TSK Personel Maaşları Subay Astsubay Uzman Erbaş Maaşları




Yıllardan beridir türk sılahlı kuvvetlerinin maaşları tartışılan bir konudur, tsk personeli, kısa ve uzun dönem erler, uzman çavuşlar, sivil memurlar astsubaylar, subaylar ve generallerden oluşur.

Personel özlük hakları çalışan kişinin çalıştığı mevki bulunduğu il ve yaptığı göreve görede değişkenlik göstermektedir.

TSK ‘da esn son açıklanan rakamlara göre 750.000 üzerinde personel vardır peki bu personeller maaşları nekadardır hiç merak ettinizmi?


Sırasıyla;

uZman Çavuş : 1500-1900 TL(Doğu Görevinde olanlar daha fazla)

Astsubay Çavuş; 1900-2000 TL(Doğu Görevinde olanlar daha fazla)

Kıdemli Başçavuş : 3000-3200 TL(Doğu Görevinde olanlar daha fazla)

Teğmen : 2400-2500 TL (Doğu Görevinde olanlar daha fazla)

ÜstTeğmen , Yüzbaşı ,Binbaşı maaşlarıda 200-250 TL artarak yükselmektedir.

Yarbaylık dahil olmak üzere generalliğe yükselen yolda maaşlar artık hatrı sayılır bir miktara yükselmektedir.

Yarbay : 3600-3800 TL

Albay : 4500 TL



Bu Bilgiler tamamen kesin olmamakla birlikte yaklaşık ücretlerdir.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz..


Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog

EtiCanlar: albay maaşı ne kadar, astsubay başçavuş maaşı ne kadar, Astsubay maaşı ne kadar, astteğmen maaşı ne kadar, binbaşı maaşı ne kadar, subay maaşı ne kadar, teğmen maaşı ne kadar, tsk personel maaşları, üstteğmen maaşı ne kadar, uzman çavuş maaşı ne kadar, yarbay maaşı ne kadar, yüzbaşı maaşı ne kadar

1 yorum:

Askerlerin ve emniyet görevlilerinin maaşlarını hiç bir ülke tam olarak veremez. Dalga geçen geçer ama başı şıkışan ilk önce güvenlik görevlisi arar. Bizler halkımıza siper oluruz. Canımızı ortaya koyarız. Bizler bir bir ölürüz sizler rahat yaşayın diye. Bunlar duygu sömürüsü değil gerçeğin ta kendisidir. Her gün birilerimiz sizler için ölürüz. Kaç şehir merkezlerinde sizleri korumak için kah, dağlarda itlere karşı sizler için ölürüz. Sizin nasılki birinizin canı paha biçilemezse, bizim canımız sizlere feda oluyor. Bir fatiha isteriz o kadar. Sizler sıcacık evinizde dizilerinizi seyrederken... Bizim maaşımızı kim hakkı ile ödeyebilir ki, Teimler öksüzler bırakır gideriz. Sizler çocuklarınızı gezdirirken parklarda tatillerde sokaklarda, bizim yetim çocuklarımıza bir dua edeniniz var mı? Kıt kanaat geçinirken hep kötü örneklerimizi hatırlarsınız! kötülük içinde olandan zaten hayır gelmez. Ne çarparım ne çırparım benim gibiler fazladır. Size aylık 30.000 lira verseler, bizim için ölür müsünüz?

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More