Galatasaray 0-1 Sivasspor Maçının Geniş Özeti Golleri izle 20 Mart 2012



Galatasaray ile Sivasspor Türk Telekom Arenada karşı karşıya gelecek. Maç saat 20:30′da başlayacak. Galatasaray’ın maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor. Maçı ATV ve ATV HD kanalı canlı yayınlayacak.

Sivasspor-Galatasaray
Maçı memurvadisi.com aracılığı ile radyodan canlı dinlemek için lütfen aşağıya bakınız ve sayfadan ayrılmayınız.
ayrıca sayfa altında yorum görüş ve maç hakkındaki eleştirilerinizi paylaşabilirsiniz.
Dinlemek İçin Play Tuşuna Basınız.
Yayın durur ise Sayfayı Yenileyiniz.



CANLI İZLEMEK

İÇİN TIKLAYIN..















Ligde 11 maçtır evinde mağlup olmayan ve en yakın rakibi Fenerbahçe’nin dokuz puan önünde play-off’a lider girmeyi garantileyen Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda da yoluna devam etmek amacıyla Türk Telekom Arena Stadı’nın çimlerine çıktı.
Üçüncü dakikada Selçuk İnan'ın uzak mesafeden sert şutunda, kaleci Atilla iki hamlede topa sahip oldu. 15. dakikadan sonra sarı-kırmızılılar akın akın atağa çıktı.
Dakikalar 19’u gösterirken Riera'nın sağdan kullandığı serbest atışta, ceza sahasında Baros'un kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı. Bir dakika sonra Galatasaray'ın soldan kazandığı serbest vuruşu kullanan Selçuk İnan'ın ceza sahasına yaptığı ortada, penaltı noktası üzerinden Aydın'ın kafa vuruşunda, kaleci Atilla topu iki hamlede kontrol etti.
21. dakikada Necati'nin ara pasında Sivasspor savunmasının arkasına kaçan Baros bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak açıyı daraltan Atilla'dan döndü.
42. dakikada Kadir'in ara pasında savunmanın arkasına sarkan Erman ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun, müsait durumda yaptığı vuruşta Ufuk meşin yuvarlağa kontrol ederek, kalesinde önemli bir tehlikeyi önledi. İlk yarıdan gol sesi çıkmadı.
İki takım da ikinci yarıya aynı 11’lerle başladı. 47’de Mehmet Nas’ın ortasında kale önünde Cerny topa istediği gibi vuramayınca konuk takım golden oldu. Ancak bir dakika sonra gol geldi.
Yine sağdan gelen ortayı arka direkte Cerny indirdi, Erman bomboş pozisyonda, kale sahasından sert vurdu. Ufuk’un yapabilecek bir şeyi yoktu.
Fatih Terim oyuna Emre Çolak ve Sercan Yıldırım’ı alarak hücum hattını kuvvetlendirdi. Sivasspor hiç çekingen değildi. 70. dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran konuk takım, 79’da çok adamla geldi ancak Galatasaray savunması çabuk geriye döndü.
81’de Baros ceza yayında topu göğsüyle düzeltti, sağ ayağıyla vurduğu vole direği sıyırarak auta çıktı. 89’da Eneramo kaleci ile karşı karşıya pozisyonda Ufuk’un üzerine vurdu.
Karşılaşmada başka gol olmayınca Sivasspor, Galatasaray’ı eleyerek Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükseldi.
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Galatasaray ile Sivasspor karşı karşıya geldi.
TT Arena'da oynanan karşılaşmada gülen taraf deplasman aldığı 1-0'lık galibiyetle Sivaspor oldu ve kırmızı-beyazlı ekip tur atlamayı başardı. Galatasaray bu sonuçla kupaya 4. turda veda etti.
Sivasspor'a turu getiren tek golü 49. dakikada Erman Kılıç kaydetti. Bu yenilgiyle Galatasaray 28 Ocak'taki Bursaspor yenilgisinin ardından ilk defa bir resmi karşılaşmada mağlup oldu.
TERİM DEĞİŞİKLİĞE GİTTİ
