Yalan Dünya Dizisi Son Bölüm İzle



Avrupa Yakası Dizisiyle milyonları ekrana bağlayan Gülse Birsel Yalan Dünya dizisiyle komediye kaldığı yerden devam edecek..
'Avrupa Yakası' adlı diziden sonra ekranlardan uzak kalan Gülse Birsel senaryosunu yazdığı yeni dizisi 'Yalan Dünya' ile Ocak'ta sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Birsel, aralarında şovmen Beyazıt Öztürk'ün yanısıra Altan Erkekli, Olgun Şimşek, Hasibe Eren gibi oyuncuların da yer aldığı dizisinin hazırlık sürecini Instyle'ın Aralık sayısına anlattı:

- Yalan Dünya'da hikayeyi oyuncu çevresi, Cihangir oluşturuyor. O kafamdaki çifti, kadın erkek ilişkisini böyle bir şeyin içine taşımak aklıma geldi. Cihangir'de bir ofis edineyim, böyle bir şeye ihtiyacım var derken burada dolanıp ev bakarken tanıştığım insanlar, emlakçılar, ev sahipleri falan her şey bir araya geldi.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..




Telemarketingürünleritürkiyesatışlideritvshopsanalmağazacılık
makina türkiye
gizligeceler.com
- Kimi Avrupa Yakası'nı özleyecek, kimi bunu daha çok sevecek. Mesela sokakta bana, 'Burhan Abi var mı?' diye soruyorlar. Hadi, 'Engin Günaydın var mı?' deseler anlayacağım. 'Bu başka bir yerde, başka insanlarla geçen, bambaşka bir hikaye,' diyorum.
- Komedi için keyfin yerinde olacak, bir derdin olmayacak. Bence bu işin en zor taraflarından biri de bu; kendini devamlı yüksek, mutlu tutmak.

Güncel Blog Sayfası Online Tv Sayfası Canlı Maç Seyret Ödev Sitesi Yemek Tarifi Bedava Backlink Cep Telefonu Free Backlink SEO Yarışmaları Memur Blog

Yalan Dünya Dizisi Yakında Kanal D Ekranlarında izleyicileri ile Buluşacak… ... Yalan Dünya Dizisi Yeni bir Sit- Com Olarak Çekilecek ve Gülse Birsel'in Yalan Dünya izle, Yalan Dünya Full izle, Yalan Dünya HD izle, Yalan Dünya Hemen izle, Yalan Dünya Seyret, Yalan Dünya Son bölüm izle Yalan dünya son bölüm izle. Yalan dünya 1.bölüm izle. 1.007 kere izlendi. Yakında Kanal D'de. Popüler Diziler. Adını feriha koydum · Al yazmalım · Alemin kralı Yalan Dünya 17. SON Bölüm izle,Yalan Dünya 17. SON Bölüm seyret, canlı dizi izle, online film seyret ,online izle, bedava film izle, Yalan Dünya 17. SON Bölüm

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More