Şahane Misafir Filmi İzle




Vizyon tarihi: 6 Nisan 2012
Yönetmen: Ferzan Özpetek
Oyuncular: Elio Germano, Beppe Fiorello, Cem Yılmaz, devamı…
Orijinal adı Magnifica Presenza
uzun metrajlı film İtalya , Türkiye . Tür Dramatik komedi
Süre: 106 dk Yapım yılı: 2012
Dağıtımcı: Tiglon

Özet: Sicilyalı Pietro’nun tek hayali ünlü bir aktör olmaktır. 28 yaşındaki Pietro oyunculuğu kafasına o kadar çok takmıştır ki amacına ulaşmak için bin türlü çılgın yolu denemekte sakınca görmez. Roma’ya gelir ve önce bir pastanede pastane şefi olarak çalışmaktadır. Kuzeni Maria’nın evinde misafir olarak kalmaktadır, sonunda tek başına yaşayabileceği bir ev bulur. Pietro bir süre sonra evdeki eşyaların hareket ettiğini farkeder. Çok geçmeden anlar ki bu evde tek başına yaşamamaktadır.

İtalyada yaşamını sürdüren Ferzan Özpetekin dokuzuncu sinema filmi olan yapımın başrolünde Pietroyu Elio Germano canlandırırken oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz da var. Ünlü komedyen aynı zamanda Fida Film ile CMYLMZ Fikirsanat ortaklığı ile filmin ortak yapımcıları arasında da yer alıyor.
Film İtalyada 16 Martta vizyona girerken Türkiyedeki gösterimi nisan ayında olacak.
Yönetmenin önceki filmlerinde olduğu gibi bu yapımın müziklerinin büyük bölümünde Sezen Aksunun imzası var. Ayrıca İtalyan müzisyen Pasquale Catalanonun da film müziklerinde oldukça payı var.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN..








Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog

Şahane Misafir Film Fragmanı Full izle, Şahane Misafir Full izle, Şahane Misafir Filmi Full izle, Şahane  Şahane Misafir Film Fragmanı Full izle, Şahane Misafir Full izle, Şahane Misafir Filmi Full izle, Şahane Sinema izle , indirmeden film izle , Full izle ,Hd film izle ... Org'da hd sinema filmleri izlenir … ... şahane misafir Magnifica presenza filmi izle Şahane Misafir izle, Şahane Misafir Full izle, Şahane Misafir HD izle, Şahane Misafir Filmini izle, Magnifica Presenza Tek Parça izle, Magnifica Presenza Online Şahane Misafir Filmi izle ,Şahane Misafir Türkçe Dublaj izle,Şahane Misafir HD izle,Şahane Misafir Online izle,Şahane Misafir Full izle,Şahane

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More