Süper Lig'in 31. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe ile berabere kalarak play-off öncesi zirvedeki yerini sağlamlaştıran Galatasaray, sezonu iki kupa ile kapatmak adına işi sıkı tuttuğunu gösteren bir kadroyla çıktı. Kadroda ufak tefek değişiklikler yapan Fatih Terim, Elmander ile Melo'yu dinlendirirken, Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Ayhan Akman, Serkan Kurtuluş ve Yekta Kurtuluş'u da kadroya almadı.
RÖVANŞ NİTELİĞİNDE MAÇ...
2008/2009 sezonundaki kupada da çeyrek finalde eşleşen iki ekipte o zaman gülen 1-1'lik iki maçın ardından penaltılarla Sivasspor olmuştu. Bir nevi o maçın rövanşına çıkan iki ekipten hızlı başlayan ev sahibi takım oldu. 3'te Selçuk'un ceza alanından çektiği şutu kaleci Atilla iki hamlede kontrol ederken, 5'te Baros'un yerde kaldığı pozisyonda hakem Mustafa Kamil Abitoğlu devam kararı verdi
EV SAHİBİ BASKILI BAŞLADI
Sarı-kırmızılı ekibin gole en çok yaklaştığı anda dakikalar 18'i gösteriyordu. Ceza alanı dışı sağ çaprazından kullanılan duran topa iyi yükselen Çek forvetin kafa vuruşu az farkla auta çıktı. Bu dakikaya kadar maçın mutlak üstünlüğünü elinde bulunduran Galatasaray pozisyondan iki dakika sonra bu sefer sol kanattan kazanılan duran topta Atilla'yı, Aydın Yılmaz'la geçemedi. 21. dakikada Necati'nin ara pasında Baros topu Atilla'dan önce kontrol edebilseydi tabelayı değiştirmesi içten bile değildi.
ATİLLA KALESİNİ KAPADI
33. dakikaya kadar kalesinde sadece bir pozisyon gören Galatasaray bu dakikada önemli bir gol pozisyonundan daha faydalanamadı. Ceza alanı sağ bölümünden içeriye giren Milan Baros kafasını kaldırdığı anda kale ağzındaki Necati Ateş'i gördü. Ayak içi bir pasla Ateş'i topla buluşturmak istedi ancak pasında top Atilla'nın ellerinde kaldı.
MUTLAK GOL KAÇTI
İlk yarının sonlarına doğru düşen tempoyu 42. dakikada Sivasspor'un yakaladığı pozisyon hareketlendirdi. Hızlı bir kontra atak yakalan konuk takım 3'e 3 geldi. Savunmanın arkasına iyi sarkan Erman Kılıç, Hakan Balta'nın ofsaytı bozmasıyla da ceza alanı içerisinde toplu buluştu ve Ufuk ile karşı karşıya kaldı. Sezonun dikkat çeken performanslarından birisine sahip olan Erman'ın yerden vuruşunu Ufak uzandı ve kurtarmayı başardı.
GOL GELİYORUM DEDİ...
İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Sivasspor oldu. Sağ kanattan gelen Mehmet Nas'ın altıpasa yaptığı ortaya Cerny dokundu ancak Ufuk'u geçemedi. Ufuk Ceylan'ın ikinci önemli kurtarışını yaptığı bu pozisyonda dakikalar 47'yi gösteriyordu. Bu pozisyon iki dakika sonra gelecek golün habercisi niteliğindeydi...
GOL GELDİ!
49. dakikada yine aynı kanattan gelen Sivasspor'da Uğur Kavruk topu arka direğe doğru kesti. Aydın Yılmaz'ın yerine oyuna dahil olan Sabri'nin engellemek istediği topu Cerny göğsü ile önündeki Erman'a indirdi. İlk yarıda mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamayan Erman Kılıç bu sefer kırmızı-beyazlı ekibi sevindiren sonucu getirecek vuruşu yaptı ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
HAMLELER SONUÇ VERMEDİ
Fatih Terim'in Riera-Emre Çolak değişikliği ile orta sahaya dinamizm kazandırma hamlesi atakların sıklaşmasını sağlasa da maçın işlk 1 saatinin tamamlasına rağmen aranan golü bulduramadı. Sağlı sollu ortalarla gelen Galatasaray'da son vuruş eksikliği bu maçta kendisini gösterdi. Sivasspor ise Eneramo ve Erman'ın süratinden faydalanarak kontra ataklarla gol bulmayı denedi ancak onlar da 1-0'lık tabelayı değiştiremedi.
