2013 Koç Burcu Ayrıntılı Yorumları




Koçlar için bu yıl hayatı gözden geçirmek için bir fırsat! İnsanlarla ve çevrenizle anlaşmayı öğrenmeli, işbirliği yapmalısınız. Bu dönem içinde borç almak, vermek ve başkalarına kefil olmaktan kaçının. Ağustos ayında aşk hayatında güzel sürprizler söz konusu...

SEVGİLİ KOÇLAR, Bu yıl Satürn sizin ortaklaşa gelirler ve krizler evinizde dolaşıyor. Hayatı gözden geçireceğiniz ve buna göre kararlar alacağınız bir süreç içerisindesiniz. Ortaklaşa gelirler, banka, kredi, faiz, vergi, miras alanlarınızda sorumluluklarınız artıyor. Eşinizin, sevgilinizin veya ortaklaşa finansal gelirlerinizin üzerine
odaklanacaksınız. Bu hayatınız için de büyük bir dönüşüm içerecek. İnsanlarla ve çevrenizle anlaşmayı öğrenmeli, işbirliği yapmalısınız. Bu dönem içinde borç almak, vermek ve başkalarına kefil olmak gibi durumlara girişmemek, vergi konularınızı göz ardı etmemek sizin için en faydalısı olacak. Jüpiter sizin yakın çevre ve iletişim evinizde hareket ediyor. Satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, bilgisayar, teknoloji, öğretmenlik sektörlerinden birinde çalışıyorsanız şansınız artacak. Yine yakın çevrenizin (akraba veya kardeşlerinizin) hayatında güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. 26 Haziran sonrası, Jüpiter burç değiştirecek ve bu sefer bir yıl boyunca ev ve aile konularında inanılmaz şanslarınız olacak. Emlak alım satımından kazanç sağlayabilir, istediğiniz bir ev varsa onu alarak hayallerinize kavuşabilirsiniz. İş ve kariyer alanlarınızda bu yılda seyrine devam edecek olan plüton iş hayatınızdaki değişimleri ve bazı noktalarda zorlanmaları da beraberinde getirebilir. Çünkü üstlerinize ve patronlarınızın baskısına karşı içinizden özgürlük duyguları fışkırabilir. Ani kararlar almaya ve baskıya boyun eğmemeye kararlı olabilirsiniz. Bu sene aşağı yukarı tutulmalar sizin para evinizde gerçekleşecek. Paranızın ve ortaklaşa para değerlerinizin kıymetini bilmeli ve ayarlamalarınızı iyi düzenlemelisiniz.

OCAK ayı iş alanlarınızın ve kariyerinizin göz önünde olacağı bir ay olacak. İş yapmaktan, sorumluluk almaktan çekinmeyeceksiniz. 11 Ocak’taki yeniay kariyer ve iş alanlarınızda oluşacak. Yabancı ortaklı işleriniz, medya, ticaret, seyahat ve eğitime dayalı işlerinizde güzel etkiler altında olacaksınız. Yeni bir ek iş üstlenme, grupsal çalışmalarınız için 10 Şubat sonrası hareket etmekte fayda olacak. Bu dönem sonrası tanışacağınız insanlardan ciddi anlamda fayda ve yarar sağlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz sizi mutlu edecek.

* MART başı hayatı gözlemlemek ve gelecek planlarınıza odaklanmak açısından oldukça işinize yarayabilir. Hayata karşı isteksiz olacağınız bu dönem, rahatlıkla hayal gücünüzün ve yaratıcılığınızın peşinden gidebilirsiniz.

* 10 NİSAN’daki yeniay yeni girişimler ve yeni atılımlar için harika bir dönem. Yeni işler, atılımlar için bu tarihteki yeniaydan kesinlikle yararlanmalısınız. 20 Nisan ve sonrası artık ilginiz daha çok para konularına kaymaya başlayacak. Bu dönem para işleriniz, para kazanma arzunuz ve istekleriniz artabilir. 25 Nisan’daki Ay tutulması sizi en çok ortaklaşa para alanlarınızda etkileyecek. Bu alanda, eşinizin, sevgilinizin veya ailenizdeki bir insanın hayatında üstlendiğiniz para sorumluluklarınız devreye girebilir.

