Survivor 1.Bölüm Full İzle Ada Konseyinde Kim Gitti 18 Mart 2012



Survivor 1.Bölüm başlıklı yazımızda, Survivor 1. Bölüm Fragmanı, Survivor 1.Bölüm Full izle, Survivor 1. Bölüm izle ve Survivor 1.Bölüm Yarışma izle gibi bilgileri bulabilirsiniz. Ünlüler katılacak olan gönüllü kim? konseyde kim ünlülerin yanına geçti soruarının cevabı burada.

"Survivor Ünlüler Gönüllüler" yarışmasının yeni sezonu bugün başlıyor!


Büyük macera için geçtiğimiz günlerde Dominik Cumhuriyeti'ne giden yarışmacılar, şimdilerde zorlu ada şartlarına uyum sağlamaya çalışıyor. 90 gün boyunca hem zorlu doğa şartları hem de
açlıkla mücadele edecek olan yarışmacıların adadaki ilk görüntüleri, yarın akşam saat 20.00’de Show TV'de ekrana gelecek. Survivor'ın Ünlüler kadrosunda Sibel Tüzün, Merve Büyüksaraç, Almeda, Mustafa Topaloğlu, Alp Kırşan, Nihat Alptuğ Altınkaya ve Doğuş var. Gönüllüler kadrosundaki isimler ise Gülen Gezmiş, Begüm Yücetan, Asena Erdem, Şansın Tokyay, Hayim Kohen, Serhat Özcan, Cevher Pekçiçek ve Hasan Yalnızoğlu.


Ünlülere geçecek kişiyi belirlemek için yapılan oylamada.
Beğüm :3 
Anıl     :3 oy aldı.
Ünlüler yaptıkları görüşme sonucu :Anıl Ünlülerin grubuna geçti...


SON DURUM: İLK ÖDÜL OYUNUNU GÖNÜLLÜLER KAZANARAK, 2 KAT FAZLA GIDA ÖDÜLÜYLE BAŞLADILAR!

İKİNCİ ÖDÜL OLAN "ATEŞ"İDE GÖNÜLLÜLER TAKIMI KAZANDI!



SURVİVORDA SON DURUM



ÜNLÜLER:0 GÖNÜLLÜLER:2



CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..









Survivor 1.Bölüm



Meter Ve Nez'in Survivor Macerası Başlamadan Bitti

Bu akşam başlayacak Ünlülüler-Gönüllüler Survivor macerası öncesinde adadan son dakika gelişmelerini acunn.com'da öğrenebileceksiniz.

Ünlülerin ve Gönüllülerin buluşması, adadaki ilk görüntüleri ve daha bir çok resim ve video acunn.com'da olacak.

Bu arada Survivor adasına sağlık nedenlerinden ötürü gidemeyen Nez ve adaya gidip ilk gün rahatsızlanan Meter Mevsimler Survivor kadrosundan çıkartıldı.

Dominik Cumhuriyetindeki Survivor adasından son dakika gelişmeleri her zaman olduğu gibi acunn.com'da olacak.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More