2013 Terazi Burcunun Ayrıntılı Yorumları




2013'te genel olarak hayatı maddi konularla deneyimlendirmek zorunda kalacak olan Teraziler için bu yıl güzel ve yaratıcı işler ortaya çıkarmak zamanı...

Teraziler bu yıl bol bol da seyahat edecek, yeni şeyler öğrenecek. Bu yıl, parayı ve maddi konuları deneyimliyorsunuz! Sahip olduğunuz değerler ve para alanındaki sorumluluklarınız 2013'te artacak, bu alanlarda test edileceksiniz. Bu konuda dikkatli ve ihtiyatlı davranmak size yeni şeyler öğretecek. Yaz aylarına
kadar, yabancı ortaklı işler, medya, eğitim, hukuk, yayıncılık, seyahat alanlarınızı aydınlanıyor. Bol bol seyahat edecek, yabancı yerlerde tatil yapma imkanı bulacaksınız. Medya alanlarında şanslarınız yüksek olacak. 26 Haziran'dan sonra iş ve kariyer alanlarında yeni fırsatlar ve şanslarınız olacak. Ayrıca bu yılın 6 ayında yaşayacağınız heyecanlı ve güzel gelişmeleri, iş alanlarınıza taşıma fırsatı bulabilirsiniz. Evlilik ve özel alanlarınızı etkilenmeye devam ediyor. Ekim başı doğumlu teraziler bu yıl, bu etkiden nasiplerini alacaklar. Evliyseniz veya uzun süreli ilişkiniz varsa ani değişimlere açık olmalı ve yeniliklere sırtınızı dönmemelisiniz. Eğer iş hayatınızda işinizi keyifle yapar, başka insanlara yardımı ve hizmeti göz ardı etmezseniz, bu yıl oldukça yaratıcı ve güzel işler ortaya çıkarabilirsiniz.

YENİ İŞ İÇİN 11 MART'I BEKLEYİN

Ocak ayına ev ve aile konularınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Ailevi konularınız bu ay daha fazla öne çıkabilir. 9 Ocak ve sonrası evinizde yapılacak boya, badana, tadilat, tamirat gibi işleriniz devereye girebilir. 19 Ocak ve sonrası aşk hayatınız alevlenmeye başlayacak. İlginizi daha çok sevgi konularına kaydıracaksınız.

Şubat ayı daha çok aşk hayatınızın, yaratıcılığa dayalı işlerinizin veya çocuk konularınızın ön planda olacağı bir ay. 2 Şubat ve sonrası aşk hayatınızda oldukça keyifli günler sizi bekliyor. 23 Şubat'ta iş alanlarınızda gerileyen Merkür, iş, hizmet alanlarınızda size aksilik ve sorun çıkarabilir.Yanlış anlaşılmalara, dalgınlık ve alınganlıklara karşı dikkatli olun.
25 Şubat'taki dolunay, iş alanlarınızda bir olayın iç yüzünü görmenizi sağlayacak.


Mart ayı çok çalışacak ve başkalarına yardım etmek için uğraşacaksınız sevgili teraziler. Sanatla içiçe olanlar için yaratıcılıklarını gösterdikleri bir dönem olacak. 11 Mart ve sonrası yeni bir işe başvurma, yeni bir projeye başlama, iş değiştirme gibi etkileriniz çok yüksek. 20 Mart ve sonrası ilgi alanınız özel hayatınıza kaymaya başlayacak. Sevdiğiniz kişinin hayatı daha çok öne çıkabilir.

7 Nisan özel hayatınızda istediğiniz veya beklediğiniz bir teklif varsa oldukça şanslı bir gün olacak. 25 Nisan'daki ay tutulması para evinizde oluşacak. Bu tarih sonrası para alanlarınızda beklenmedik konu ve olaylar cereyan edebilir. 28 Nisan para alanlarınızda dikkatli olun. Bir borç veya kredi altına girmeyin.