BAROS ÇOK YAKLAŞTI
82. dakikada Çek futbolcu Sabri'nin ortasında ceza alanı içerisinde topu göğsüyle çok iyi kontrol etti. Önüne indirdiği topu sağ ayağı ile kaleye gönderdi ancak vuruşu az farkla auta çıktı. Bu pozisyonun ardından ev sahibi ekibin en azından maçı uzatmaya götürecek gol için umutları biraz daha azalmış oldu.
SON DAKİKADA TARTIŞMALI POZİSYON
90+5. dakikada Selçuk sağ kanattan atağa kalktı. Ceza alanına doğru kestiği top Ziya Erdal'dan döndü. Tüm Galatasaray'lı oyuncular Erdal'ın 'elle müdahale ettiği' itirazıyla hakem Mustafa Abitoğlu'na dönerken, Abitoğlu'nun kararı penaltı değil, devam oldu.
Kalan dakikalar iki takımın da gol kaydedemediği dakikalar olarak kayda geçti ve Sivasspor 1-0'lık galibiyetle çeyrek finale doğru yol aldı.
Ligde en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 9 puan önünde liderliğini sürdüren Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise havluyu erken attı. Sivasspor ile sahasında karşılaşan Aslan, sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı ve kupaya 4. turda veda etti.
Hafta sonu Kadıköy'de oynadığı Fenerbahçe derbisinde 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılan ve 9 puan farkla liderliğini sürdüren Galatasaray, kupa maçında Sivasspor karşısına da moralli bir şekilde çıktı.
Maçın ilk dakikasından itibaren düşük bir tempoda geçilen mücadelede ev sahibi Galatasaray, duran toplarla etkili olmaya çalıştı.
Mücadelenin 19. dakikasında Riera'nın kullandığı serbest vuruşun ardından Baros ile etkili olan Galatasaray, bu pozisyondan sadece 1 dakika sonra da Aydın'ın kafa vuruşuyla gole yaklaştı.
Bu dakikalarda ciddi bir baskı kuran Sarı-kırmızılı ekip, 21'de de Baros'un ayağından yüzde yüzlük bir gol pozisyonundan yararlanamadı.
Bu pozisyonların ardından maçın temposu, yeniden düştü ve ilk yarının sonuna kadar iki takım da çok net bir gol fırsatı bulamadı. İlk devre, golsüz eşitlikle tamamlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına ise konuk takım Sivasspor, golle başladı. Sağ kanattan yapılan ortayı Cerny, Erman Kılıç'ın önüne indirdi. Erman'ın vuruşu da Galatasaray ağlarıyla buluştu ve Sivasspor, 1-0 öne geçti.
Golün ardından beraberlik için rakip kaleye yüklenen sarı-kırmızılı takım, kalesinde ise zaman zaman önemli tehlikeler yaşadı. Eneramo'nun son paslardaki etkisizliği nedeniyle Sivasspor, Türk Telekom Arena'da yakaladığı çok net pozisyonlardan faydalanamadı.
Maç boyunca oyunun kontrolünü eline alıp, rakibi üzerinde baskı kuramayan Galatasaray, son bölümlerde ise Necati ve Baros'la gole yaklaştı. Ancak uzatma bölümlerinde, çok tartışılacak bir pozisyon yaşandı. Galatasaray'da sağ kanattan hareketlenen Selçuk İnan'ın ortasında topa Ziya Erdal müdahale etti. Elle oynama tartışmalarının yaşandığı pozisyonda, hakem Mustafa Kamil Abitoğlu devam dedi.
Bu pozisyonun ardından karşılaşma sona erdi. Galatasaray, sahadan 1-0'lık sonuçla mağlup ayrıldı ve Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turda veda etti. Güçlü rakibini deplasmanda 1-0 mağlup eden Sivasspor ise Bursaspor'un ardından kupada adını çeyrek finale yazdıran ikinci takım oldu.
Kadıköy'deki derbiden istediğini alan Galatasaray, Arena'da Sivasspor'a çarpıldı.
Aslan, Süper Lig'de normal sezonu lider bitirmeyi garantiledi, ama daha önce 14 kez kazandığı Türkiye Kupası'na bu sezon veda etti.

