Keşanlı Ali Destanı Dizisi Son Bölüm İzle




Kanal D’de yakında ekrana gelecek olan Keşanlı Ali Destanı dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D’nin yeni dizisinde İstanbul 1959.. Hikayemiz Sineklidağ isimli bir kenarmahallede geçer. Keşanlı Ali anasıyla yaşayan bir delikanlıdır. Çocukluktan sevdalı olduğu Zilha da dayısıyla bir başına yaşar. Zilha da Ali’ye sevdalıdır ama kader onları bir türlü bir araya getirmez.
Kanal D, Haldun Taner’in birçok kez sahnelenen ve klasikler arasında baş sıralarda yer alan ünlü eseri “Keşanlı Ali Destanı“nı drama olarak yayınlayacak. Çok yakında ekrana gelecek dizi için yoğun ve titiz bir çalışma var.


Yapımını D Yapım’ın üstlendiği “Keşanlı Ali Destanı“nın yönetmenliğini Çağan Irmak yapıyor. Senaryosunu Özen Yula ve Özlem Havuzlu’nun kaleme aldıkları, müzik danışmanlığını Yalçın Tura’nın yaptığı “Keşanlı Ali Destanı” dizisinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı ve güçlü isimler yer alıyor.
Yapımını D Yapım’ın üstlendiği “Keşanlı Ali Destanı“nın yönetmenliğini Çağan Irmak yapıyor. Senaryosunu Özen Yula ve Özlem Havuzlu’nun kaleme aldıkları, müzik danışmanlığını Yalçın Tura’nın yaptığı “Keşanlı Ali Destanı” dizisinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden başarılı ve güçlü isimler yer alıyor.

Keşanlı Ali Destanı Özeti

Keşanlı Ali Destanı Dizisi 1. Bölüm Fragmanı İzle

Keşanlı Ali Destanı Dizisi 1. Bölüm Fragmanı İzle
İstanbul 1959.. Hikayemiz Sineklidağ isimli bir kenarmahallede geçer. Keşanlı Ali anasıyla yaşayan bir delikanlıdır. Çocukluktan sevdalı olduğu Zilha da dayısıyla bir başına yaşar. Zilha da Ali’ye sevdalıdır ama kader onları bir türlü bir araya getirmez.

Keşanlı Ali Destanı Dizisinin Konusu Şöyle:

İstanbul 1959.. Hikayemiz Sineklidağ isimli bir kenarmahallede geçer. Keşanlı Ali anasıyla yaşayan bir delikanlıdır. Çocukluktan sevdalı olduğu Zilha da dayısıyla bir başına yaşar. Zilha da Ali’ye sevdalıdır ama kader onları bir türlü bir araya getirmez.
Ali askerden dönüp Zilha’yı dayısından isteyince, Zilha’nın üçkağıtçı dayısı Çamur İhsan ondan yüklüce bir başlık parası ister. Ali, Zilha’yla birlikte olabilmesi için gerekli olan parayı kazanmanın yollarını arar. Zilha’ya talip olan Sipsi’nin ise Çamur İhsan ile arası iyidir. Sipsi mahalledeki Manyak Cafer, Çakal Rüstem ve Teke Kazım’ın çeteleşmesinin de göbeğinde olan, onlara yakın bir isimdir. Sipsi tarafından planlanıp Manyak Cafer’e yaptırılan cinayet bir şekilde Ali’nin üzerine kalır. Üstelik öldürülen kişi Ali’den asla ödeyemeyeceği miktarda başlık parası isteyen Zilha’nın dayısı Çamur İhsan’dır. Böylece katilin Ali olduğu yönündeki şüpheler güçlenir ve Ali suçsuz yere hapse girer.
Hapisteyken sesini yükseltmedikçe ezildiğini tecrübe eden Ali, insanların etraflarındakileri ezerek saygınlık kazandığını fark eder ve kendisine yapılan haksızlıklara bir son verip yeni bir kişilik kazanır. Ali artık anlı şanlı Keşanlı Ali’dir. Namı hapishaneden mahalleye kadar yürümüştür. Mahalledeki haksızlıklara, zulme karşı bir kahraman arayışında olan halk onun hapishaneden çıkışını beklemektedir. Afla kurtulan Ali’nin mahalleye gelişi herkesin umudu olmuştur. Ali artık eskisi gibi değildir. Karşısında halktan sürekli haraç kesen Çakal Rüstem ile Teke Kazım vardır. Diğer yanda da dayısının katiline sevdalı Zilha’sı. Ali Sineklidağ’da yeni bir düzen kurmaya çalışırken sevdiğini kendine inandırabilecek midir? Eski günlerdeki naif aşkına kavuşabilecek midir?


