Sony Ericsson, Android 4.0'e güncellenecek modelleri



Android işletim sisteminin 4.0 sürümü Ice Cream Sandwich‘in duyurulmasının ardından tüm Android’li akıllı telefon sahipleri, kendi telefonlarının 4.0′a güncellenip güncellenmeyeceğini merak etmeye başladı. 2011 yılı içerisinde satışa sunulan tüm Xperia ailesi modelleri (arc/arc S, PLAY, neo/neo V, mini/mini pro, pro, active ve ray) ve medya oynatıcısı Live with Walkman, Android 4 güncellemesi alacak. Sony Ericsson bu konuda oldukça açık davranarak bugün resmi bir açıklama yaptı ve Ice Cream Sandwich’in tadına bakabilecek telefon modellerinin hangileri olduğunu duyurdu.

Sony Ericsson, Hollanda Facebook üzerinden duyuru yapılacak. Biz zaten Motorola'nın yeni ve serin Droid RAZR erken 2012 yılında Ice Cream Sandwich güncellemek için umut verici olduğunu biliyoruz. OS herkes için geçerli olacak bu "erken" bir zaman diliminde bahse girerim. Akıllı işaretleri OS hazırlanıyor herhangi bir zaman harcıyorsun gibi görünmüyor.

Özellikle yenikile Smartphone Xpreia Play, neo ve neo V. Mini Pro, Xperia ve yay Ray güncelleme aynı zamanda alacaksınız. Görünüşe göre, tercüme Hollandalı Facebook post şöyledir:

Biz Gingerbread 2.3.4 sonra 2011 Xperia akıllı telefon portföyüne planlıyoruz.sonraki Android platformu yükseltin. Yazılım güncellemeleri hakkında resmi Sony Ericsson, iletişimi her zaman benim uluslararası meslektaşları bizim blog yayınlama olacaktır: http://blogs.sonyericsson.com/
Sony Ericsson’un açıklamasına göre Xperia serisi 2011 model tüm telefonlar Android 4.0′a yükseltilebilecek. Daha açık olalım, modeller şunlar: Xperia arc ve arc S, Xperia PLAY, Xperia neo ve neo V, Xperia mini ve mini pro, Xperia pro, Xperia active, Xperia ray ve Walkman özellikle Sony Ericsson Live. Güncelemelerin ne zaman ve hangi ülkelerden başlayacağı ise henüz belli değil.

Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More