* 10 MAYIS’ta para evinizde bir Güneş tutulması oluşacak. Ama dikkat! Bu Güneş tutulması parasal konularda altı ay boyunca önemli başlangıç ve kararları hayatınıza taşıyabilir. 25 Mayıs’taki Ay tutulması seyahat, hukuk, eğitim, ticaret, medya alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşmanıza neden olabilir. Seyahatlerde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Yine de yakın çevre ilişkileriniz bu tutulmada sizi destekleyecek. Belki de bir işiniz biterken, diğer taraftan yeni kapılar açılabilir.

* HAZİRAN sonuna doğru aşk hayatınız güzelleşmeye başlıyor. Güçlü ifadelerle, sevdiğiniz insana hislerinizden bahsetmek, davranışlarınızla ona sevginizi, duygularınızı anlatmak için uygun bir zaman! Harekete geçmek için hiç durmayın.

* 8 TEMMUZ kariyer evinizin yöneticisi Satürn düzelmeye başlayacak. Bu tarih ve sonrası kariyer atılımlarınız ve girişimleriniz için doğru adımlar atabilirsiniz. Yaz ayları biraz daha yavaşladığınız ilgi ve alanlarınızı daha çok ailenize yönelttiğiniz zamanlar olabilir. Yaratıcılığa veya sanata dayalı işle uğraşıyorsanız kendinizi göstermek ağustos ayında ön planda olabilir.

ARALIK SONUNDA SAKIN EVLENMEYİN

*3 KASIM’DAKi Güneş tutulması, para alanlarınızdaki sorumluluklarınızı hızlandırabilir. Bazı şeyleri yapmak zorunluluğu sizi boğsa bile, aktif yapınızla işleri kendi lehinize çevirmesini başaracaksınız.

*ARALIK AYI aslında sorumluluklarınızın devam ettiği ama yine de kendinizi özgür ve rahat hissettiğiniz bir ay olacak. 21 Aralık’ta Venüs sizin kariyer alanlarınızda gerilemeye başlayacak. Tam 40 gün boyunca iş ilişkilerinizde, özel hayatınızda bazı ilişki sorunları yaşamanız mümkün. Bu tarihlerde evlenmeyin veya önemli bir parasal karar almamaya özen gösterin.

Ağustosta romantik sürprizler olacak

* 6 AĞUSTOS’TAKİ yeniay, aşk hayatınızda varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde yeni başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Yaratıcılığa dayalı işleriniz için bu tarih sonrası harekete geçebilirsiniz. 15 Ağustos’ta harika bir ilişkiye yelken açabilir, ilişkiniz varsa sevdiğinizle planlarınızı devreye sokabilirsiniz.

* EYLÜL ayı başından sonuna kadar çok çalışacağınız ve kendinizi ortaya koymak için çaba sarf edeceğiniz bir ay olacak. Yeni bir işe başlama, başvurma gibi düşünceleriniz varsa 5 Eylül ve sonrasına denk getirmeye çalışın. 22 Eylül ve sonrası tam anlamıyla özel hayatınıza odaklanabilirsiniz. Taşınma gündeminizde olabilir.

* 5 EKİM’DE özel hayatınızla ilgili konularda yeni kararlarınızı uygulamak için harekete geçebilirsiniz. Taşınma işleriniz varsa bu tarihten sonra yapın. 19 Ekim’deki parçalı Ay tutulması kişisel hayatınız açısından riskli olabilir. Bu dönem kandırılmalara açıksınız. Koşulları iyi gözden geçirin. 21 Ekim’de Merkür eski bir borç, ödeme veya para konusunu gündeme getirebilir. 3 hafta boyunca para alışverişlerinizde dikkatli olmalısınız.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More