Sütaş personel alımı 2012



Türkiye’nin en doğal lezzet’i sütaşkı ile sütaş’ta çalışmaya ne dersiniz? Sütaş 2012 yılı içerisinde yeni elemanlar alacak, insan kaynakları politikasının çevçevesini genişleten bu kapsamda yeni açılan bayiliklerde istihdam edilmek üzere personel alımları gerçekleştirecek olan sütaş’a iş başvurusu yapabilirsiniz. Sütaş iş başvuru formu ve insan kaynakları hakkında detaylı bilgi..

Sütaş Sütaşkı

İnsan Kaynakları Anlayışımız

Sütaş, 2.669 çalışanı ve giderek büyüyen üretim ve satış hacmi ile tüketicisinin yakından tanıdığı, güvendiği ve çok sevdiği bir Türkiye markası olmanın kıvancını yaşıyor.
Bu büyüklüğün altında hiç kuşkusuz her kademede işinin gerçek ustası, sahibi ve lideri olan çalışma arkadaşlarımızın imzası var.
Sütaş’ta “aile olma” bilinciyle tüm çalışma arkadaşlarımıza potansiyellerini ortaya çıkarabilecekleri sevgi, saygı, güven ve eşitliğe dayalı bir çalışma ortamı, başka bir deyişle “aile ortamı” yaratmaya çalışıyoruz.
Yolumuza başarıyla devam etmemizi sağlayan temel felsefemiz, ürünlerimize hayat veren sütü, doğanın insanlığa kutsal bir armağanı olarak kabul etmemiz. Emeklerini bu kutsal ürüne katan çalışanlarımız da bizim en değerli varlığımız ve paydaşımız.
İK Vizyonumuz
İnsan kaynakları vizyonumuz, kurumun iş hedeflerine ulaşma sürecinde etkin insan kaynakları politikaları uygulayarak, stratejik rol üstlenmek.
İK Politikamız
İnsan kaynakları politikamız, aile olmanın gereği olarak, sevgi, insancıl davranış, eşitlik, güven ve açıklık ilkeleri etrafında şekilleniyor.
Sütaş’ta insan kaynakları stratejik bir rol üstlenir, proaktif ve yenilikçi yaklaşımıyla, şirketimizin stratejik kararlarında etkin bir yapıdadır. En önemli varlığımızın insan kaynağımız olduğu bilinci ile ürün ve hizmetlerimizin kalitesinin çalışma arkadaşlarımızın kalitesiyle başladığını biliyoruz. Bu nedenle stratejik planlamalar yaparken de bu bilinçle hareket ediyoruz.
İnsan kaynakları uygulamalarımızın merkezinde “aile olma” bilinci yer alıyor. Bu bilinçle aile fertlerimiz olarak gördüğümüz tüm çalışma arkadaşlarımıza birebir dokunarak, onları dinleyerek, şirket kültürümüze uyumlu insan kaynakları uygulamaları yürütüyoruz.
Her kademedeki çalışma arkadaşlarımızın işinin lideri olduğu bilinciyle, bilgi ve yeteneklerine uygun görevlerde çalışmasını sağlıyor, sorumluluk veriyor, ihtiyaç duydukları her durumda da işlerini ve kendilerini geliştirmeleri için iş etkinliğini ve çalışma verimini artırıcı düzenlemeler yapıyoruz.

Kaynak: Personeleman.com

2 yorum:

55 yaşındayım şoförlük konusunda deneyimim var . işe ihtiyacım var servis şoförlüğü yaptım memur emeklisiyim lütfen eşime ve bana işverin eşim muazzez bizi bu telefondan ulaşabilirsiniz 05433555747 teşekkürler……

erdal boğatır 46 yaşındayım şöförlük konusunda deneyimliyim daha önce plasiyer tüccar olarak danonede çalışmış bulunmaktayım plasiyer tüccar olarak çalışabilirim [ c ] sınıfı ehliyetim bulunmaktadır msn\erdal_0000@hotmail.com cep 0538 23o 91 72 nolu tlf şimdiden teşşekürler ayrıca sefaköy bayiliğiğnde bölge birincilğim var

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More