Elmander, Melo ve Muslera gibi önemli oyuncularını dinlendiren Cim Bom, Erman'ın tek golüne engel olamadı. Türkiye Kupası'na 4. turda veda etti. Sivasspor da çeyrek finalin yolunu tuttu.
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Galatasaray, evinde Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın tek golü ise 49. dakikada Erman Kılıç'tan geldi.
Galatasaray, kadrosunda bazı değişikliklerle sahaya çıktı. Fatih Terim, takımın önemli oyuncuları Elmander ve Melo'yu kadroya almayarak dinlendirmeyi tercih etti.
Muslera ve Emre Çolak gibi bazı as oyuncularını da kulübeye gönderen Terim, Ufuk Ceylan, Aydın, Riera Baros'a 11'de şans verdi. Karşılaşmaya Ufuk Ceylan, Eboue, Semih Kaya, Ujfalusi, Hakan Balta, Aydın Yılmaz, Selçuk İnan, Engin Baytar, Riera, Necati Ateş ve Baros 11'i ile başlayan Terim, yedeklerde ise Muslera, Ceyhun Gülselam, Yiğit Gökoğlan, Emre Çolak, Servet Çetin ve Sercan Yıldırım'a yer verdi. Terim, Aykut Erçetin, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Ayhan Akman, Serkan Kurtuluş ve Yekta Kurtuluş'u da kadroya almadı.
Öte yandan Grosicki'nin kadroda olmaması, Sivasspor'da en büyük sürpriz oldu.
Maça hızlı başlayan Galatasaray, Selçuk İnan'ın önderliğinde Sivas kalesinde tehlikeli pozisyonlar yarattı. Baros ve Necati ikilisiyle gol arayan Galatasaray'a karşı Sivasspor da kontraataklarla etkili olmaya çalıştı. Ancak Yiğidolar'da Grosicki'nin yokluğu fazlasıyla hissedildi.
İlerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kuran Sivasspor en net pozisyonunu 42. dakikada bulurken, Erman'ın karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunda Ufuk gole izin vermedi.
İlk yarının sonlarındaki iyi oyununa ikinci yarıda da devam eden Sivasspor, 47'de Cerny'le gol provası yaptı. Yiğidolar aradığı golü ise 49. dakikada buldu. Uğur Kavuk'un ortasını Cerny göğsüyle indirdi. Erman da bekletmeden topu ağlara gönderdi.
Golden sonra da mücadeleyi bırakmayan Yiğidolar, Erman-Eneramo ikilisine Pedriel'in de eklenmesiyle G.Saray'a zor anlar yaşattı. Son bölümlerde Sercan'ı da oyuna alan Terim, Necati-Baros-Sercan'la forveti üçledi. Cim Bom, bu değişikliklerle oyun üstünlüğünü yakalasa da, kalan dakikalar gol için yetmedi.
Böylece Arena'da Galatasaray'ı tek golle yıkan Sivasspor, Bursaspor'dan sonra çeyrek finale yükselen 2. takım oldu.
GALATASARAY-SİVASSPOR
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
GALATASARAY: Ufuk Ceylan, Eboue, Ujfalusi, Semih, Hakan Balta, Aydın (Dk. 46 Sabri), Selçuk İnan, Engin Baytar, Riera, Necati, Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim
SİVASSPOR: Atilla, Uğur, Murat, Navratil, Ziya, Cerny (Dk. 67 Pedriel), Mehmet Nas, Kadir, Erman, Faty, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
SARI KARTLAR: Dk. 18 Faty, Dk. 20 Uğur Kavuk, Dk. 76 Erman (Sivasspor)
GOL: Dk. 49 Erman


