Hızlı Geçiş Sistemine Ne Zaman Geçilecek?



OGS sistemine henüz yeni alışmış olmamıza rağmen şimdi bu sistemde çöpe gidecek gibi.PTT’den hayatı kolaylaştıracak iki yenilik daha geliyor. PTT Genel Müdürü Osman Tural kurumun yeni uygulamaları hakkında bilgi verdi.
 PTT Genel Müdürlüğü, dünyanın dört bir yanından gelen posta yöneticilerini Antalya’da ağırladı.
‘Posta sektöründe gelişen gırsatlar ve ortaya çıkan tehditlerin” masaya yatırıldığı toplantıda PTT Genel Müdürü Osman Tural iki yeni kolaylıkhakkında bilgi verdi.

PTT Genel Müdürü Osman Tural, paralı geçiş yapılan otoyollarda kullanılacak Hızlı Geçiş Sistemi'nin 10 gün içinde İzmir-Aydın otoyolunda başlayacağını bildirdi.
Hızlı Geçiş Sistemi
Uygulamalardan ilki özellikle bayramlarda uzun beklemelerin yaşandığı ücretli otoyol ve köprü geçişleri ile ilgili…
Osman Tural, “Hızlı Geçiş Sistemi, HGS sistemi özellikle otoyollarımızda ve köprülerimizdeki kart geçişsisteminin yerini almak üzere planlanmış bir proje.”dedi.
Cama yapıştırılacak etiket sayesinde geçiş kontrolü sağlanacak ve akış hızı kesilmemiş olacak.
HGS, ekonomik boyutu ile ön plana çıkıyor.
PTT Genel Müdürü Osman Tural, “Yaklaşık 50- 60 liralık bir cihaz almak yerine; 2 senede 3 senede bir yenilenecek bir cihaz almak yerine 7-8 yıl kullanılacak bir tane etiket almak gibi bir zorunluluk var. Ptt Bank Hesapları ile PTT Kartlar ile bunları ödemeyi taahüt eden vatandaşlarımız müşterilerimiz etikete ücretsiz sahip olacak.” dedi.
Uygulama önümüzdeki günlerde İzmir’de başlayacak. Türkiye genelinde uygulamaya geçilmesinde de Ocak ayı sonu hedefleniyor.


Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog

KGS Yerine Hızlı Geçiş Sistemi Geliyor. “ hızlı geçiş sistemi, hızlı geçiş sistemi nedir, kgs, hgs, hgs nedir, hgs ne zaman çıkacak, hgs ne zanan, hgs uygulaması HGS Sistemi Nedir , Hızlı Geçiş Sistemi Nedir, HGS Ne Zaman Başlayacak, Oto Yollarda HGS Hızlı Geçiş Sistemi Ne Zaman Başlayacak, PTT

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More