Her Eve Garaj Yasası Geliyor!



Başbakan Tayyip Erdoğan, evlerin altında garaj olmadığı için sokakların işgal altında bulunduğunu belirterek, “Merkezi yönetim olarak bize burada bir yasa düzenlemesi getirmek düşüyor. Buna mecburuz” dedi.“Şimdi şartlar çok kolaylaştı” diyerek, 3 çocuk isteğini de tekrarlayan Erdoğan, dün 1’inci Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi’nde özetle şunları söyledi:

Dün akşam eski mahalleme gittim. İnanın şok oldum. Mahallem eskiden çıplaktı.
Şimdi baktım ki işgal altında. Tabii gücenmesinler ama bir yanıyla bu işgal güzel bir şey. Demek ki ülkenin refah düzeyi yükselmiş, herkes araba alabiliyor. Belediyelerimiz başta şahsım olmak üzere kusura bakmasınlar. Çünkü hiçbir imar ve proje uygulanırken evlerin altında, mahallelerde garajlar olmadığı için, yazık ki sokaklar işgal altında. İki araç yan yana geçemiyorsun. Sokaklar dar. Bu hal ne olacak, nereye gideceğiz, o da ayrı bir konu. Evlerin altına garaj mecburiyeti olduğu halde, bunun parası alındığı halde, biz o mahallede veya sokaklarda niye garajlar yapmıyoruz? Merkezi yönetim olarak bize burada bir yasa düzenlemesi getirmek düşüyor. Bunun adımını atmak durumundayız, buna mecburuz. Çünkü Allah göstermesin, bir hasta çıkarmak, şu olsa bu olsa, gidemezsiniz.



Kaynak : Milliyet



Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More