Maç özetleri, özet izle, canlı maç yayını, canlı skorlar, canlı izle. Süperbahis922, Superbahis 298 ve Bets10 giriş bilgileri.

Canlı maç izle, justin tv, lig tv izle, online maç izle, maç özetleri izle, justin tv izle, canlı Canlı maç izle, spor haberleri, maç özetleri izle, maç seyret,

Lig tv izle, canlı ligtv izle, D-smart izle,

bedava maç izle, internet webtv izle, online canlı maç izle, justin tv izle, lig tv izle, d smart izle, euro futbol izle, lig tv

canlı izle, canlı lig tv izle, maç özetleri trt, lig tv canlı maç izle, justin tv canlı maç izle Live stream watch Live Game Online

Streaming live stream free watch online tv. Canlı Maç izle , Canlı Maç yayınları ,Lig TV izle , Canlı Maç Sonuçları , Canlı Maç skorları , Canlı Skor. Live Stream

UEFA Online Canlı maç izle, spor haberleri, maç özetleri izle, maç seyret, Lig tv izle, canlı ligtv izle, D-smart izle, bedava maç

izle, internet webtv izle, online tv izle , Karaborsa Bilet | Satılık, alınık festival, konser, maç, opera, bale, dans, tiyatro,

sinema biletleri, canlı maç sonuçları, iddaa tahminleri , maçı bilet fiyatları belli oldu , derbi maçı ne zaman saat kaçta,

CANLI MAÇ SONUÇLARI

1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 Galatasaray – En Golcüler

Johan Elmander 12
Felipe Melo 9
Selçuk İnan 9

446 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 Sivasspor – En Golcüler

Michael Eneramo 11
Erman Kılıç 7
Ricardo Pedriel Suarez 7
Aralarındaki Maçlar

Aralarındaki Son 10 Maç

Sezon Lig Tarih Maç İY 1 0 2
2008/2009 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 SSL 24.01.2009
MS Sivas
2 – 0 kk 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 G.Saray 0 – 0 2,50 3,10 2,10
2008/2009 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 TÜK 27.01.2009
MS G.Saray
1 – 1
Sivas 0 – 0 1,50 3,60 4,00
2008/2009 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 TÜK 03.02.2009
Pen Sivas kk 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 1 – 1
G.Saray 1 – 1 2,40 2,90 2,40
2008/2009 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 SSL 30.05.2009
MS G.Saray
2 – 1
Sivas 1 – 0 1,85 3,30 2,80
2009/2010 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 SSL 01.11.2009
MS G.Saray
2 – 0
Sivas 2 – 0 1,10 5,50 9,50
2009/2010 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 SSL 05.04.2010
MS Sivas
1 – 1 kk 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 G.Saray 0 – 1 4,50 3,50 1,45
2010/2011 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 SSL 14.08.2010
MS Sivas
2 – 1
G.Saray 1 – 1 3,70 3,30 1,60
2010/2011 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 SSL 23.01.2011
MS G.Saray
1 – 0
Sivas 0 – 0 1,30 3,75 6,25
2011/2012 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 SSL 26.11.2011
MS G.Saray kk 2 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 2 – 1
Sivas 1 – 0 1,30 3,80 6,00
2011/2012 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 SSL 05.03.2012
MS Sivas
0 – 4
G.Saray 0 – 1 3,10 3,10 1,80
Tüm Maçlar
Aralarındaki Maçlar
Galatasaray
spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
9
Beraberlik
spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
5
Sivasspor
spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
2
Galatasaray Evindeki Maçlar
Galatasaray
spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
7
Beraberlik
spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
1
Sivasspor
spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
0
Teknik Direktörlerin Aralarındaki Maçlar
Teknik Direktörler Arasındaki Maçlar
Fatih Terim
spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
3
Beraberlik
spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
0
Rıza Çalımbay
spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
1
Fatih Terim Evindeki Maçlar
Fatih Terim
spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
1
Beraberlik
spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
0
Rıza Çalımbay
spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 spacer Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
1
Maçlar
İstatistikler

1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 Galatasaray – Maçlar

Lig Tarih Maç
SSL 25.01 G.Saray
4 – 0
Ankaragücü p form w Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 28.01 Bursaspor
1 – 0
G.Saray p form l Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 01.02 G.Saray kk 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 1 – 1 kk 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 Antalya p form d Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 04.02 Gaziantep
1 – 2
G.Saray p form w Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 11.02 G.Saray
1 – 0
Kayseri p form w Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 17.02 Mersin İ.Y kk 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 1 – 3
G.Saray p form w Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 26.02 G.Saray
3 – 2
Beşiktaş p form w Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 05.03 Sivas
0 – 4
G.Saray p form w Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 10.03 G.Saray
2 – 0
GBirliği p form w Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 17.03 Fenerbahçe
2 – 2
G.Saray p form d Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
TÜK 20.03 G.Saray v Sivas
SSL 25.03 G.Saray v Trabzon
SSL 01.04 G.Saray v Orduspor

