Anneler ile Kızları Dizisi Son Bölüm İzle



Anneler ile Kızları izle,anneler ile kızları 13.Bölüm İzle,anneler ile Kızları 14 Kasım İzle,Anneler ile kızları 14.11.2011 İzle,Anneler ile kızları yeni bölüm İzle,anneler ile kızları Son Bölüm İzle,anneler ile kızları dünkü Bölümünü İzle,14 Kasım anneler ile kızları Dizisi İzle,Anneler ile kızları 13.Bölüm Hd İzle,Anneler kızları 13.Bölüm Online İzle,Anneler ile kızları 13.Bölüm Full İzle,Anneler ile kızları Star tv de İzle,Anneler ile

BAŞROLLERİNİ EBRU ÖZKAN, FERİDE ÇETİN VE LEVENT ÜZÜMCÜ'NÜN PAYLAŞTIĞI, ANNELER İLE KIZLARI DUYGU YÜKLÜ BİR BÖLÜM İLE EKRANLARDA OLACAK

Gülizar töre kanunlarından kaçabilecek mi? Hasret kaldığı oğluna kavuşmanın bedeli ne olacak? Defne nasıl karar verecek? Tüm sorular Pazartesi akşamı Star TV'de yanıt bulacak.

Hiç beklemediği bir anda Ömer'i karşısında

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..


13. Bölümde neler yaşanacak...

Anneler ile Kızları dizisinin 13. bölüm özeti Star TV'nin resmi sitesinde şöyle yer aldı...
Gülizar töre kanunlarından kaçabilecek mi? Hasret kaldığı oğluna kavuşmanın bedeli ne olacak? Defne nasıl karar verecek? Tüm sorular Pazartesi akşamı Star TV'de yanıt bulacak.
Hiç beklemediği bir anda Ömer'i karşısında gören Gülizar için yeni kararlar alma zamanıdır. Ömer, Gülizar ve Gülcan'la birlikte İstanbul'dan uzaklara gitme planları yapar. Gülizar ise Malatya'ya doğru yola çıkar ve amacı ne olursa olsun gidip Yusuf'u almaktır.
Gülizar'ın Malatya'ya gittiğini öğrenen Ömer hiç düşünmeden peşine takılır. Ancak bu yolculuk bir süre sonra onları başka yönlere savuracaktır. Gülizar'ın ölüme gidişini eli kolu bağlı izlemekten başka bir şey gelmez Ömer'in elinden.
Gülizar'ın tehlikenin tam ortasında kaldığını öğrenen Defne ise zor bir karar almak zorundadır. Ya Gülizar'ı orada kaderine terk edecek ya da peşinden gidecek.
Gülizar aylar sonra Yusuf'una kavuşur. Ancak bu kavuşmanın, bir ömür sürecek ayrılığın başlangıcı olacağını bilmiyordur anne-oğul.

12. Bölümde neler yaşanacak...

Anneler ile Kızları dizisinin 12. bölüm özeti Star TV'nin resmi sitesinde şöyle yer aldı...
Defne, annesinin Sacit'le ortak hareket ettiğini öğrendiğinde darmadağın olmuştur. Buna inanamaz, yalan olmasını umut ederek, Sacit'le yüzleşir. Sacit'ten duydukları onu iyice altüst edecektir.
Bir yanda Yağmur'un yokluğu diğer yanda en yakınındaki insanın ihanetiyle baş etmek Defne için çok zor olacaktır.
Gülizar ise Himmet'in kendisini öldürmek amacıyla İstanbul'a geldiğini öğrendiğinden beri büyük bir korkuyla yaşamaktadır.


ANNeLeR iLe KIZLaRI 7. BöLüm iZLe 3 EKiM PaZaRTeSi, ANNeLeR iLe KIZLaRI Son BöLüMü FuLL DiZi iZLe, ANNeLeR iLe KIZLaRI YeNi DiZi YeNi BöLüMü Anneler ile Kızları son bölüm izle, Anneler ile Kızları son bölüm dizisi, Anneler ile Kızları son bölüm son bölüm, Anneler ile Kızları son bölüm seyret Pa, Sa, Ça, Pe, Cu, Cu, Pa. 44, 1, 3, 4, 5, 6. 45, 7, 8, 9, 11, 12, 13. 46, 14, 15, 16, 17, 19, 20. 47, 21, 22, 23, 24, 26, 27. 48, 28, 29, 30 full izle, online izle, star tv izle, seyret, yeni bölüm izle, son bölüm izle, 17 ekim pazartesi izle, canlı izle, dizisi izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More