızla perakende sektöründe olduğu gibi, GSM hizmetleri alanında da herkesin ilgisini çekeceğimize inanıyorum. Müşterilerimizin kullanımı kolay, düşük fiyatlı ve kaliteli GSM hizmetimizi beğenerek kullanacaklarını düşünüyorum.”

BİMcell SMS Mesaj Paketi Kaydı Nasıl Yapılır?
BİMcell adı altında GSM hizmetleri vermeye başlayan yeni operatörümüz sessiz ama iddialı bir giriş yaptı. BİMcell hattı sahibi olanların çok cazip fiyatlara konuşma ve mesajlaşma imkanları bulunuyor. BİMcell mesaj fiyatları hayli cazip geliyor. Bilindiği gibi BİMcell 100 SMS mesaj paketi aylık 4 TL’ye müşterilere sunuluyor. BİMcell SMS paketi nasıl alınır? Eğer sizde yeni hattınızı aldıysanız BİMcell SMS mesaj paketi nasıl yapılır merak etmeniz normal. Çünkü bu hat hakkında henüz çok acemiyiz. BİMcell SMS paketleri ücretleri aylık 4 TL’ye 100 mesaj atma fırsatı sunuyor. BİMcell 4 TL’ye 100 SMS paketine nasıl geçilir?

BİMcell SMS Kısa Mesaj Paketi Nasıl Yapılır
BİMcell SMS paketi kaydı nasıl yapılır? BİMcell 4 TL’ye 100 SMS kısa mesaj nasıl yapılır. Sizlerde BİMcell hattınızı aldıysanız 100 yazıp 4551’e kısa mesaj göndererek 4 TL’ye 100 SMS kısa mesaj fırsatından yararlanabilirsiniz. BİMcell SMS paketi kaydınızın onaylandığına dair bir mesaj geldikten sonra mesajlarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

BİMcell internet paketi kaç MB kaldı kota bilgimi nasıl sorgulayabilirim?
BİMcell internet paketi kota bilgilerini KALAN yazıp 5555′e kısa mesaj göndererek internet paketlerinde kalan MB miktarını öğrenebilirsiniz.


BİMcell internet paketi nasıl iptal edilir?
BİMcell internet paketi aylık kullanımları iptal ettirmediğiniz sürece otomatik olarak yenilenir. BİMcell internet paketi aylık internet paketlerini iptal etmek için IPTAL (PAKET ISMI) yazıp 5555′e ücretsiz olarak kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More