Sinem Saniye New Song Şarkı Yarışmasında Finallere Kaldi



Sinem Saniye New Song Şarkı Yarışması 2011 Finallere Kaldi Sinem Saniye, ABD'deki en prestijli şarkı yarışmalarından “New Song Şarkı Yarışması” nda binlerce kişinin arasında yarı finallere kaldı! Şarkı yarışmasının resmi internet sitesi: http://www.newsong-music.com

I'll Confide Music Video - Sinem Saniye



Türk Kızı Sinem Saniye, ABD'nın en prestijli şarkı yarışmalarından olan “New Song Şarkı Yarışması”nda binlerce kişinin önüne geçerek yarı finallere kaldı!

Sinem Saniye, hayranlarının ve destekleyicilerinin oyları ile seçilecek olan finalistler ile 20 Ekimde New York'da Dünya Ticaret Merkezi Winter Garden arenasında ünlü jürilerin önünde performans sergileyecek. Yarışmayı kazanacak olan müzisyen, ABD'nin en ünlü, Grammy ödüllü prodüktörlerinden biri ile albüm kaydı yapma şansı yakalamış olacak.

Yarışmadaki ilk Türk müzisyen olan Sinem, Yarı finali gecebilmek ve bu yarışmanın birincisi olabilmek için ülkemizdeki müzik severlerden destek bekliyor!

Hayranları "A Certain Kind Of Lovely" şarkısı ile yarı finale kalan Sinem için Facebook'ta oy toplayabilmek ve destek olabilmek için oy toplama kampanyası düzenlediler, şimdi destek sırası sizlerde..

Sinem'e http://www.sinem.net internet sitesinden ya da direk oy vermek için isim ve mail adresinizi girmeniz yeterli oy için bu linki adresini ziyaret edebilirsiniz!

Sinem Saniye daha önce, halk oylamasıyla, 20,000 kişinin arasında “John Lennon Beste Yarışmasını” kazanmıştı.

Bu yarışmayı da kazanabilmesi için oylarınıza ve desteğinize ihtiyaçı var. Yapmanız gereken yukarıdaki link'i tıklamak ve açılan pencerede isminizi, mail adresinizi girmek yeter.

Şarkı yarışmasının resmi internet sitesi: http://www.newsong-music.com

Sinem Saniye kimdir ?

Almanya doğumlu olan Sinem, 3 yaşında New York'a ailesi ile yerleşti. New York'daki yaşamaya devam eden sanatçımız müzik hayatına atıldı. Genç yaşına rağmen uluslararası prestiji olan çok önemli ödüller kazandı.

Söz yazarlığına ve beste yaratmaya 5 yaşında başlayan Sinem’in ödülleri arasında 2008 Billboard World Music Award, (2008 Dünya Müzik Ödülü), 2008 UK Songwriting Award, (2008 İngiltere Besteci Ödülü), 2008 Mountain Stage New Song Contest Finalist, (2008 Mountain Stage Yeni Şarkı Yarışması Finalistliği), 2007 Lennon Award, (2007 Lennon Ödülü), 2007 International Songwriting Competition Finalist, (2007 Uluslararası Beste Yarışması Finalistliği), 2007 Australian Songwriting Award (International Category), (2007 Avustralya Besteci Uluslararası Katagori Ödülü) ve de Dünya Müzikleri kategorisinde, 15,000 yarışmacı arasından seçildiği *Grand Prize* in the 2006 International John Lennon Songwriting Competition, (2006 Uluslararası John Lennon Beste Yarışması *Büyük Ödülü* layık görülmüştü.
Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog
Amerikan Indi Music TV'nin düzenlediği bir yarışmada, Are We In Love şarkısıyla dinleyicilerinin oylarıyla 'En Çok Sevilen Şarkı' seçildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More