446 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 Sivasspor – Maçlar

Lig Tarih Maç
SSL 24.01 Sivas
2 – 1
Antalya p form w Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 29.01 Gaziantep
2 – 1 kk 1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 Sivas p form l Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 02.02 Sivas
1 – 1
Kayseri p form d Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 05.02 Mersin İ.Y
1 – 5
Sivas p form w Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 09.02 Sivas
1 – 1
Beşiktaş p form d Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 18.02 Fenerbahçe
4 – 2
Sivas p form l Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 26.02 GBirliği
3 – 3 kk 2 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 Sivas p form d Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 05.03 Sivas
0 – 4
G.Saray p form l Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 12.03 Trabzon
2 – 1
Sivas p form l Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
SSL 17.03 Sivas
1 – 1
Orduspor p form d Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012
TÜK 20.03 G.Saray v Sivas
SSL 25.03 Manisa v Sivas
SSL 01.04 Sivas v B.ŞehirBld

1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 Galatasaray – Maç Sonucu


Toplam İçerde
Galibiyet - %0 - %0
Berabere - %0 - %0
Kaybetti - %0 - %0

446 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 Sivasspor – Maç Sonucu


Toplam Dışarda
Galibiyet - %0 - %0
Berabere - %0 - %0
Kaybetti - %0 - %0

1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 Galatasaray – İlk Yarı Sonucu


Toplam İçerde
Galibiyet - %0 - %0
Berabere - %0 - %0
Kaybetti - %0 - %0

446 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 Sivasspor – İlk Yarı Sonucu


Toplam Dışarda
Galibiyet - %0 - %0
Berabere - %0 - %0
Kaybetti - %0 - %0

1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 Galatasaray – Alt / Üst


Toplam İçerde
Alt
%0
%0
Üst
%0
%0

446 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 Sivasspor – Alt / Üst


Toplam Dışarda
Alt
%0
%0
Üst
%0
%0

1 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 Galatasaray – İY / MS


Toplam İçerde
1 / 1 - - - -
0 / 1 - - - -
2 / 1 - - - -
1 / 0 - - - -
0 / 0 - - - -
2 / 0 - - - -
1 / 2 - - - -
0 / 2 - - - -
2 / 2 - - - -

446 Galatasaray Sivasspor Maçı 20 Mart Salı 2012 Sivasspor – İY / MS


Toplam Dışarda
1 / 1 - - - -
0 / 1 - - - -
2 / 1 - - - -
1 / 0 - - - -
0 / 0 - - - -
2 / 0 - - - -
1 / 2 - - - -
0 / 2 - - - -
2 / 2 - - - -


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

1 saat önce – 20 mart 2012 Galatasaray-Sivasspor maçını canlı veren kanal ... Galatasaray-Sivasspor Ziraat Türkiye Kupa maçı kanalı canlı izle golleri özet 20 mart 2012 ... kanalda, Galatasaray-Sivasspor maçı geniş özeti 20 mart 2012, ...Etiketler: 20.03.2012 Galatasaray Sivasspor maçı saat kaçta,20.03.2012 Galatasaray ... Galatasaray-Sivasspor maçın geniş özeti video izle,20.03.2012 ... 5 Mar 2012 – Sivasspor 0 – 4 Galatasaray Maç Özeti ve Golleri 5 Mart 2012 ... izle, Sivasspor Galatasaray canlı izle ,Sivasspor Galatasaray maçı 2012, Sivasspor Galatasaray 5 Mart, ... Maçın geniş özeti eklenecektir. ... 06 Mart 2012, 00:20 ... 4 saat önce – Galatasaray-Sivasspor ATV Canlı Kupa Maçı izle 20.03.2012 ... 20.03.2012 attığı golü video izle,Galatasaray-Sivasspor 20.03.2012 maç özeti ...

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More