Yasaklı Sitelere Girmek için Dns Ayarları Nasıl Yapılır?




Türkiye genelinde kullandığımız pek çok site bazı nedenlerden dolayı yasaklanabiliyor. Yasaklanan bu sitelere sorunsuz bir şekilde girebilmemiz için seri çalışan bir yabancı dns girmemiz gerekiyor.
Birtakım siteler var dns ayarlarını düzenleyerek dahi giriş yapamadığımız siteler. İşte bu sitelere girebilmek için ise proxy sitelerini kullanıyoruz.
Yasaklı internet sitelerine bu yazıyımızı okuyarak net bir şekilde giriş yapabileceksiniz. İlk önce dns ayarlarınızı düzenlemeniz gerekiyor.

Windows 7 ve Windows Xp işletim sistemi kullanan kişiler için alttaki prosedür’leri uygulayarak dns ayarlarınız düzenlenebilir ve artık yasaklı sitelere girebilirsiniz.

Windows 7 Kullanan Kişiler İçin:

Başlat > Denetim Masası > Ag ve İnternet > Ağ Durumunu ve Görevlerini Görüntüle seçeneğine tıklayın sol kısımdaki Birleştirici ayarlarını düzenle’ye tıklayın. Açılan sayfada kullandığınız ağın üzerine gelin sağ tıklayın ardından özellikler’e tıklayın. Açılan sayfada “İnternet Protokol Sürümü 4″ e tıklayın alttaki fotoğraftaki gibi dns bilgilerinizi düzenleyip tamam butonuna tıklayın ve kapatın. Dilerseniz farklı dns adresleride girebilirsiniz buraya. Almaşık dns adresleri 4.4.2.2 – 4.4.2.1 olabilir mesela, google dns adresi kadar olmasada oldukça kaliteli bir dns adresidir.
Yasaklı Sitelere Giriş Dns Ayarları1 Yasaklı Sitelere Girmek için Dns Ayarları Nasıl Yapılır?

Windows XP Kullanan Kişiler İçin:

Windows xp kullanan kişiler. Başlat > denetim masası > Ağ Bağlantıları > Yerel Ağ Bağlantısına sağ tıklayın ardından özelliklere tıklayın açılan sayfada İnternet İletişim Kurallarına tıklayın ve açılan sayfayı yukarda yayınladığımız fotoğraftaki gibi düzenleyip tamam butonuna tıklayın.
Yasaklı sitelere giriş için dns ayarlarını düzenlediğiniz halde yasaklı sitelere giremiyorsanız eğer proxy hizmeti sağlayan siteleri tercih etmelisiniz. Anonymouse yada Ktunnel işinizi fazlasıyla görecektir, bu proxy siteleri asaklı sitelere kolayca girebilirsiniz.

Güncel Proxy List, güncel proxy listesi için TIKLAYINIZ...


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More