2012 LYS Başvuru Tarihi ve Sınav Soruları




1 Nisan 2012 gününde tüm öğrenciler YGS sınavında başarılı olabilmek için birbirleriyle yarıştılar. 2012 YGS sınavını geride bıraktığımız şu günlerde sınavın 2.aşaması olan LYS sınavı son başvuru tarihi de belli oldu. YGS sınavında barajı geçmeyi başaran öğrenciler LYS sınavına katılabilecekler. YGS ile LYS programının derlenmesinden sonra okul puanıda eklenince öğrencinin ÖSYM puanı belli olacak. Yeni yasa gereği biliyorsunuz ki sınav artık iki aşamalı hale getirildi. Bundan böyle Üniversiteye girmek için bu iki sınavın ortalaması ile iyi bir not tutturmanız gerekecek.
Peki 2012 LYS Son Başvuru Tarihi Ne Zaman ?
2012 LYS başvuruları ise belli oldu. 2012 LYS sınavına girecek öğrenciler 24 Nisan – 30 Nisan arası başvuru yapmaları gerekiyor. Lys sınavı son başvuru tarihi 24 – 30 Nisan arası.
Unutmayın. LYS Son Başvuru Tarihi 2012 – 24 Nisan – 30 Nisan Lys başvurusu son gün.
Sınava giren bütün arkadaşlara emeklerinin karşılığını almasını temenni ediyoruz. Sınav ile ilgili gelişmeleri yine buradan takip edebilirsiniz.
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog

2012 LYS Sonuçları,YGS ve LYS Rehberi,Ders Çalışma Taktikleri, Sınav Bilgileri ... Sınav Soruları,Sınav Sonuçları,Ders Çalışma Çizelgeleri,Lys Sonuçları,LYS ... Etiketler: 2012 LYS Başvuru Tarihleri, lys başvuru tarihi, lys kayıt zamanı, lys

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More