Yandex Türkiye



Yandex Türkiye’deki internet kullanıcılarına aradıkları herşeyin cevabını sunan bunun yanısıra e-posta, güncel haberler gibi konularda da bilgi sağlayan bir arama motorudur. Yandex Rusya pazarının birinci sırasını oluşturmakla birlikte dünyada 7. sıraya oturmuş büyük bir arama motorudur.

Yandex kullanıcılarına aradıkları her türlü sorunun cevabını verebilmektedir. Tek
yapmanız gereken yandexin arama kutucuğuna cevabını aradığınız soruyu açıkça yazmak. Bu sorunun güncel olaması yada genel bir soru olması da farketmiyor. Örneğin ” Bugün gündemde ne var ? ” ya da ” Yarın hava nasıl? ” gibi sorulara anında cevap bulabileceksiniz.

Yandex kurucuları amacını Türkiye’nin kültür ve yaşam tarzına uygun tamamen bize özgü aranan herşeyin rahatlıkla bulunabilmesini sağlayan bir alternatif olamak olarak açıklıyorlar. Daha önce de belirttiğimiz gibi Rusya’da ilk sıradaki arama motoru olan Yandex Türkiye için de aynı şeyi planlıyor ve gelirinin yüzde 95′ini Rusya’dan gelde ettiğini belirtiyor.

Yandex ayrıca, kendi anti-virüs ve anti-spam teknolojileri sayesinde kullanıcıları kötü amaçlı yazılım barındıran siteler hakkında uyarır ve Yandex.Mail kullanıcılarına spam’a karşı koruma sağlar.

Yandexin ülkemizde de Rusya’daki başarıyı sağlayacağı bilinmez ancak oldukça iddialı olduğu kesin.



Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More