Muhteşem Yüzyıl 53. Bölüm İzle




Muhteşem Yüzyıl – 53. Bölüm FragmanıMuhteşem Yüzyıl – 53. Bölüm Fragmanı izle,Muhteşem Yüzyıl – 53. Bölüm Fragmanı video izleMuhteşem Yüzyıl – 53. Bölüm Fragmanı videosunu izleMuhteşem Yüzyıl – 53. Bölüm Fragmanı video fragmanı izleMuhteşem Yüzyıl – 53. Bölüm Fragmanı videosunu izleMuhteşem Yüzyıl – 53. Bölüm Fragmanı özeti,Muhteşem Yüzyıl – 53. Bölüm Fragmanı resimleriMuhteşem Yüzyıl – 53. Bölüm Fragmanı videosuMuhteşem Yüzyıl – 53. Bölüm Fragmanı bilgileri




CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..






Pargalı İbrahim güven tazeledi

Pargalı ibrahim paşa muhteşem yüzyıl'da son bölümlerin gündemde olan kişi oldu. Yaptığı bir heykel yüzünden başına gelmeyen kalmadı. Pargalı kendi heykelini yaptırdığında herşey start aldı. Sultan süleyman'dan izin almadığı için pargalı Osmanlı tahtında gözü olduğunu düşünen kanuni sultan süleyman ibrahim paşayı karşısına alıp onun heykelini kılıcı ile gözleri önünde kellesini uçurmuştu.
Pargalı riskli bir oyun sergiledi



Pargalı'ya hesap soran süleyman, benim gözümde yerinmi var, nedir bu sendeki hırs diye sorduğundan ibrahim paşa Sadrazamlığı,seraskerliği ve bütün yetkileri ile mührünü teslim ederek av köşküne gitmişti. İbrahim Paşa uzun bir süre saraya gelmedi taki Aybige ile Şehzade mustafa'nın nişan törenine kadar. Nişan törenine gelip nişan yapıldıktan sonra hemen gitmeye çalışan Pargalı ibrahim paşa'yı sultan süleyman'ın adamları durdurdu. Zorla zindan'a görütürülünce ölceğini düşünen pargalı rüyalar görmeye başladı.


Sultan süleyman affetti

Muhteşem yüzyıl 52.bölüm'de İbrahim paşa rüyasında Süleyman'ın gelip kedisine yol verdiğini gördü ve boynuna dolanan ip ile ölceğini gören pargalı bir anda uyanıp karşısında Süleyman'ın askerlerini görünce rüyasının gerçek olacağını düşünüp korkmaya başlamıştı.

Askerler onu gözlerini bağlayıp ormana götürdü ve diz çöktürüp gözlerini açtılar. Sultan süleyman'ı karşısında gören pargalı öleceğini düşündü fakat tam tersine oldu gelişmeler.

Sultan süleyman, pargalı ibrahim paşayı tekrar sadrazam olarak mührü ile birlikte hizmete dönmesini istedi. Pargalı, eşine yaptığı açıklamadı bu olayları bilerek yaptığını ve bunu güven tazelemek için yaptığını açıkladı.
Efsun hatun deşifre oldu

Hürrem sultan'ın en kaliteli planlarından biri olan şehzade mustafa'nın gözde cariyesi olan efsun hatun'u onun yanına yerleştirmesi olmuştu. Efsun hatun ile Gül ağa gizli gizli konuşurken hürrem'e düşman olan cariyelerden bir tanesi bu gizli görüşmeyi gördü. Bunu mahidevran sultan'a anlatan cariye'nin hayatı tehlikeye girdi. Mahidevran bunu duyar duymaz efsun hatunu odadan alıp direk hürrem'in karşısına çıkardı. her iki tarafta bu iftirayı kabul etmedi. Şehzade mustafa, efsun hatuna sualleri sorunca efsun hatun bunu kabul etmedi ve şehzade mustafa masum olduğuna inandı ve saray'da kalmasına karar verdi.



Hürrem'in kızı kendine benziyor tabi huyları



Hürrem'in kızı annesinin tacını kırdığında suçu cariyelere atmıştı. Abisinin ısrarı ile gerçekleri söylemek istemişti fakat bu seferde suçu abisine atmış cariyenin suçsuz olduğunu söyledi. Hasbahçede gezerken vali bey ile aybige hatunun birbirine olan aşkı herkesin içinde açıkladı fakat kimse inanmadı. Annesini aratmayan küçük şeytan neler yapacak göreceğiz.



Muhteşem yüzyıl 53.bölüm fragmanı henüz star tv ekranlarında çıkmadı. Muhteşem yüzyıl son bölüm izlemek için aşağıdaki adresini kullanabilirsiniz.
Muhteşem yüzyıl 53.bölüm fragmanı(GRD.HB.14) (Özet)(MTE)

Muhteşem yüzyıl 53.bölüm fragmanı(GRD.HB.14) (Özet) Muhteşem yüzyıl 53.bölüm fragmanı(GRD.HB.14) (Özet)

Muhteşem yüzyıl 53.bölüm fragmanı(GRD.HB.14) (Özet)
Muhteşem yüzyıl 53.bölüm fragmanı(GRD.HB.14) (Özet)(MTE)

muhteşem yüzyıl izle google ara
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler

Muhteşem Yüzyıl 53. Bölüm Fragmanı özeti izle
Muhteşem Yüzyıl 53. Bölüm Fragmanı izle (İlk Sitemizde)
Muhteşem Yüzyıl 55. bölüm fragmanı video izle 11 nisan çarşamba 2012
Muhteşem Yüzyıl 54. bölüm Fragmanı özeti video izle
Muhteşem Yüzyıl 54. bölüm Fragmanı özeti video izle
Muhteşem Yüzyıl 52. Bölüm 2. Fragmanı
Muhteşem Yüzyıl son bölüm izle 52. bölüm izle 21 Mart 2012
Muhteşem yüzyıl 54. bölüm özeti tüyoları fragmanı 4 Nisan
Muhteşem Yüzyıl 52. Bölüm Özeti Fragmanı Tüyoları
Muhteşem Yüzyıl 52. Bölüm fragmanı Özeti (ilk sitemizde)

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More