DenizBank personel alımı 2012



Türkiye’nin son zamanlarda yenilikleriyle öne çıkan bankalarından biri olan DenizBank‘ta çalışmak ister misiniz? Denizbank 2012 yılı içerisinde yeni alımlar gerçekleştirecek. 2012 yılında personel alacak olan bankalar arasında yer alan Denizbank’ın bu ara kariyer sitelerinde sık sık iş ilanları dönüyor. Denizbank insan kaynakları ve iş başvurusu…

DenizBank insan kaynakları

DenizBank, 1997’de bankacılık lisansı olarak alınmasından kısa süre sonra bankacılık sektöründe üst sıralara yükselmiştir. 2003 yılından itibaren, tüm ürün ve hizmetlerini DenizBank Finansal Hizmetler Grubu (DFHG) çatısı altında müşterilerine sunmaya devam etmektedir. DFHG, stratejik büyüme hedefi paralelinde genişleyen organizasyon/şube ağı, artan ürün ve hizmetlerine uygun olarak mevcut kadrolarına yenilerini eklemeye devam etmiş, 2009 yıl sonu itibariyle yurtdışı iştirakleri de dahil olmak üzere 462 şube ve yaklaşık 8.700 çalışana ulaşmıştır.
DFHG’nin başarısının ardında, çalışanları tarafından benimsenmiş güçlü kurum kültürü ve prensipleri yer almakta olup bu pararlelde, DFHG çalışanlarının görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmesi amacıyla hazırlanan genel politikalar, aşağıda özetlenen ilkelere dayanmaktadır:
* Kişiler arasında hiçbir ayırım gözetmeksizin tüm çalışanlara yeteneklerini ve becerilerini kullanabilecekleri, geliştirebilecekleri mesleki ortam ve şartlar sağlanır.
* Piyasa ve günün koşullarına uygun yeterli ücret ve diğer ek olanaklar sunulur.
* Çalışanlara görevleriyle ilgili gelişmelerini sağlayacak ve başarılarını artıracak eğitim ve staj imkanları sağlanır.
* Kariyer planları çerçevesinde bir üst ünvanı hakettiklerinin ilgili kriterlerce kanıtlandığı durumda terfileri gerçekleştirilir.
* Karşılıklı güven, anlayış ve iletişim içerisinde yeni fikirlere zemin hazırlanır ve sorunlara çözüm bulunur.
* Başarıyı ve mükemmelliği teşvik eden ve ödüllendiren sistemler kurulur.
* Başarının ilk şartının kişiye ve insan onuruna saygı olduğu ilkesi benimsenir, insan kaynağının ve bunun geliştirilmesinin kalıcı bir kurumun en değerli faktörü olduğuna inanılır.
2006 yılı sonunda, yerel yönetimlere finansal hizmetler sağlama konusunda dünya lideri ve Avrupa’nın önde gelen finans gruplarından Dexia’nın gücünü arkasına alan DenizBank, zenginleşen kurum kültürü ve yaratılan sinerji ile, AB standartlarına uygun bankacılık anlayışına sahip bir dünya bankası olma hedefine daha güçlü ve hızlı adımlar ile ilerlerken; kariyerinde uluslararası bir bankanın ayrıcalığından yararlanmak isteyenleri kendisine katılmaya davet ediyor.
Bu sayfalarda DenizBank’ın nitelikli bankacılar ve yeni mezunlar için sunduğu kariyer olanakları hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
DenizBank iş başvurusu için tıklayınız
Denizbank secret cv iş ilanları için tıklayınız

Kaynak: Personeleman.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More