TUS VE DUS’a son başvuru ne zaman?



TUS VE DUS’a son başvuru ne zaman?

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı ile Diş Hekimliği’nde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı için başvurular yarın son… TUS ve DUS Ankara, İstanbul ve İzmir’de yapılacak. İşte TUS ve DUS hakkında gerekli olan tüm bilgiler…

ÖSYM’nin resmi internet sitesinde açıklanan bilgilere göre, Tıpta ve diş
hekimliğinde uzmanlık eğitimi görmek istyenler için yapılacak sınava başvurularda son gün 21 Mart Çarşamba, 22 Nisan’da İstanbul, Ankara ve İzmir’de yapılacak sınavlar için başvurular elektronik ortamda gerçekleştirilecek.
BAŞVURU İÇİN 3 TL HİZMET ÜCRETİ

Başvuru için 3 TL hizmet ücreti ödenecek. Başvuru merkezleri ÖSYM’nin resmi internet adresinden duyurulacak. Sınav ücretinin başvuru işleminden önce ilgili bankaya yatırılması gerekiyor.

Bu sınavlara başvurma, sınavların uygulanması ve değerlendirilmesi ile yerleştirme işlemlerine ilişkin bilgiler, “2012-TUS İlkbahar Dönemi Kılavuzu” ile “2012-DUS İlkbahar Dönemi Kılavuzu”nda yer alıyor.

Adaylar, kılavuzlar ile aday başvuru formuna yarına kadar ÖSYM’nin internet sitesinden ulaşabilecek.



Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More