Çalgı Çengi 2 İzle



Ankaralı 2 arkadaşın yaşadıgı birbirinden komik olayların anlatıldığı Çalgı çengi 2de birbirlerine dayı oğlu teyzeoğlu şeklinde hitap eden arkadaşlar bu sefer tatil yöresinde farklı farklı olaylarla karşı karşıyadır.Çalgı Çengi, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrolü paylaştığı Türk komedi filmidir. Film, 2010 yılında çıkmış ve filmin yönetmenliğini Selçuk Aydemir yapmıştır.
Son yılların en komik Türk yapımı filmi olarak gösterilen Çalgı Çengi filmi, 18 Şubat 2011′de vizyona girmiştir.


CMYLMZ | Fikirsanat ve Fida Film’in katkılarıyla çekilen filmde, iki Ankaralı’nın (Salih ve Gürkan) başından geçen olaylara yer verilmiştir. Bu iki Ankaralı, düğünlerde şarkı söyleyerek para kazanırlar ve şarkı söylemek için gittikleri bir düğünde, başlarından tahmin bile edemeyecekleri olaylar geçer.

Filmin yapımcılığı PRA FILM’e, senaryosu filmin yönetmenliğini de yapan Selçuk Aydemir’e aittir. Filmin post prodüksiyonu 3 ayda tamamlanmıştır.

Ayrıca internette bir çok kaynakta, Çalgı Çengi’nin 2. serisinin çekileceğine dair söylentiler yer almaktadır.


Telemarketingürünleritürkiyesatışlideritvshopsanalmağazacılıkmakina türkiyegizligeceler.com
Eğer siz de gerçek bir komedi filmi izlemek ve gülmek istiyorsanız, fragmanıyla bile herkesi kendisine hayran bırakan Çalgı Çengi filmini izlemenizi, iki kuzenin başından geçenlere kesinlikle göz atmanızı öneririz.
Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog

Çalgı Çengi 2011 Filmini Full HD izle,Çalgı Çengi izle,Çalgı Çengi filmi izle,Çalgı Çengi tek parça izle,Çalgı Çengi hd izle ... cok cok cok iyi 2. si mutlaka gelirrr Çalgı Çengi (2011 Online Full izle). 1. Kısım · 2. Kısım ... 1; 2; 3; 4; 5 ... Etiketler : çalgı çengi izle çalgı çengi full izle çalgı çengi online izle Çalgı Çengi - Filmi Full Orjinal izle, Çalgı Çengi full izle,Çalgı Çengi online izle,Çalgı ... Felekten Bir Gece Daha & The Hangover Part II 2011 Türkçe Dublaj izle

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More