Saç Bakımı Nasıl Olmalıdır?




Merhaba sayın bayan ziyaretçilerimiz,
yorgun yıpranmış güneşe maruz kalmış saçlarınızı bakıma sokmak istiyormusunuz? işte bu yazımızda mat ve bakımsız saçlara nasıl bakım yapacağınızı öğreneceksiniz.. yazımızın devamını okuyunuz..metinim.com
Perma, boya ,fön ,düzleştirici ve bunlarla güneş ışığına maruz kalmak , kimyasal içerikli şampuanlar derken şaçlarımız yıpranıyor . Bende bunu yaşadığım ve rahatsız olduğum için saç bakım maskelerini araştırdım . Saçlarınızın yumşak parlak ve elektiriklenmeyen bir hale girmesini istiyorsanız uygulayabilirsiniz.


Size ilk saç bakım maskesi olarak zeytinyağ maskesini tarifedeceğim. Zeytin yağı saç bakım maskesi için gerekli olan malzemeler : 6 çorba kaşığı zeytinyağı , 2 yumurta ve bir bone . Yapılışına gelince , zeytinyağı ve yumurtayı karıştırıp saçınıza iyice uygulayın daha sonra saçınızı boneyle kapatın . Bone yerine streçte kullanılabiliyor. Böyle 20 dakika bekledikten sonra saçlarını yıkayabilirsiniz.
sa%C3%A7 bak%C4%B1m maskeleri y%C4%B1pranm%C4%B1%C5%9F sa%C3%A7lara Saç Bakımı Nasıl Olmalıdır?
Kolay saç bakım maskesi olarak birde size şu tarifi öneririm : 10 damla adaçayı yağı ve yumurta sarını iyice karıştırın daha sonra karışımı yıkanmış temiz saça uygulayın ve durulayın . Yumurta sarısını önermemdeki asıl neden saçlara yumşaklık kazandırması ve daha kolay taranır hale getirmesidir . Adaçayının ise arındırıcı etkisi var . Bu karışımı haftada bir ya da iki kez uyguluyorsunuz ve bir ay sonra sonucu görebiliyorsunuz .
sa%C3%A7 bak%C4%B1m maskeleri bal Saç Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Dolgun ve parlak saçlar için saç bakım maskeleri nedir diyorsanız . İşte size bir tanesini veriyorum . Bu arada bu benim en sevdiğim saç bakım maskesi . 3 yemek kaşığı bal ve bir adet limon . Limon suyunu ve balı iyice karıştırdıktan sonra kuru saça uygulayın ve onbeş dakika bekleyin daha sonra saçlarınızı yıkayın . Bu saç bakım maskesinin saçınıza dolgunluk ve parlaklık kazandırdığını göreceksiniz. Bu saç bakım maskesini haftada bir kez kullanmanız yeterlidir , sizi sonuca 3 haftada götürür .
sa%C3%A7 bak%C4%B1m%C4%B1 maskeleri 1 Saç Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Beyazlayan saçlar için saç bakım maskesi olarak sizinle doktor arkadaşımın tavsiyesini paylaşacağım . Binbir derde deva taze cevizin kabuklarını ,az miktar suda haşlayın ve hafif ateşte ısıttığınız yarım kahve fincanı zeytinyağını ekleyin daha sonra 1 tatlı kaşığı kuru maya da ekledikten sonra bu karışımı saçınıza uygulayın , en iyi sonucu almak için 2 saat bekleyin ve saçlarınızı durulayın .
sa%C3%A7 beyazlamas%C4%B1 Saç Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Bir önceki yazımız olan Saç Uzatma Yöntemleri Nelerdir? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.
Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Sayfası * Canlı Maç Seyret * Ödev Sitesi * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Güncel * Güncel Blogcu * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More