PSY İstanbul Konseri Ne Zaman? Nerede?



Dünyada Gangnam Style şarkısı ve At Tarzı dansıyla damgasını vuran PSY ( Okunuşu; Sayy) 2013 yazında Türkiye'ye gelmeye hazırlanıyor.


Psy daha önceden Türkiye'ye tatil için gelmiş ve ülkemizi çok beğenmiş.


2013 ilkbaharında İstanbulda bir konser vermesi beklenen PSY'ı ayrıca Acun Ilıcalı'da programına cıkarmak istediği konuşulmakta ( Bu resmi bir açıklama değildir, İnternette yazan haberdir) Ama Acun daha öncede dünya starlarını konuk etti, neden olmasın belki getirebilir.

Basında çıkan haberlerde de, ''Gangnam Style''ın yıldızı 34 yaşındaki PSY'ın, Irak savaşının ilk safhalarında Güney Kore'de ABD askeri varlığını protesto eden konserlere katıldığı bildirildi.
PSY'ın, 2004 yılındaki bir konserde Iraklı tutsaklara ''yavaşça ve acı çekerek'' işkence eden ''Yankeeleri'' öldürmekle ilgili ''Dear American'' (Sevgili Amerikalı) adlı şarkıyı seslendirdiği, 2002 yılında da bir konserde sahnede ABD tankının maketini parçaladığı belirtildi.
PSY ÖZÜR DİLEDİ
Güney Koreli rapçi, haberler üzerine yaptığı açıklamada, yıllar önce ABD karşıtı gösterilere katıldığı için Amerikalılardan özür diledi.
Sahne adı PSY olan Park Jae-sang, ''Kişinin kendisini ifade etme özgürlüğüne minnetarım, dili doğru kullanmanın sınırlarını öğrendim'' dedi ve söz konusu şarkı sözleriyle herhangi birini acıttıysa bunun için ömür boyu üzgün olacağını söyledi.
PSY, protestoların, savaşa olan ve o dönemde ABD askeri aracının çarptığı 2 Koreli kız çocuğunun ölümüne duyulan ''derin duygusal'' tepkinin parçası olduğunu belirterek, o dönemde dünyada savaş-karşıtı duyarlılığın yüksek olduğunun da altını çizdi.


Bakalım neler olacak. 

Sıla 31 Aralık 2012 İstanbul Konseri. Konsere 24 gün var. Sanatçı: Sıla. Fiyat: İndirimli Dönem bilet fiyatlarıdır.Sınırlı sayıdadır. VIP Ayakta - 119.00 TL Normal .

Bu haber: www.memurvadisi.com sitesine aittir.
Güncel Blog Sayfası * Online Tv Sayfası * Online Radyo Dinle * Günlük Gazeteler * Kimineli Blog * Beles Radyo * Cep Telefonları * Digg * Maçlar * Altın Döviz Borsa * Ödevler * Arama Motoru * Canlı Maç Seyret * İndirim Ariyorum * Yemek Tarifi * Bedava Backlink * Cep Telefonu * Free Backlink * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Türk Filmi İzle * Yalan Dünya Dizisi * Koyu Kırmızı Dizisi * Ayrılık Olmasa Dizisi * Ha Babam Uzay Dizisi * SEO Yarışmaları * Memur Blog * Dinle123 * Güncel Blogcu * Zarfat * Memurblogspot * gazete * memurcep * acemtr * İşler Güçler Dizisi * Kötü Yol Dizisi * Veda Dizisi * Yeni Vadi * SSK SGK BAĞKUR SORGU EKRANI

0 yorum:

Yorum Gönder

Share

Twitter Delicious Facebook Digg reddit Favorites More