Facebook üzerinden para transferi dönemi



Paypal tarafından sunulan yeni Send Money uygulaması ile PayPal hesabı olan arkadaşlarınıza Facebook üzerinden para göndermek artık mümkün.
Sosyal medya platformu Facebook'ta artık kullanıcılar birbirine para gönderebilecek.

Şimdiye kadar internet alışverişlerinde güvenli sanal ödeme ve para havalesi hizmeti sağlayan PayPal firmasının Facebook üzerinden kullanıma sunacağı "Send Money" adlı uygulama sayesinde PayPal hesabı olanlar, hesabı olan ya da olmayan herkese para havale edebilecek. PayPal yöneticilerinden JB Coutinho, şirketin kurumsal bloğuna
yazdığı açıklamada, "Bugün dünyanın en büyük sanal ödeme platformu ile en büyük sosyal ağı bir araya geliyor.
Facebook’ta PayPal ile ödeme yapmanın birçok yolu olmasına rağmen, Send Money uygulaması, Facebook’ta insanların birbirine para göndermesine olanak sağlayan ilk uygulama. Ve bu bir denkler arası işlem olduğu için işlem ücreti ödenmiyor. Ama PayPal’in her zamanki limitleri ve uluslararası ücretleri uygulanmaya devam ediyor.Kullanıcılar, diledikleri zaman birbirine para gönderebilecek." ifadelerini kullandı.
Send Money uygulamasının en önemli özelliği dünyanın en büyük sosyal ağında para göndermeye olanak sağlamasıdır. Ama e-kart özelliği de aynı derecede vurgulanmaktadır. PayPal, her yıl ortalama 500 milyon e-kart gönderildiğini belirtmiştir. Bu yüzden, doğumgününden kutlamalara çok fazla e-kart seçeneği sunmaktadır.


Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More