Mayıs ayı ortaklaşa para alanlarınızda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatındaki parasal değişimler bu dönem sizin de tutumlu olmanıza ve davranmanıza neden olabilir. 10 Mayıs'taki parçalı Güneş tutulması, ortaklaşa para alanlarınızda oluşacak. Eşinizin hayatında parasal konularda önemli değişimler, olaylar cereyan edebilir. Ya da elinize bu dönem sonrası bir miras geçebilir. 27-28 Mayıs istediğiniz bir seyahat gündeme gelebilir. Hayattan alacağınız keyif çok yüksek olacak.

Haziranın ilk yarısında göz önünde olmak daha çok toplumsal sorumluluklar üstlenmek, patron ve üstlerinizle içiçe olmak isteyeceksiniz. 21 Haziran'dan sonra kariyer ve iş alanlarınız fazlasıyla aktif olmaya başlayacak. İş hayatınızda beklediğiniz ivmeyi bu dönem sonrası görebilirsiniz. 23 Haziran'daki dolunay, ev ve aile alanlarınıza ilginizi kaydırmanıza neden olabilir.

24-26 AĞUSTOS TARİHLERİNE DİKKAT

Temmuz ayında, kariyerinizde en parlak dönemleri yaşayabilirsiniz. 8 Temmuz ve sonrası iş ve kariyer alanlarınızda önemli konular devreye girebilir.

16 Ağustos sonrası kendinize bakmak, kendinizi güzelleştirmek, alışveriş yapmak isteyeceksiniz. 23 Ağustos itibarıyla artık biraz geri plana çekilmek, yaptıklarınızı gözden geçirmek ve biraz kafanızı rahatlatmak isteyebilirsiniz. 24-26 Ağustos'ta özel hayatınızda bazı kopuşlar, sorunlar ortaya çıkabilir. Sabırsız olacağınız bu birkaç gün sevdiğiniz insanı anlamakta zorlanabilirsiniz.

11 Eylül sonrası parasal kazançlarınız artmaya başlayacak. 18 Eylül'de parasal konularda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. 22 Eylül ve sonrası artık ifadede rahatlıyor olacaksınız. Kendinize olan güveniniz yükselmeye başlayacak ve artık kendinizi hazır hissediyor olacaksınız.

Ekim ayı sizin ayınız sevgili Teraziler. İşle ilgili hayati kararlarınızı 5 Ekim sonrası yapmaya gayret edin. 8 Ekim'de parasal konularda önemli ve kalıcı anlaşmalar gündeme gelebilir. Bu süreçte paraya bakış açınızda olumsuz olmamaya özen gösterin. 19 Ekim'deki parçalı Ay tutulması sizin evlilik, ikili ilişkiler alanlarınızda oluşacak. Bu dönem sonrası evlilik ve özel ilişkilerinizde bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Önemli kararlar devreye girebilir. 21 Ekim'de Merkür sizin para evinizde gerilemeye başlayacak. Önemli parasal görüşme ve konuşmalarınızı birkaç hafta ertelemeniz yararınıza olabilir.


Kasım başı sevdiğiniz insanın özgürlük arayışı, farklı heyecanlara yönelme isteği aile hayatınızda başkaldırışlara ve isyanlara neden olabilir. Ya da tam tersi durumla siz böyle hareket edebilirsiniz. 3 Kasım'daki Güneş tutulması para evinizde gerçekleşecek. Bu tarih ve sonrası para alanlarınızda hızlı ve beklenmedik konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir.

3 Aralık'taki yeniay, yakın çevre, akraba veya kardeşler alanlarınızda yeni konu ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. 21 Aralık'ta Venüs sizin aile ve ev alanlarınızda gerileyecek. 40 gün boyunca aile hayatınızdaki ilişkilerinizde bozulmalar, zorlanmalar ve aksilikler yaşamaya müsait olacaksınız. Badana, tamirat ve dekorasyon işlerine kalkışmayın. Ev değiştirmeyin, satın almayın lütfen.

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More