Eser:Haldun Taner
Plato Dekor Uygulama:Hakan Yarkın
Sanat Yönetmeni:Murat Güney
Kostüm Tasarım:Nesrin Ayaz
Yapım Koordinatörü:Selim Eltaş
Yardımcı Yönetmen:Günay Günaydın
Müzik:ARIA – Bora Ebeoğlu, Cengiz Onural, Cenk Erdoğan, Ceyda Pirali
Görüntü Yönetmeni:Selahattin Sancaklı
Senaryo:Özen Yula & Özlem Havuzlu
Uygulayıcı Yapımcı:Emel S. Aksoy
Dramalar Direktörü:E. Ayşe Durmaz
Genel Koordinatör:Özge Şen
Yönetmen:Çağan Irmak
İşte Keşanlı Ali Destanı’nın dev oyuncu kadrosu!
Nejat İşler- ALİ
Belçim Bilgin- ZİLHA
Hale Akınlı- HASİBE
Mihriban Er - ŞERİF
Şamil Kafkas- İZMARİT
Tuğrul Tülek- SİPSİ
Algı Eke- FEHİME
Ayberk Pekcan- TEKE KAZIM
Beyti Engin- ÇAKAL RÜSTEM
S. Devrim Yakut- RUKİYE
Burcu Salihoğlu- FADİME
Hülya Gülşen Irmak- MELAHAT
Semah Tuğsel- RAZİYE
Yavuz Sepetçi- ÇAMUR İHSAN
Turgut Tunçalp - MANYAK CAFER
Ezgi Tombul- AYFER
Meltem Savcı- NEZAHAT
Selin İşcan- SUZAN
Nuri Gökaşan- HULUSİ

Etiketler :Keşanlı Ali Destanı dizisi izle izle, Keşanlı Ali Destanı dizisi izle hd izle, Keşanlı Ali Destanı dizisi izle full izle, Keşanlı Ali Destanı dizisi izle son  Keşanlı Ali Destanı Dizisi, Oyuncuları, Özeti, Resimleri  Keşanlı Ali Destanı Tanıtım Fragmanı izle, Keşanlı Ali Destanı Yeni Dizi, Keşanlı Ali Destanı Fragman izle. Belçim Bilgin, Belçim Bilgin- ZİLHA, Bölüm, Kasım. Pa, Sa, Ça, Pe, Cu, Cu, Pa. 44, 1, 3, 4, 5, 6. 45, 7, 8, 9, 11, 12, 13. 46, 14, 15, 16, 17, 19, 20. 47, 21, 22, 23, 24, 26, 27. 48, 28, 29, 30 Çağan Irmak, Destanı, Dizi Tanıtımları, Dizisi, fragmanı, Haldun Taner, Hale Akınlı, İstanbul 1959, izle, Keşanlı, Keşanlı Ali, Keşanlı Ali Destanı, Keşanlı Ali Destanı dizisi, Keşanlı Ali Destanı Dizisi 1. Bölüm Fragmanı İzle, Keşanlı Ali Destanı Dizisi 1. Bölüm Fragmanı İzle Güncel, Keşanlı Ali Destanı Dizisi 1. Bölüm Fragmanı İzle Haberi, Keşanlı Ali Destanı Dizisi 1. Bölüm Fragmanı İzle Haberleri, Keşanlı Ali Destanı Dizisi 1. Bölüm Fragmanı İzle Hakkında, Keşanlı Ali Destanı Dizisi 1. Bölüm Fragmanı İzle Son Dakika, Keşanlı Ali Destanı Fragmanı, Keşanlı Ali Destanı Özeti, Mihriban Er, Nejat İşler, Nejat İşler- ALİ, Şamil Kafkas, Sineklidağ, Zilha Keşanlı Ali Destanı son bölüm izle izle, Keşanlı Ali Destanı son bölüm izle full izle, Keşanlı Ali Destanı son bölüm izle izlesene, Keşanlı Ali Destanı son bölüm Keşanlı Ali Destanı izle, Keşanlı Ali Destanı son bölüm, Keşanlı Ali Destanı full izle, Keşanlı Ali Destanı bölümleri, Keşanlı Ali Destanı izle, Keşanlı Ali Destanı full izle, Keşanlı Ali Destanı Hd izle, Keşanlı Ali Destanı Seyret, Keşanlı Ali Destanı Yeni Bölüm, Keşanlı Ali Destanı yabancı dizi izle, canlı izle, dizi indir, diziler, dizi müzikleri, dizi izleyelim, canli ... Bölüm HD Muhteşem Yüzyıl yeni bölüm izle Muhteşem Yüzyıl son bölüm izle ... Bölüm Fragmanı Keşanlı Ali Destanı yeni bölüm fragmanı Keşanlı Ali Destanı

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More