İphone 5 Ne Zaman Çıkacak Özellikleri Neler




iPhone 5’in yaz aylarının başı, haziran gibi piyasaya çıkacağı belirtiliyor. Yeni model iPhone 4S7in adeta yok satarak tek çeyrekte 37 milyonluk rakamı yakalaması sonrası yeni jenerasyon iPhone 5' in Apple’ın telefonlarına olan ilgiyi çok daha yukarı çekmesi bekleniyor.
Apple’ın üretim tarafında en büyük iş ortağı Foxconn’dan bir çalışandan sızan bilgiye göre şirket yeni nesil iPhone modelinin üretimine kısa süre sonra başlıyor. Şu anda fabrikada örnek bir model olduğu bilgisini veren çalışan, üretim tarafında bu
ürün için çalışmaların yapıldığını ifade ediyor. Şu anki modelden daha büyük ekranı, 4 inch boyutlu ürünün daha ince ve işlemci tarafında daha güçlü olması bekleniyor. Türkiye’de ilk partide 50 bin adeti kısa sürede tüketen üç operatör Turkcell, Avea ve Vodafone iPhone 5’i de aynı anda satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

Ekran büyüyor





Star’da yer alan habere göre çalışanın aktardıklarına göre iPhone 5′in en önemli özelliği büyük ekranlı olmasıymış. 3.5 inçlik iPhone ekranı artık 4 inç olacakmış. Tasarımı ise yine iPhone 4 gibi keskin hatlara sahip olacakmış.

iPhone 5 için Apple tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da isimsiz Foxconn çalışanı bu konuda da açıklama yaptı. Buna göre iPhone 5, 2012′nin yaz aylarında piyasaya çıkacak. iPhone 4S’i saymazsak önceki iPhone’lar da yine bu dönemde piyasaya çıkmıştı.

Apple’ın merakla beklenen yeni iPhone’unun daha büyük ve net ekranı olacağı ve hazirandan sonra piyasaya çıkarılacağı iddia edildi.
030aabe776339e8c 350x250 İphone Ne Zaman Çıkacak Özellikleri Neler Peki? Teknoloji Haberleri Güney Kore medyasında yer alan habere göre, Apple, iPhone 5 modeli için 4,6 inçlik retina ekran kullanmayı kararlaştırdı ve tedarikçilerine bu yönde sipariş vermeye başladı.



The Maeil Business gazetesinin, Güney Koreli sanayici kaynaklara dayanarak verdiği haberinde, Amerikalı bilişim devi Apple’ın, yeni iPhone’u yılın ikinci çeyreğinden sonra piyasaya çıkarmaya hazırlandığı belirtildi.



Apple’ın iki büyük Koreli tedarikçisi LG Display ve Samsung Electronics Co ise haberle ilgili yorum yapmayı reddetti.



İlk kez 2007 yılında dokunmatik ekranlı özelliğiyle piyasaya çıkan iPhone satışları, Apple şirketinin toplam satışlarının yaklaşık yarısını oluşturuyor.



Apple’ın akıllı telefon sektöründeki en büyük rakibi Samsung da geçen nisanda piyasaya çıkardığı akıllı telefonlarının amiral gemisi Galaxy S II’de 4,6 inçlik OLED ekran kullanıyor.



Apple’ın geçen hafta piyasaya çıkardığı son iPad’lerde kullandığı yüksek çözünürlüklü “retina ekran” daha fazla piksellere sahip bulunuyor.



Apple son iPhone 4S’i geçen ekimde çıkarmıştı.
indir İphone Ne Zaman Çıkacak Özellikleri Neler Peki? Teknoloji Haberleri
Benzer Konular

İphone 5 çıkış tarihi belli oldu iphone 5 ne zaman çıkacak fiyatı
Yer gök aşk 26 mart 2012 yeni bölüm varmı yokmu, yer gök aşk 73. bölüm ne zaman fragmanı izle
7-8 Nisan 2012 AÖF Ara Sınav Giriş Yerleri Ne Zaman Belli Olacak
Türk’ün Uzayla İmtihanı dizisi 1.bölüm fragmanı oyuncuları, Türkün uzayla imtihanı ne zaman başlıyor
Fenerbahçe Galatasaray Bilet Fiyatları 2012 – Ne Zaman Çıkacak?
Ebru Şallı ile Pilates 2012 2013 yeni sezon bölümleri ne zaman hangi kanalda başlayacak
İşte Yeni iPad3’ün beklenen yeni özellikleri neler ?
7 mart 2012 Facebook ne zaman açılacak, Facebooka nasıl girebilirim facebook girme açma programı
İpadHD Geliyor! İpadHD resimleri, İpadHD Fiyatı, İpadHD ne zaman çıkacak
İffet 3 mart yeni bölüm neden yok, 3 mart İffet yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler
iphone 5 ne zaman çıkacak, iphone 5 fiyatı, iphone 5 ne zaman satışa çıkacak, iphone 5 satış fiyatı ne olacak, iphone 5 türkiye satış fiyatı, iphone 5 türkiye fiyatı, iphone 5 özellikleri, iphone 5 resimleri
iphone5 300x168 İphone 5 çıkış tarihi belli oldu iphone 5 ne zaman çıkacak fiyatı
İphone Ne Zaman Çıkacak Özellikleri Neler Peki? Teknoloji Haberleri
7-8 Nisan 2012 AÖF Ara Sınav Giriş Yerleri Ne Zaman Belli Olacak
Beşiktaş Atletico Madrid Maçı Ne Zaman Tarihi Mart 2012
Darksiders 2′nin çıkış tarihi belli oldu
Far Cry 3′ün çıkış tarihi belli oldu
iPad 3 Türkiye Çıkış Tarihi Ne Zaman?
2012 Lys Sınav Tarihi Belli Oldu !
2012 Ygs Sınav Tarihi Belli Oldu !
2012 Kpss Sınav Tarihi Belli Oldu !
YÖK 2012 Şubat Ayı Harç ücretleri belli oldu Harç ücretleri ne kadar? ÖSYM

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More