Tüpraş personel alımı işçi alımı 2012



Tüpraş, Türkiye’nin lider enerji üreticisi 2012 yılı işçi personel alımları gerçekleştirecek. 2012 yılı tüpraş iş ilanlarını takip edin sizde devamlı bir işe sahip olun. Tüpraş iş başvurusu yapabilmeniz için sayfanın en alt kısmında yerleştirdiğimiz başvuru linkini tıklayın. Tüpraş işçi eleman alımı için Tüpraş insan kaynakları sayfasından edindiğimiz bazı bilgileri paylaşalım…
Türkiye enerji sektörünün lider kuruluşu olan ve dünya klasında bir rafineri şirketi vizyonunu benimseyen TÜPRAŞ‘ın tüm işletmelerinde, Avrupa Birliği normlarına uygun, çevre ve insan sağlığı yasalarıyla uyumlu, düşük maliyetli kaliteli ürün elde etmeyi amaçlar.

Ücretlendirme politikası
TÜPRAŞ’ da ünvandan ve fonksiyondan bağımsız, işin içeriğine dayalı bir iş değerlendirme sistemi uygulanmaktadır. Amaç, çalışanların toplam gelirlerini güncel ücret piyasasına göre belirlenmiş rekabetçi ve adil kurumsal politikalara göre belirlemektir. Bunun yanı sıra performansı ayrıştırıp ödüllendirerek çalışanı motive edecek bir Ücret Sistemi kullanılmaktadır.
Kariyer Planlama
Tüpraş bünyesinde yapılan Kariyer Planlama / Geliştirme sürecinin amacı, potansiyeli olanların erken teşhis edilmesi, gerekli olan mesleki bilgi, beceri ve gelişim imkanları verilmesi, daha fazla sorumluluk isteyen görevlere hazırlanmasını planlamaktır. Koç Topluluğu’nda uzmanlık ve yönetici kadrolarının genellikle Topluluk bünyesinden sağlanması ilkesi benimsenmiştir. Her seviyede çalışana, kariyer gelişimleri doğrultusunda belirlenen ihtiyaçlara göre, gerek şirket içi gerekse şirket dışı eğitimler verilir, Topluluk içi rotasyon imkanları sağlanır. Amaç, kişisel gelişimin organizasyonel gelişim çerçevesinde geliştirilmesidir.
Performans Yönetimi
Topluluk genelinde uygulanan performans yönetim sisteminin amacı, şirkette mükemmel performansı yakalamak ve çalışanların performanslarını ortak ilkeler çerçevesinde objektif bir şekilde değerlendirerek yönetmektir. Yıl başında Yönetici ve Çalışan arasında gerçekleştirilen Hedef Belirleme Görüşmesi ile şirket hedefleri ile entegre bir şekilde yıl içerisinde çalışanın kendisinden beklenen hedefler belirlenir. Bu hedeflere ait gerçekleşmeler yıl içerisinde aylık/üç aylık/altı aylık dönemlerde izlenir ve düzeltici önlemler alınır. Yıl sonunda, çalışanın yılbaşında belirlenmiş olan hedeflerine ne ölçüde ulaştığı belirlenir. Aynı zamanda çalışan Koç Topluluğu Yetkinlikleri doğrultusunda yöneticisi, eşdüzeyleri ve varsa astları tarafından değerlendirilir.
Eğitim süreci
Şirketimiz personelimizin gerek mesleki bilgi ve becerilerinin, gerekse kişisel yeteneklerinin geliştirilmesine yönelik eğitimlere büyük önem vermektedir. Ayrıca, üniversite ve meslek lisesi öğrencilerinin staj taleplerinin karşılanmasına özen gösterilmektedir.

Bir Şirketin değeri, insan sermayesi ile de ölçülebilmektedir. Petrol rafinaj sektöründe yetiştirilmesi beş ile on yıl arasında bir süre gerektiren nitelikli, deneyimli, eğitilmiş personel unsuru, ülke ekonomisi, ülke güvenliği ve toplum hayatı bakımından son derece önemli tesisler olan rafinerilerimizin karlı, verimli ve güvenli şekilde çalıştırılmasında büyük önem taşımaktadır.
Türkiye enerji sektörünün lider kuruluşu olan ve dünya klasında bir rafineri şirketi vizyonunu benimseyen TÜPRAŞ’ın tüm işletmelerinde, Avrupa Birliği normlarına uygun, çevre ve insan sağlığı yasalarıyla uyumlu, düşük maliyetli kaliteli ürün elde etmeyi amaçlar.
İnsan Kaynakları sürecinde amacımız:
  • Doğru İşe Doğru İnsan
  • Performansa ve Yetkinliklere Bağlı Ücret
  • Başarıya Bağlı Değerlendirme
  • Herkes İçin Eşit Fırsat
ilkelerine bağlı kalarak, insan gücümüzü sürekli geliştirmek ve global rekabet ortamında kalıcı üstünlüğümüz haline getirmektir.

Kaynak:Personeleman.com

17 yorum:

ben pınar kırmızıtaş siirt üniv.makina resim kons.bölümü menzünüyum.stajımı tüpraş proje departmanında yaptım iş disiplinini ve şartlarını cok beğendiğim için sizinle calişmak isterim.

ben pınar kırmızıtaş siirt üniv.makina resim kons.bölümü menzunuyum.stajımı tüpraş proje bölümünde yaptım iş dısıplını ve işçiye verilen değerden dolayı sizinle çalişmak isterim.

Tüpraş 2012 İzmit Rafinerisinin sınavına girenler varsa sonuçlar ne zaman açıklanacak bir bilgisi olan var mı?yada mülakata çağırılanlar varsa bilgi verebilir mi acaba. teşekürler...

OF PINAR BU NE ŞİMDİ

arkadaş ben de girdim bir ses hala bir ses seda yok bir şeyde bulamıyorum internetden de

hala cevap veren yok ya nasıl bir işdir anlamadım ya

arkadaşlar bende 29 martta özürlü pesonel sınavına girdim hala haber yok haberdar ederimisin sonuçlardan lütfenn

arkadaşlar sınav sonucu bilen kimse yokmu şimdi ya

arkaadaşlar ben irtibat telefonlarını aradım bu hafta içinde döncek yetkililer belli oluyor sonuçlar

bügün bende aradım ama acıklanmamış ve ne zamn acıklanacağı belli değilmiş arkadaşlar

bir bilgi edinnen lütfen paylaşsın arkadaşlar

bu ay sonuna doğru bir grup çagıracaklarmış yani sınavı kazanalardan.

kim söyledi nasıl öğrendin bu bilgiye

arkadaşlar ay sonu oldu hala bilgisi olan yokmu...
en azından sonuçlandı ise bilelimde beklemeyelim lütfen..

sınav sonucları acıklandı arkadaslar.sınava girenlerin e maillerine sınav sonucları olumlu veya olumsuz herkeze gönderildi. mailde yazan bilgilerle ilgili olarak yorum yapabilecek olnlar yorumlarını bekliyorum.

bana geldi arkadaşlar mulakata cağrıdılar başka bir bilgi yok şimdilik

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More