Facebook’da Bu Tuzağa Sakın Düşmeyin



Adını bile duymadığınız bir Facebook uygulaması, sizinle ilgili her şeyi bakın nasıl ele geçiriyor. Facebook üzerinde belki de en çok gündeme gelen sorunlardan bir tanesi, kişisel bilgilerimizin firmalar tarafından kullanılıp kullanılmadığı… Raganwald’ın yaptığı bir araştırma sonucunda gözüne takılan olay, Facebook standartlarına göre bile bir hayli ürpertici duruyor. Şöyle ki; bir uygulama için kayıt yaptırdığımızda, bu uygulamanın yapımcısının sanki arkadaşlarımız da bizlerle bir paylaşımda buluşmuşçasına kendilerinin kişisel bilgilerine ulaşma gücü bulunuyor.
Kısacası arkadaşlarınızla yaptığınız herhangi bir paylaşım, onların güvendikleri herhangi bir uygulama tarafından bir anda yutulabiliyor. Üstelik sizin uygulamayla ilginiz olmasa bile, sırf karşı taraf ona izin verdiği için, sizin bilgileriniz de o uygulamanın yapımcısına olduğu gibi aktarılıyor.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Toplist

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More