Leyla ile Mecnun 53.Bölüm İzle



Leyla ile Mecnun 53.Bölüm Özeti Mecnun Şirin ve Sedef arasında kalıyor.. Erdal Bakkal baba oluyor… Leyla ile Mecnun’un kahkaha dolu bölümünde; Mecnun, Şirin ve Sedef arasında kalmaktan rahatsızlık duyar. Bu sırada Erdal Bakkal baba olacağını öğrenir ve bu haberi aldıktan sonra kabus dolu günler geçirir. Aynı gün, aynı hastanede dünyaya gelen iki bebek, hastanedeki yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılırlar. Ailelerinin "doğar doğmaz birbirlerini buldular"
demesiyle, beşik kertmesi yapılan çift, isimlerini efsane âşıklar "Leyla ve Mecnun" dan alırlar. Leyla ve Mecnun’un beşik kertmesi yapılmasının üzerinden yirmi beş yıl geçmiştir. Leyla İstanbul Üniversitesi’nde, Mecnun ise Açık Öğretim’de okumaktadır. Her ikisinin de birbirlerinden haberi yoktur. Bir sabah, ailesi Mecnun’a durumu anlatır ve Leyla’yı istemeye giderler. Mecnun bu durumdan rahatsız olsa da ailesinin zoruyla Leyla’nın evine gider. Uzun süredir görüşmeyen iki ailenin tartışmasıyla sonlanan ziyarette Mecnun, Leyla’yı görmüş ve görür görmez de âşık olmuştur. Mecnun Leyla’nın peşinden koşmaya başlar. Onunla tanışmak ve onu etkileyebilmek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında Aksakallı Dede’yi görür. Ancak Aksakallı Dede’nin rüyalarından çıkıp Mecnun’la beraber yaşamaya başlamasıyla durumlar iyice karışır. Diğer yandan Telatabi ve İsmail’in tarihi eser kaçakçılığı yapmaları mahalledekilerin başını ağrıtacaktır. Leyla ile Mecnun yeni bölümleriyle her Pazartesi akşamı Trt 1′de. CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog Leyla ile Mecnun 52.Bölüm Özeti (2 Nisan 2012 Pazartesi / Trt 1) Leyla ile Mecnun 51.Bölüm Özeti (26 Mart 2012 Pazartesi / Trt 1) Leyla ile Mecnun 50.Bölüm Fragmanı (19 Mart 2012 Pazartesi / Trt 1) Leyla ile Mecnun 47.Bölüm Özeti (27 Şubat 2012 Pazartesi / TRT1) Leyla ile Mecnun 46.Bölüm Özeti (20 Şubat 2012 Pazartesi / TRT1) Leyla ile Mecnun 44.Bölüm Özeti (6 Şubat 2012 Pazartesi / TRT1) Deniz Yıldızı 589.Bölüm Özeti (9 Nisan 2012 Pazartesi / Fox Tv) Unutma Beni 853.Bölüm Özeti (9 Nisan 2012 Pazartesi / Fox Tv) Beni Affet 126.Bölüm Özeti (9 Nisan 2012 Pazartesi / Star Tv) Leyla ile Mecnun 49.Bölüm Fragmanı (12 Mart 2012 Pazartesi / TRT1)

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More