24 Kasım Öğretmenler Gününde 24 saat ücretsiz iletişim Kampanyası



Öncelikle 24 kasım öğretmenler günde tüm öğretmelerimizin bu güzel gününü kutlamak isterim. Yüz binlerce öğretmen yarın gösterdikleri fedakarlığın ve emeğinin karşılığında, öğrencileri ve toplum tarafından şükranla kutlanacak.

Turkcell yep yeni bir kampanya ile karşımızda, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Turkcell Kamu Tarifesi’ne üye öğretmenleri 24 saat bedava konuşturuyor.
Turkcell’li öğretmenler, Turkcell’lilerle sınırsız konuşma ve 10.000 SMS’in yanında ücretsiz 250 MB internet kullanımına da sahip olacaklar. Kampanya 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde 24 saat boyunca geçerli.

Turkcell’in Öğretmenler Günü’ne özel bir diğer hediyesi de www.okul.com.tr’den 1 aylık Digienglish İngilizce Paketi. Paket, bir hafta boyunca başvuran Turkcell’li öğretmenlere ücretsiz olarak sunuluyor.
Turkcell Kamu Tarifesi’ne üye öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü kampanyasından faydalanmak için 23-24 Kasım tarihlerinde OGRETMEN yazıp 2222′ye göndermeleri gerekiyor.

Telemarketingürünleritürkiyesatışlideritvshopsanalmağazacılıkmakina türkiyegizligeceler.com
24 Kasım Öğretmenler Günü'nün Kısa Tarihçesi

Eskiden öğretmene ‘Muallim’, öğretmen yetiştiren okula da ‘Muallim Mektebi’ denirdi. Osmanlı İmparatorluğu döneminde eğitime ve öğretime günümüzdeki kadar önem verilmiyordu. O dönemdeki ilk öğretmen okulu, 16 Mart 1848’de açılan ‘Darülmuallimin-i Rüşdi’dir. Buna rağmen Osmanlı döneminde az sayıda okul vardı. Cumhuriyetin ilanıyla birlikte yurdumuzun her yanına yeni yeni okullar açıldı. Okul çağında olanlar bu okullarda okumaya başladı.
Atatürk, eğitim ve öğretimin, yaygınlaşmasından yanaydı. 1928 yılında Arap harflerinin kaldırılıp yerine bugün kullanmakta olduğumuz Latin harflerinin kabulü tüm yurtta sevinç yarattı. Halkın yeni harfleri kısa sürede öğrenip daha çok yurttaşın okur - yazar olmasını sağlamak amacıyla yoğun bir çalışma başladı. Okuma - yazmayı yaygınlaştırmak için okul çağı dışındaki yurttaşlara okuma - yazma öğreten okullar açıldı. Bunlara Millet Mektepleri adı verildi. Atatürk, Ulus Okulları dediğimiz Millet Mektepleri’nde yazı tahtasının başına geçerek dersler verdi. Bakanlar kurulu 11.11.1928 günü yaptığı toplantıda Ata'ya ‘Ulus Okulları Başöğretmenliği’ unvanını verdi. 24 Kasım Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği gündür. Millet Mektepleri’nin açılışı ve Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog
Neden 24 Kasım? Öğretmen Andı. Öğretmen Marşı. Öğretmenlik. Atatürk ve Eğitim. Öğrenci Atatürk. Şiirler. Özlü Sözler. Makaleler. Anılar. Marşlar ve Şarkılar 24 Kasım Öğretmenler Günü doodlesi burada. 24 Kasım Öğretmenler Günü özel indirimleri. 24 Kasım Öğretmenler Günü harikası. 24 Kasım Öğretmenler Günü 24 Kasım Öğretmenler Günü doodlesi burada. 24 Kasım Öğretmenler Günü özel indirimleri. 24 Kasım Öğretmenler Günü harikası. 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajları. Öğretmenler günü mesajları anlamlı ve özel mesajlar sms. 24 Kasım Öğretmenler Günü logoları ve tasarımları sitemizde. 24 Kasım Öğretmenler Günü memurvadisi.com'dadır. Recep Tayyip Erdoğan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayınladı. Bin Düzce Eğitim Devlet Başkanı Ömer Faruk Çelebi, öğretmenler için doğru mesajı şube, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlamak istediğini söyledi.


0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More